שרשור יומי 18.07.06

LuLiLoPiLaTo1

New member
הוא בטח ישן..(מתי לא?!)

ומה שלומך? מסתדרת? זה נראה לי מחניק להיות כל הזמן רק בבית או במקלט..את מאלה שיוצאים לנשום אוויר מדי פעם?

danzk

New member
לא נראה לי שהוא ישן

כי היו עכשיו שתי אזעקות.. בכל מקרה, אני מאלה שאחרי ששמעו את הבום יוצאים מהמקלט לראות אם רואים משהו.. (כי בזמן האזעקה השכנים לא נותנים לי לצאת..) הכל פה סגור ואין לאן לצאת וחוץ מזה אני גם מעדיפה שלא להסתובב הרבה כדי שההורים שלי לא יציקו לי.. בכל מקרה, המקלט שלנו מאובזר בשלל נרות רייחניים אז הוא לא כל כך מסריח, למעשה יש לו ריח של לבנדר ווניל בזכותי
ויש גם טלויזיה השכנה מורידה כל אזעקה משהו אחר לאכול (פירות ממתקים וכיו"ב) ומאוורר שלא נחנק מריח הלבנדר ועכשיו יש עוד אזעקה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח נראה לי זה לא העיר אותו ../images/Emo6.gif

חחח וניל לבנדר?מגניב
חח העיקר שיש לכם מספיק אוכל:) מאחלת לכם רק שקט

m i r u s h i

New member
איזה גורל. \:../images/Emo108.gif

בנהריה נהרג אדם מפגיעה ישירה של קטיושה. היא פשוט נחתה עליו.. יהי זכרו ברוך

s h u g i t

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo15.gif

סיפור מזעזע. איך שהפרמדיק תיאר מה שנשאר...

../images/Emo2.gif

טוב נו, שיירו גם לפה [נתניה,חדרה ,ת"א] שיראו את הכוחות שלהם, שהם מסוגלים אני לא מאמינה,
, שזה יהיה ממושך וקשה מדיי. אז שיראו את היכולת, שינפנפו בה נשרוד את זה...... המקלט כבר מוכן..מזרונים, מים, אוכל, טיוי...

s h u g i t

New member
הלוואי עלי מקלט../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

ולופילטו- אני מצפון תל אביב... יחסית קרוב למיכלים עם חמרים מסוכנים, אפשר לראות את רידינג באופק הלא כ"כ רחוק...

danzk

New member
הבנתי שזה קרה למשהו מהקריות גם

אבל אני לא בטוחה..

Tauron

New member
אני אסכם עד עכשיו

לענבר : לא הלכתי לישון בסוף, הלכתי לחבר, ורק עכשיו חזרתי הביתה. ואני לא תמיד ישן! לדנה : ב11 היתה אזעקה חלשה, שהייתה אזעקת שווא, בכלל פגע בשלומי! בצהריים שפגע בסביבות שעה אחת היה ממש קרוב אלי, אני אפילו יודע איזה רחוב, אבל אני לא אגלה;) וגם האזעקות שעכשיו היו יחסית חזקות, אבל לא פגעו באחוזה. פגעו בקריות בבית באזעקה האחרונה. <מקורותי חסויים, נא לא לשאול מאיפה:)>

Tauron

New member
בעצם..

אני יכול להגיד שגם חבר שלי וגם שכן שלי שמעו את השריקה של הטיל מעלינו לפני שהוא פגע כמה ק"מ מאיתנו, היום בשעה אחת

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo6.gif

נעלבת? מצטערת..
והלכת לחבר לא בבניין שלך?..לא פחדת לצאת?

Tauron

New member
הוא גר בבניין לידי..

ובואי נגיד שהלכנו למכולת והתחילה אזעקה, אז גם היינו במקלט של המכולת. שלושה מקלטים בפחות משעה, כבוד!

למעלה