שרשור יומי 17.7.06

danzk

New member
בדיוק שחשבתי שאני אלך לישון

נשמעה אזעקה.. אני מאמינה שעכשיו כל החיפאים היו במיטות.. בכל זאת, השמיעו קול

Tauron

New member
דווקא לא

בדיוק חזרתי הביתה, והייתי בתכנון לשינה. וזאת היתה בכלל אזעקת שווא, פגע באיזור עכו או משהו כזה. לא נורא, עכשיו אני אחשוב ללכת לישון.

Tauron

New member
העירו אותי, כן..

בקושי ישנתי שעתיים וחצי, אבל לא נורא די נחמד פה, למרות שזה מתחיל לשעמם

danzk

New member
גם אני חושבת ככה!

אתה מוזמן להתארח אצלי במקלט המעופש שלי

jenngirl

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo82.gif

קמתי מוקדם כדי לקחת את אחותי לקייטנה. אני עייפה כמו אני לא יודעת מה,שורפות לי העיניים ואני מרגישה כאילו דרסו אותי. אני הולכת להוציא כרטיס עבודה אחרי זה...[ואולי להצטלם לתמונת פספורט אם יבוא לי]. חברה שלי יצאה מגעילה שוב. יאללה ביי.

jenngirl

New member
בסוף לא.../images/Emo82.gif

כי צריך אישור רופא והרופאה שלי לא בעיר היום אלא בקניון,ובמילא מחר אני בקניון אז כבר מחר...[למרות שזו התרוצצות.מהקניון לתחנה מרכזית,ואז מהתחנה המרכזית שוב לקניון,ומהקניון למושבה כי יש הופעה של עברי שאני מקווה שלא תבוטל]. אבל עשיתי תמונת פספורט,לפחות זה. אז היום...אין משהו מיוחד.אולי לסדר את הארון והספריה. יום שקט לכולם

ממממור

New member
היום היה התאריך גיוס שלי- יאבל'ה

...איזה מזל שהוא נדחה באיזה 8 חודשים
מממממממממ היום יש לי "סידורים" (איזו מילה כייפית)
אחרי זה שטויות
אחורי זה ג'ז (יאי!)
ואז יוצאת כמובן
המלצת היום:
תסתכלו בתמונות ישנות- נוסטלגיה עושה טוב על הנשמה

Gal isr

New member
אני מרגיש נורא בלונדינית פתאום

איך הצלחתי לנעול את המפתחות באוטו במרחק 20 ד' נסיעה מהבית?!

Gal isr

New member
די פשוט למען האמת

סיימתי אימון (אופניים), הכנסתי את האופניים לאוטו, ונעלתי אותו. מילאאאאא, לנעול את האוטו עם האופניים בחוץ, ואז רוכבים הביתה כדי לקחת את המפתח הרזרבי, מילאאא לנעול את האוטו עם המפתח בחוץ. אבל לא- אני חכם
מזל שהארנק לא נשאר באוטו, ומזל שהיה לי טרמפ למודיעין כדי להוציא כסף למונית...90 ש"ח מונית והגעתי עם מפתח רזרבה חזרה לאוטו.

Gal isr

New member
אני הולך להדגים לכולם ../images/Emo8.gif

זה אוטו די ישן, ככה שאת הדלתות מקדימה צריכים לנעול (ואפשר) רק כשהדלת סגורה, אז קודם כל סגרתי אותה ונעחתי. המפתח עדיין בחוץ כן? אח"כ פתחתי את הדלת מאחורה כדי להכניס את הדברים לאוטו, ואז שמתי את המפתחות על המושב מקדימה, שיהיה לי איך לנהוג הביתה (חבל ששכחתי שרציתי להיכנס לקנות משהו לשתות במנטה קודם). את הדלת האחורית אפשר לסגור גם כשהיא פתוחה- אז פשוט סגרתי אותה לפני שסגרתי...והופה- הדלתות סגורות והמפתח ליד ההגה.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבוקר טוב.../images/Emo42.gif

הגעתי מאוחר לעבודה, אממ.. אז הוא אמר לי ש"בשעה כזאת לא באים לעבוד" ושאני אבוא בסוף החודש לקחת משכורת.[הוא פיטר אותי?!
] גם ככה הייתי אמורה לסיים עוד ארבעה ימים. העיקר שהשגתי את הכסף לאילת, ועכשיו יש לי חופש.:] מקווה שהמצב ישתפר בקרוב, בעז"ה.
שיהיה יום טוב!

יום חופש - OH JOY

הבאסה שכבר התרגלתי לישון מעט.. אז ישנתי רק 6 שעות.. לא נורא.. נישן קצת בצהריים מחר חוזרים לעבוד.. קמים שוב ב3:30

למעלה