שרשור יומי-17.8, יום ד'

צליל88

New member
זה בסדר../images/Emo179.gif

אני כבר מזמן איבדתי תקווה לסיים את זה לפני השירות. רק בנס אני אגש וזה בספק. אני מקווה שיש טסטים בחוה"מ סוכות, לא בא לי לבקש ימי חופש כבר בהתחלה.

AndreaCorr ©

New member
המפ

קמתי ב6 על מנת ללוות את חברתי לבקו"ם. היה בהחלט מרגש. ומעייף. היום - לטפל באחיינים שלי לפגוש את החבר לישון מתישהו באמצע יוםטוב!

לומינגו

New member
../images/Emo20.gif

טוב, אז קמתי בבוקר, אחרי עוד לילה של צום, ובסוף החלטתי שאין לי כח ללכת לשום בדיקות. אז מצאתי את עצמי מתלבשת ומתווכחת עם אבאשלי: -עדי, להביא לך קרואסון? -*אני בצעקות היסטריות* לאאאאא, נמאס לי לחיות על עוגיות. ואם הייתם גרים אצלנו בבית, הייתם מבינים. בסוף יצאתי כמו ילדה טובה בכיתה א' עם סנדוויץ גבינה עטוף ביד. אז אני בעבודה כרגע, מנסה לעסוק בכמה דברים שלי בין הים של הטלפונים/פקסים/משכורות. בערב אולי סרט ואולי שוק המעצבים (דרך מפגרת להוציא 10 שקלים, אבל מילא) בכל מקרה, שיהיה לכווווולנו יום מקסים ומעודד.

רק אם אני מבטיחה פרח את קוראת../images/Emo180.gif

את התגובה שלי לשרשור יומי?
טוב, אני אביא לך פרח
עכשיו לכי לקרוא.. ותתחברי בערב לאיי סי קיו!!!!! (יש לי המוווווווווווווון על מה לדבר איתךך...[סתם, לא המון אבל תתחברי..)

לומינגו

New member
ילדה!

אל תאשימי אותי....סם קראה ולא עידכנה אותי בכלל
ובאמת יש לנו המון על מה לדבר. אני אתקשר אליך יותר מאוחר (כשאני אחזור מהעבודה) טוף? יום מקסים ופרחוני גם לך!

K e R e N18

New member
טמטהטם../images/Emo204.gif

היום המשפחה חוזרת מאילת..בעסה
לא עושה כלום עד הערב.. בערב מסיבת יומולדת לחברה בים באשקלון
יהיה שמח
אהההה איזה כייף!!סופסוף אנחנו יכולים להיות בים!! כי כל הצפונים חזרו לבתים שלהם,וגאיידמק[או איך שלא כותבים א זה
] פירק את מה שהוא בנה פה
אז מחר ים ים ים!טרילילליילי
זהו להיום.

צליל88

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifיש על האש../images/Emo9.gif../images/Emo179.gif

הרגע חזרתי משיעור נהיגה. שיעור מס' 28! פיו
. בהתחלה היה לי חרא של שיעור, הייתי בטוחה ששכחתי איך נוהגים
"לא שכחת בכלל, את נוהגת מצויין, אפילו ימין ושמאל את זוכרת"
אבל אח"כ חזרתי לעצמי והיה בסדר.. וזינוק בעליה זה אפילו חביב
"תראי איזה זינוק טוב עשית פה!" -"אה.. הייתה פה עליה?"
ואז הוא אמר "איזה צליל את..
" אח"כ קניתי חינה לשיער
אדומה-אדומה. היום אין לי כח לזה, וגם לא מחר, אז בעז"ה יום ראשון. בתקווה לשיער ג'ינג'י?
עכשיו להמשיך לפרק את התיק.. אמא קצת רגועה כי את הכביסה כבר הוצאתי לה שתפעיל מכונה.. אבל כל החדר בלאגן! והאמת אין לי בעיה איתו
, לבינתיים. אבל משום מה לאמא זה מציק
, ולכי תסבירי לה שהחדר הזה הוא שלך
. אחח, קשה לגדל הורים
יומעולה

obz4

New member
חוסר אירגון זה מעיק

אתמול ישבו אצלי 5 חברים ש4 מהם טסים איתי חודש הבא אבל עדיין מכל המפגש הזה לא החלטנו מתי טסים,אך טסים ומי עוד בא איתנו בכלל...מעצבן שדברים לא מאורגנים. תמיד הכל חייב להיות בדקה ה90. כל מקרה,שיפרתי את הנרגילה בצינור קוברה...ועם זה גם הטעם השתפר...to the face!! היום הייתי אמור לחדש את הדרכון אבל נעשה את זה כבר יום ראשון...חוץ מזה לרוץ בערב(חייב להיות בכושר שיא בגיבוש) וזהו. יום טוב לכולם.

DreamS_HunteR

New member
דקה תשעים הכי כיף ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

לחץ לחץ ואז מגיעים ליעד ונהנים כמו גדולים
ואם אתה רוצה להזיז עניינים בצורה פרקטית יותר, פשוט תוציא כמה הצעות לדילים, משהו שאולי יעניין את כל החברים (או שכבר החלטתם על יעד..) וככה תזיז עניינים. אם הם לא קובעים ביחד, אתה תקבע להם

obz4

New member
זה קצת בעיה

כעיקרון אני בודק אצל חברה של אמא שלי שעובדת במשרד נסיעות אז אני מחכה ליום ראשון שתחזור ותיתן לי איזה דיל...אמור להיות 300 דולר בערך לא? אני מקווה שאנחנו נהייה בסוף 8 אז שתי דירות. מקסימום ניסע דרך ארקיע אמרת 275$ צריך להיות טוב...ונראה לי שאני באמת זה שייקבע בסוף כי אני היחיד שמזיז ת'עניינים כולם אדישים.

DreamS_HunteR

New member
המבצע בארקיע נגמר מזמן..../images/Emo121.gif

זה מבצע שנמשך גם רק לקיץ.. אם אני לא טועה. ככה הם אמרו - החבילה האחרונה יוצאת ב23 לחודש. אבל יש את השטיח המעופף ואת צבר ואממ.. עוד הרבה אתרים שנותנים דילים כאלה אם אתם מינימום ארבעה אנשים.

למעלה