שרשור יומי 18.07.06

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבוקר אור.../images/Emo42.gif

שיהיה יום טוב ושקט.

elivnat

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

עוד יום משעמם הולך להיות לי.. אתמול באו אלינו אחי, חברה שלו וחברה שלה, בד"כ הם גרים בטכניון אבל בגלל המצב הם החליטו לבוא לישון פה, נמאס להם מהאזעקות שמעירות אותם מוקדם בבוקר... אז אתמול אמא הכינה פיצה.. והיום בע"ה נעשה על האש.. וחוצמזה לא נראה לי שיש לי תכניות להיום. כמו כל יום..בעעעע

m i r u s h i

New member
זינוק בעליה../images/Emo108.gif

זה מעפן
בכלל,דוושת הקלאצ' היא עדיין דבר מקולל. *פריקת תסכול* ויש המון נהגים באשקלון שלא אוהבים אותי
מה אני אשמה שאני עדיין לא שולטת בנהיגה? :| וה
על המכונית מרמז שאני לומדת...אז מה אתם צופרים!?!

צליל88

New member
../images/Emo45.gif*מצטרפת*../images/Emo179.gif

שיפסיקו לצפור, זה סתם מרגיז. והקלאצ' מקולל כשצריך להעביר הילוך "קודם קלאצ', תורידי מיד מהגז, ו|רק אז את מורידה ת'יד מההגה". ובקטע הזה כולי מסתבכת
.

gilgula

New member
מוכר

גם לי פעם אחת כשעוד למדתי נכבה האוטו ברמזור... וזה עיכב תתנועה וזה שאחריי התחיל לצפור אז המורה שלי יצא אליו מהחלון והוא אומר לו "אתה לא רואה שזה "ל"? סבלנות!" חח זה היה מצחיק...

מוכר מאוד..../images/Emo180.gif

במקרה הייתה מאחורינו משטרה אז הוא נאלץ לבצע את הפעולה לבד

זינוק בעליה..../images/Emo180.gif

הוא עשה לי שיעוור שלם רק על זה.. ומאז הוא אומר לי שלא כל מקום דורש זינוק בעליה
יהיה בסדר.. וכן, הנהגים ממש חארות.. אותי עקפו במקום יכל לסכן גם אותי גם אותו וגם את הנהגים ממול
יהיה בסדר.. סומכת עלייךךך אגב, מה עם תיאוריה כבר עשית?

a 90s Noah

New member
בונה ידידה שלי תותחית בזה ../images/Emo3.gif

לימדתי אותה פה בקיבוץ והיא עשתה את זה אחרי הפעם השניה שהוא נכבה.. בקטנה מירוש בסוף הכל הולך...

AndreaCorr ©

New member
למה השורה של הנושא כ"כ ארוכה אם

בקושי נכנס בה חצי? זה טיפשי. והכל גם נורא קטן. היום - קמתי ב8:30 כי הייתי אמורה ללכת ליוגה, אבל נתקענו בפקק בהרצליה פיתוח ואחרנו. אז ישבנו במרינה קצת, אח"כ הלכתי לחברה. אחה"צ להפרד מחברה שמתגייסת מחר. וזהו בנתיים. יום טוב ושקט!

קובי221

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif- ואני התלהבתי שאפשר

שאפשר לרשום הרבה.]-}

../images/Emo104.gif היה היום

טופ 10 של The Corrs ב-Vh1 . היה כיף לראות
חוץ מזה היום סידרתי את כל העניין עם הטופס הירוק ללימודי נהיגה.. רפא, אופטימטריסט...
עדיין חיזבאללה לא מפסיק ררר ד"א ראיתם שמשלחת האו"ם הגיעה לארץ? ואת ציפי לבני כשהיא דיברה....היא טובה. היא רצינית ולא הולכת סחור סחור....דוגרית.. יש סיכוי שהיא תהיה ראש ממשלה בקרוב? שיהיה המשך יום שקט !

IkMfNiY

New member
אממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אתמול בלילה חזרנו מקפריסין. הייתי בסביבות 3:00 ומשהו בבית ובסביבות 4:30 הלכתי לישון. קמתי ב10:30, כי פשוט לא הצלחתי לישון יותר, אני חושבת שכל הזמן נלחצתי מזה שתהיה אזעקה :/ אבל כבר התחלתי להתרגל למצב הזה של האזעקות, יהיה בסדר. יעל

IkMfNiY

New member
היה מדהים ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

באמת כיף שם. כ"כ חבל לחזור לכזה מצב :/ יעל

למעלה