שרשור יומי - 18.2.07

AndreaCorr ©

New member
שרשור יומי - 18.2.07 ../images/Emo142.gif

מקווה שלא טעיתי ואכן אין אחד כזה עדיין. שיהיו לכם שבועיים מעולים
:)

שבועיים מעולים גם לך ../images/Emo24.gif

מסיבת נישואין (בהפתעה) להורים..
הולך להיות גדווווווווווול... רק אני ואחותי ...
מה לעשות שייש לי אח פלצן?
איכסססססס שונאת אותו
(ואני לא נסחפת!!!!!!!!) למישו יש רעיון אולי איך לסחוב את ההורים לבית של אחותי? כי אנחנו קצת נתקענו..(קחו בחשבון שאבא שלי לא אוהב לצאת אם אין סיבה) ותודה מראש
יומטוב לכולם!! (ואוו שנים לא הגבתי פה
)

K e R e N18

New member
איזה אושר..=)../images/Emo204.gif

הייתה שבת פשוט מדהימה!! היינו אצל חבר של החבר..עם עוד כמה חברים, היה פשוט מעולה!!
היום חופש.. נקווה שיהיה לי משהו מעניין לעשות
אחלה יום לכם

m i r u s h i

New member
גאש.../images/Emo108.gif

יום שוּוּוּוּקריה.
. הייתי צריכה להתייצב בפיקוד הדרום לכבוד שטויות,בסופו של דבר היו מספיק אנשים אז..שוחררתי לביתי הקט. ואז כשחזרתי הביתה,חיכה לי הרישיון פלסטיק בתיבה! יכול להיות יותר טוב מזה? D: קשה לי להאמין ^^. מחר על הבוקר לבסיס. המשך יום נפלא

SuGaRBabe1

New member
ועכשיו בשרשור הנכון ../images/Emo3.gif

הלכתי לישון אתמול מאוחר, אבל עם הרגשה טובה אחרי שעשיתי שיחה שכבר הייתה אמורה להעשות מזמן...
קמתי ב-13:00 ונפלה עליי רוח הסדר אז הכנסתי כביסה למכונה, פיניתי מדיח ושטפתי כלים.. ממש כל הכבוד לי :) תכף אני אלך לסיים לארוז את החדר שלי כי מחר מתחילים שיפוצים! אמאלה! אה, ויותר מאוחר לקניון לקנות כמה דברים שנגמרו וכמה דברים לשיפוציישן... ואולי להפגש עם חברות בערב... ולמצוא לעצמי מקלט למחר כי הורסים לי את הבית! אהה :[

jenngirl

New member
אלף בנות דתיות עכשיו הן../images/Emo82.gif

חולמות שיותר לא כואבבב"[מוקדש לנועיצ
]. קמתי היום ב-6:30,הייתי בעבודה כבר לפני 7:30 והבן של הבוס היה שם במקומו.מסתבר שהבוס נסע לשבוע לסיןD: היה ממש מעצבן היום כי היו יחסית אנשים,ובאמצע העבודה הייתה מתקפת אמריקאים על הקניון. יאבאאא כבר התחלתי לדמיין איך אחת אחת באה ומבקשת ממני דיאט אייסקפה
אין לי מושג איך אני הולכת לשרוד עוד חודש בעבודה,כל יום נהיה יותר ארוך והזמן עובר לאט,כי בערך כל יום אני עושה אותו הדבר ויש אנשים יותר מעצבנים.ואיכשהו תמיד,אבל תמידדדד,הבוסית מוצאת זמן ללכת לטייל בקניון כשיש מיליון לקוחות ואז אנחנו 3 בנות מתמודדות עם איזה 20 לקוחות. והיום היה א' באדר ולא ידעתיייי,אם הייתי יודעת הייתי באה עם כל מיני שטויות מעליי ולא מעניין אותי מהמדים של העבודה הזו.נראה אולי ביום שלישי נקמבן משהוD: לקראת הצהריים הבוסית הלכה הביתה והאחמשית לא הייתה,נשארנו 4 בנות ועשינו מה זה שכונה[למרות שהיו פול אנשים אבל זובי]. היום אני אעבור קצת על הפסיכו,ומחר הפסיכו' עצמו.סוףסוף להפטר מזה לשנתיים וחצי הקרובות. [וצריך לעשות סבב "בהצלחה" לטריליון אנשים בערך,איך שכחתי!
]

shiran™

New member
עבדתייייייייייייייייייייייייייייייי

זהוווווווווווו נגמר!!! היום היה יום אחרון בעבודה! עבדתי מ6 עד 5 וחצי. כולם בירכו בהצלחה בריאות גיוס קל עם העברית הקלוקלת שלהם. יש אנשים שמאוד נקשרתי אליהם.. בכל זאת אני עובדת שם כמעט שנה (מאפריל שעבר). קנו לי בלונים, דוב ענק שהעיניים שלו מאירות והוא אומר: איי לאב יו ובושם
אני חילקתי שוקולדים לכולם (ככה זה המסורת בעבודה אם יש איזה חגיגה מחלקים שוקולד). הבוס אמר לי להביא את המדים לכביסה\ניקוי יבש+גיהוץ בעבודה עליו
מי אמר שאין יתרונות לעבוד במכבסה?
שיאללה איך שתקופה נגמרה לה. מחר מתחיל החופש. אני רשמית חופשיה. אין עבודה ואין צבא. רק עוד פחות מחודש. אחח אני כבר מתה לבקר שם עם המדים ועם הנשק שיתנו לי בטירונות! יום מעולה לכםםםםםםםםם!!!

m i r u s h i

New member
בובית,../images/Emo108.gif

לא כולם יוצאים עם נשק מהבסיס [ותודה לאל על כך. :p] שיהיה לך המווווון בהצלחה! :)

shiran™

New member
למה לא?????????

אני רוצה נשק! גם ככה אני לא אהיה קרבית! שיתנו לי לחוש!

מחר!../images/Emo54.gif

זהו. נגמר. מחר מגיע הסוף לסיוט שליווה אותי יותר מחודשיים: הפסיכוקקה! ואז... אני מקבלת את חיי בחזרה, ואני חוגגת את זה בהשתכרות מחר עם הודי
זהו!

לומינגו

New member
../images/Emo2.gif

מה זה שלא הזמינו גם אותי...?!?! ושיהיה המון המון בהצלחה בובי. יאללה 800 יאללה.

למעלה