שרשור יומי 18.07.06

danzk

New member
לא השב"כ. לכל אחד יש את המקורות שלו

בזמנים כאלה חובה שיהיה מקורות כי לא אומרים בטלויזיה איפה זה נופל

../images/Emo176.gifזה היה מהיר! ../images/Emo12.gif

תודה בובעלך

a 90s Noah

New member
המשפחה עדין אצלי..

עכשיו כולם נסעו לים, לי לא היה כוח (ובצדק..ישנתי ר-ק 10 שעות). אני לא מאמין שאני מבלה ככה את השבוע האחרון לפני הגיוס. בבית!! לאף אחד אין חשק לצאת, ולמען האמת גם לי לא. טוב לפחות כל המשפחה פה, זה גם חיובי. יום טוב, מצטער שאני לא פה הרבה

LuLiLoPiLaTo1

New member
"ר-ק" חח

ומורנוש אולי נעשה פגישת פורום ונחגוג לך? :) למרות שלפי מה שהולך במדינה עכשיו..זה כנראה לא כל כך ילך:/

C u b e

New member
חזרתי מסרט אמריקאי

בהיעדר ירדן בפורום, אני כאן כדי למלא את מקומה ולזיין לכם את השכל במגילות
תתכוננו נפשית: אתמול החברות ארגנו ערב נוסטלגיה. היה כה כיף! הגענו לבית של החברה שאצלה זה התקיים, על הקיר בבית שלה היא הקרינה פתיח של מלא מלא סדרות ישנות מהילדות. כל שנייה נשמעה קריאה בסגנון "יואווו איך אהבתי את הדבורה מאיה", "יוואוו איך אהבתי בלי סודות", "יואווו דנבר הדינוזאור האחרון, איך אהבתי אותו"
בהמשך שיחקנו משחקים מפגרים, קיבלנו משימות שונות, שרנו קריוקי, קיבלנו שיעור חינוך מיני בעזרת הדגמות על בננה ועבגנייה [?!], וכו' וכו'. עד כה היה החלק הנחמד. מכאן הגיע החלק היותר מעניין- "חפש את המטמון". התפצלנו לקבוצות [כל קבוצה במכונית] ונסענו למקומות שונים לפי המשימות שקיבלנו. אני אדלג על המשימות הראשונות כי הן לא כ"כ מעניינות, ונגיע למשימות האחרונות. התבקשנו להגיע לתיכון [תחשבו שזה ב-12 בלילה, להסתובב בביצפר בחשכה זה לא נעים במיוחד
], קיבלנו גלילי נייר טואלט והיינו צריכות "לקשט" את עצי ביה"ס
היה אדיר!!! בשלב מסויים נדמה היה לנו ששמענו אזעקה ואז דפקנו ריצת אמוק החוצה, פשוט רצנו בהיסטריה עד שיצאנו משערי ביצפר, היה כ"כ מצחיק
הרגשתי את האדרנלין זורם לי בעורקים
משם נסענו לפארק שליד הביצפר ועשינו טקס שריפת מחברות
כל אחת הביאה מחברת של מקצוע שנוא וסיפרה למה היא שורפת אותה. זה גם היה אדיר
משם הלכנו לגינה מול ביצפר, וכל אחת התבקשה להביא חפץ שמסמל לה את התיכון. הכנסו לתוך קופסא את כל הדברים [התכנון המקורי היה לקבור את זה, אבל לא הצלחנו לחפור עמוק אז אחת החברות לקחה את זה אליה הבייתה ואמרנו שניפגש עוד 10 שנים ונפתח את הקופסא
ממש תסריט הוליוודי
] זהו, משם התפצלנו הבייתה. זה היה סיום אמיתי לתקופת התיכון. נורא נהניתי
עד כאן המגילה להיום

shiran™

New member
וואו נשמע שהיה ממש מעולה!!!

מי חשב על כל הרעיונות האלה? ממש יפה. הלוואי שאצלנו היה משהו כזה.. לא שווה גם לארגן כי אני יודעת שזה לא יצא חחח.... ועשיתן את זה כל הכיתה או רק חברות? אמרת שרק החברות אבל זה נשמע פרוייקט רציני..

C u b e

New member
תגובה לכולם:

זה באמת היה נורא כיף
ושירן- היינו רק החברות, בערך 10 בנות. ושתיים מהחברות יצרו את הערב הזה ותיכננו הכל

צליל88

New member
וואו.../images/Emo179.gif

איזה כיף זה נשמע. [אני יכולה לחלום על כזה דבר אצלנו.] איזה חומר של איזה מקצוע את שרפת?

C u b e

New member
בעיקרון

הבאתי מחברת לשון [למרות שבמקור רציתי להביא מחברת היסטוריה או אזרחות, אבל אני שומרת אותן לאחותי
] אבל חברה שלי פתאום נזכרה שהיא רוצה לשפר את הבגרות שלה בלשון והיא אהבה את המחברת המסודרת שלי, אז שרפתי מחברת תנ"ך של מישהי אחרת

jenngirl

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo82.gif

טוב זהו,אני חייבת לקחת את הרעיון הזה אבל עם שיפוץ קטן משלי. אני נורא נורא מקווה שזה יצא לפועל למרות שדברים כאלה מגניבים עם החברות שלי זה בחלומות. שמחה שנהנית:)

למעלה