שרשור יומי 18.08

a Warming Sign

New member
אבל היינו עם מדים../images/Emo12.gif../images/Emo194.gif

ועשינו את כל השטויות האלה.. חת'ים,מסדרים,שיעורים,תורנויות,מטווח
,וכו'..

LuLiLoPiLaTo1

New member
כן? פשש אז היה לכם יותר שווה מלנו!

לנו לא היו מדים ולא עשינו מטווח ותורנויות חח

Eowyn of Rohan

New member
ירדן!!../images/Emo24.gif

גם אני התגעגעתי!
האמת שאת צודקת.. אני יכולה להמשיך לכתוב פה(גם ככה אני קוראת
).. פשוט לפני הגיוס רציתי לנצל את כל הזמן ולא לשבת מול המחשב כל היום. לא הייתי בגדנ"ע אבל אם את אומרת אז סבבה.. אצלנו גם מורחים זמנים לפעמים ולא עושים המון אבל בטח השבוע יתחילו להכניס לנו..(אני ושרון נעדכן כשנחזור עוד שבועיים
) יאללה, זזתי לארוז להתרחץ ולישון.. לילה טובים אזרחים יקרים שלי!

Y M C A

New member
אני חושבת שהצטננתי

ואוגוסט עכשיו, לעזאזל! זה קצת משעשע:p

DreamS_HunteR

New member
אז איך תסבירי את ההצטננויות../images/Emo121.gif

שלי בקיץ? כי באילת, מהשמש, כולם מצטננים.

LuLiLoPiLaTo1

New member
לא יודעת אני עדיין לא רופאה אבל..

באתר רופאי הילדים כתוב כך: "רוב מחלות החורף נגרמות ע"י ווירוסים השכיחים יותר בעונות החורף. מאז ומתמיד ייחסו לקור את הסיבה להידבקות במחלות החורף ומכאן השמות המקובלים למחלות אלו – "הצטננות" בעברית או "common cold" באנגלית. למעשה, חשיפה לקור, בין אם קור בחוץ או קירור ע"י מזגן, אינה גורם למחלת דרכי נשימה עליונות." השאלה אם אתה מדבר על הצטננות או אפצ'י פה ושם בגלל המעבר בין חום לקור..

Taam YutvatA

New member
זה בסדר, אני הייתי מצוננת../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

עד היום, מיום ראשון בערך. זה הכי מעצבן בקיץ. הכי לא קשור

yanivtr

New member
אני חטפתי וירוס לפני שבוע

כל הגוף כאב ובחילות והקאות וחרא וברא. אבל עבר. ממה שהבנתי יש וירוס עכשיו שדיי מתפשט פה באזור. דודים שלי חלו ואמא שלי גם חטפה את הוירוס לפני יומיים. אבל זה עובר מהר. והצטננות באמת לא נגרמת מקור. הסיבה שבדר"כ חוטפים הצטננות בחורף (הצטננות זה וירוס או נגיף שחודר לגוף) היא שבחורף בדר"כ אנשים מצטופפים במקומות סגורים אז הוירוס יכול להתשפט בקלות יותר. טוב סתם חפרתי כי מכיר את הנושא. החלמה מהירה!

a 90s Noah

New member
החלמה מהירה לך,

והידבקות מהירה לי!! יש גם חום עם זה??? שילשולים? משהו?! חחח סתם..למרות שלא הייתי מתנגד לאיזה מחלה עכשיו.

Y M C A

New member
האמת, אני כבר לא בטוחה

שזה צינון. יש לי תחושה שאני סתם אלרגית יותר מידי לריח של סיגריות והעיטושים (והשיעולים) נגרמים מזה:/ קקה. אולי אממ אנשים יפסיקו לעשן? לא הא?

למעלה