שרשור יומי 18.07.06 עוד יום של מלחמה לפנינו
M m i r u s h i New member 18/7/06 #2 ../images/Emo79.gif"זה בן גוריון../images/Emo108.gif שהתחיל ראשון ת'מהפכה" שלישי שיעור נהיגה-12:00 ללמוד לתיאוריה ולסדר ת'ארון אולי עוד דברים שלא ידועים לי עכשיו :X אני מרגישה כמו חתולה. נושר לי השיער :[ [נו אצלהם זה פרווה.. ] זה כ"כ מעצבן יום נפלא
../images/Emo79.gif"זה בן גוריון../images/Emo108.gif שהתחיל ראשון ת'מהפכה" שלישי שיעור נהיגה-12:00 ללמוד לתיאוריה ולסדר ת'ארון אולי עוד דברים שלא ידועים לי עכשיו :X אני מרגישה כמו חתולה. נושר לי השיער :[ [נו אצלהם זה פרווה.. ] זה כ"כ מעצבן יום נפלא
T Tauron New member 18/7/06 #3 זה מתחיל להיות משעמם לפחות שנשמע את הבומים חזק יותר סתם נו, לא דייי אמרתי בצחוק ענבר דיייי, זה לא היה ברצינות יומעולה
זה מתחיל להיות משעמם לפחות שנשמע את הבומים חזק יותר סתם נו, לא דייי אמרתי בצחוק ענבר דיייי, זה לא היה ברצינות יומעולה
L LuLiLoPiLaTo1 New member 18/7/06 #6 ../images/Emo46.gif מותר לי להיות לא נחמדה אליך נכון?כי אני לא דתייה
L LuLiLoPiLaTo1 New member 18/7/06 #28 ../images/Emo6.gif די נו תפסיק לסכן ת'צמך או שלוקח זמן להודיע את זה בחדשות או שאתה לא נמצא מספיק זמן במקלט
../images/Emo6.gif די נו תפסיק לסכן ת'צמך או שלוקח זמן להודיע את זה בחדשות או שאתה לא נמצא מספיק זמן במקלט
T Tauron New member 18/7/06 #31 אפשרות שניה, כמובן אבל אני הולך לפי ההגיון, והאזעקה נשמעה מרוחקת משהו, ולא קרובה אלי וגם לא שמעתי שום בומים, אז החלטתי לחזור. והיינו לבד במקלט! מכל ששת המשפחות בבניין רק אנחנו פה!
אפשרות שניה, כמובן אבל אני הולך לפי ההגיון, והאזעקה נשמעה מרוחקת משהו, ולא קרובה אלי וגם לא שמעתי שום בומים, אז החלטתי לחזור. והיינו לבד במקלט! מכל ששת המשפחות בבניין רק אנחנו פה!
T Tauron New member 18/7/06 #36 אמממ יש בזה משהו ואז אני אוכל לארח את כל מי שירצה!! האזעקה על חשבוני, כולם מוזמנים
L LuLiLoPiLaTo1 New member 18/7/06 #39 ../images/Emo6.gif השאלה מי ירצה..אבל זה כבר עניין שלך למצוא אותם
T Tauron New member 18/7/06 #38 אה, וגם.. יהיה את כל המקלט רק בשבילך!! תוכלי להוסיף בתוכו עוד שכבת בטון, ולשים שם מיטה, טלויזיה ומיני בר מצידי
אה, וגם.. יהיה את כל המקלט רק בשבילך!! תוכלי להוסיף בתוכו עוד שכבת בטון, ולשים שם מיטה, טלויזיה ומיני בר מצידי
L LuLiLoPiLaTo1 New member 18/7/06 #42 חחח אם המקלט מצויד אני באה בריצה אבל רגע..הבטחת לי גם את השכן..
T Tauron New member 18/7/06 #43 הוא קודם חבר, אח"כ שכן.. והוא לא למכירה! למרות שאם תהיה הצעה טובה אני מוכן להשכיר אותו
T Tauron New member 18/7/06 #48 לא חסר לו והוא גם דתל"ש, אולי אפילו יותר יעניין אותך ואנחנו מתחילים להציף פה, מומלץ להגיב מחדש להודעה "זה מתחיל להיות משעמם"
לא חסר לו והוא גם דתל"ש, אולי אפילו יותר יעניין אותך ואנחנו מתחילים להציף פה, מומלץ להגיב מחדש להודעה "זה מתחיל להיות משעמם"
D danzk New member 18/7/06 #62 דתל"ש= דתי לשעבר זה כבר לא מופנה אלייך.. אבל למה לכתוב שתי הודעות? הייתה ב11 אזעקה? אני לא שמעתי.. וכנראה גם השכנים שלך.. אתה בסדר? היה ממש קרוב אלייך לא?
דתל"ש= דתי לשעבר זה כבר לא מופנה אלייך.. אבל למה לכתוב שתי הודעות? הייתה ב11 אזעקה? אני לא שמעתי.. וכנראה גם השכנים שלך.. אתה בסדר? היה ממש קרוב אלייך לא?