אני די שוקל להתפטר.. המצב שם מעצבן, נותנים לי 3 משמרות בשבוע, וגם זה די נס, וכשאני מגיע למשמרת ב12 לדוגמא, ב3 היא אומרת לי שאני משוחרר, קצת התעקשתי אז נשארתי עוד שעה וחצי. ההגעה לשם לא ממש פשוטה בשבילי וזה מעצבן כי אני בסופו של דבר לא ממש מרוויח מכל המצב. איך זה הולך אצלכם?
כמה במטבח וכמה בקופות? אצלנו זה בד"כ אחד פה ואחת שם, אז לא משחררים מוקדם, אבל בימים שמביאים שני עובדי מטבח נגיד, ואין מה לעשות, אז משחררים מוקדם וזה חופשי מעצבן. ורגע מביאים לך משמרות לבד, או עם עוד מישהו? אתה עוד נחשב למתלמד אצלם? כי אצלנו המתלמדים בהתחלה מקבלים משמרות שואה של 2-3 שעות ומשחררים אותם. אז תלוי..אם אתה נחשב מבחינתם עובד רגיל וככה המשמרות שלך אז אני לא חושב ששוה לך להישאר..
עוד דבר שאני לא ממש מבין למה הם עושים, בקושי יש עבודה רוב הזמן, אז לא חבל להחזיק שלושה עובדים ולשחרר מוקדם, במקום להחזיק שניים ולהחזיק יותר זמן כל משמרת? בכל מקרה, אני חושב שאני כבר עובד רגיל, אני עושה הכל.. היא אמרה לי שזה ישתפר אולי אחרי החופש, אבל לא מתאים לי לחכות כ"כ הרבה זמן, עכשיו יש לי הרבה זמן פנוי ואני מעדיף לנצל אותו בעבודה, אח"כ אני כבר אתחיל פסיכו' ויהיה לי פחות זמן.
למרות שמאז שמצאתי בלילה נדל-ארוך-רגליים מהלך לו על הקיר, ושמתי אותו בקופסא שקופה היא די מתלהבת מזה. והיא גם טוענת שזה מאוד כיף שיש אזעקה ויורדים למקלט <כי לוקחים אותה על הידיים> אז אולי נארח אותך, ותסתדרי איתה מעולה