שרשור יומי 18.08

K e R e N18

New member
וואי איזה עייפות..

מחר לקום מתישהו.. ללכת אולי לים..
ובערב לחבר יש בית ריק אז מתנחלים אצלו
יומטוב לכולם!
ושבת שלום
חתכתי לישון...

../images/Emo176.gifכמעט הגבתי לשרשור של אתמול

קמתי לפני רבע שעה בערך.. ממש כיף להתעורר מאוחר אחרי שכל השבוע קמים מוקדם
אם יהיה לי כח לצאת בחום הזה לבדוק עדשות- אצא, ואם לא- יש טלפון! המצאה גאונית!!
ואולי [כמו כל שישי], אצא עם אחי לקנות לאמא כל מיני דברים שהיא שכחה לכבוד שבת
שתהיה לכולנו שבת שלום

Danit1988

New member
שלום אנשים!!!!!../images/Emo13.gif

מה המצב? איך המרגש? התגעגעתי..... חזרתי הבייתה לשבת [כמה טוב להיות שוב בבית חם ואוהב
] ביום ראשון חוזרת לבסיס, אז תעשו חיים ושיהיה לכם אחלה שבוע! שבת שלום

שבת שלום :]

המ, בבוקר היה לי שיעור נהיגה, היה דווקא טוב. נכבה לי האוטו רק פעם אחת, אני משתפרת! אחר כך חזרתי לישון, ואז קמתי לאכול, ואז חיפשתי מה לראות בטיוי, ולא היה, ואז ניסיתי ללמוד לתיאוריה, וזה לא צלח, ואז חזרתי לראות טיוי. שבת שלום ! :]

jenngirl

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo82.gif

אני עייפה ממש. אתמול גם הייתי בעיר והלכתי לישון בסביבות 1 וחצי,קמתי ב-8 ומ-9 עד 4 ורבע עבדתי.לא ישבתי לדקה,כרגיל. ועכשיו מעיין
אצלי[: בערב אולי נרד לעיר או שנעשה סיבוב בשכונה. מחררררר

shiran™

New member
שבת שלום לכולם

עבדתי. הכנתי סלט פטריות מעלףףףףףףףף (אז מה אם אחי שם את התבלינים? אני חתכתי וטיגנתי). וזהו.. אני לא אראה יותר את הבחור מהעבודה.. החתיך הזה.. היום היה יום אחרון שלו
I MISS HIM
שבת שלום לכולם ..

a 90s Noah

New member
למה אפחד לא פתח שרשור

"שבוע רביעי בצבא"? אין לי לאן לנצל"ש..סתם. מה נשמע כולם? חזרתי אחרי שסגרתי שבועיים. היה לא פשוט אבל נחמד, עבר לי מהר (אני צלף מטורף אנשים!). אז עדכון קל..מי שלא יודע עברתי לפלוגה המקבילה, טירונות 03, למסלול יעודי לקצונה. ביום ראשון זה יהיה וודאי אבל כנראה שאני אשאר שם כי עברתי את המבד"קים ואת הסב"טים. הטירונות שלי מסתיימת בעזרת השם ב5.10, משם אני עובר לקורס מודיעין בגלילות (כן כן אני אהיה עם שרון!), לאחר מכן 3 חודשים סיפוחים בגדודים (636 שליטה), ואז הכשרה בבה"ד 1. כיף כיף כיף.. זהו בעיקרון. אני מתחיל לאהוב תמערכת הזאת אני אומר לכם.. לשיר poison יש משמעות חדשה עבורי
. בקיצוררר אני מקווה שהכל טוב מת על כולכם מתגעגע לדיבורים לצ'טים לאיסי (!!) עם כולם...זהו
ותגידו לשרון שתפתח שרשור "שבוע ראשון בצבא" זו מסורת! אה וגם שתגיד למה היא מאושרת בטירוף.. שבת שלום

LuLiLoPiLaTo1

New member
מורניייי התגעגענו!!!../images/Emo9.gif

נהפכת להיות חייל אמיתי אה? שיהיה המון בהצלחה בהמשך!! תיכנס קצת למסן מחר

jenngirl

New member
מורןןן../images/Emo82.gif

איזה יופי לשמוע ממך[: ואיזה כיף לך שתהיה עם שרון מה זה פה,כולם אחד עם השני ורק אני לא אהיה עם אף אחד
בהצלחה בהמשך ונדבר

s h u g i t

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

למה אתה מגלה לכולם שאני מאושרת... אני צריכה לשמור על התדמית הקשוחה שלי. מחכה שתבוא כבר לגלילות.

onix 88

New member
ברוך השב!

טוב לשמוע שטוב לך, אני שמח גם לשמוע את זה מחברים שלי, כולם נשמעים ממש מרוצים, זה עושה חשק להתגייס. מה אתה הולך להיות בסופו של דבר? קצין מודיעין, אבל של מה? אתה תהיה לוחם? (לא מזלזול כמובן, סתם מנסה להבין). בהצלחה!

EcstaZ

New member
הווו מר קצין../images/Emo8.gif

welcome back טוב לשמוע ממך, כנס למסנג'ר! 2 3 כנס! אתה לא שם? תן לי 50! [שקל] אני מקווה שהכומתה כבר נראית כמו משהו שאפשר לקרוא לו כומתה.

מורן!! ../images/Emo24.gif

כיף לשמוע ממך:) ושאתה נהנה, ושתהיה עם שרון! מגניב:) בהצלחה בהמשך
תמשיך לעדכן

a 90s Noah

New member
הולה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאני אכנס יותר מאוחר היום.. אמיר אני לא מקבל תעודת לוחם, שזה חבל, אבל מצד שני אני אעשה תפקיד חשוב לא פחות. אני יודע על התפקיד דברים כלליים בלבד כי זה מה שיכלו להגיד לנו בשלב הזה. בעיקרון אתה עובד "מלמעלה" עם המג"ד ומייעץ לו בקשר לפעולות (תזמון, מיקום וכו'). זה משהו שצריך להיות מאוד מעניין עם אפשרות להתפתח איתו מאוחר יותר אם אני ארצה. אני אוהב שהאפשרויות פתוחות
ולכל המודאגים - החתול החאקי הזה שהיה תלוי לי על הכותפת כבר מגולח ודק...אחות שלי גילגלה אותו בתוך כוס..הוא יצא מאמם יש לו צורה יפה. אז הסירו דאגה להשבעה בעוד שבועיים הוא מוכן. חולה עליכם

jenngirl

New member
:D../images/Emo82.gif

אתה משרת בצאלים?P: פשוט יצא לי לדבר עם מישהו שמשרת שם והוא גם במוד"ש טירונות 03.

למעלה