שרשור יומי 16.7.06

obz4

New member
דיווח מהשטח

בינתיים שקט פה...שומעים לפעמים בומים אבל כנראה זה תותחים של צה"ל שמפציצים בגבול...בכלל כל המקום פה נהייה רפאים,אין אף בן אדם ברחוב או מכונית נוסעת...כולם נסעו לדרום. או שפשוט לא ממש יוצאים מהבית. ת'כלס מחשבה מטורפת לדעת שכל שנייה יכולה ליפול פה איזה קטיושה.

shiran™

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

ישנתי 3 שעות בלילה (היו 3 פרקים של חברים!!), קמתי ב5 בבוקר, עבדתי 11 וחצי שעות (כלומר 11 שעות על הרגליים). אני גמורה סחוטה מתה אין לי כוח לכתוב..

jenngirl

New member
פאק../images/Emo82.gif

את עובדת יותר קשה ממני. הכי הרבה שעבדתי שם על הרגליים[בלי הפסקות בכלל,בלי לשבת דקה,בלי ללכת לשירותים] היה 9 וחצי שעות.

shiran™

New member
אצלנו זה עם שתי הפסקות

של רבע שעה. תודה רבה באמת.. ועם כמה פעמים שירותים. אבל אני לא יודעת מה אתם עושים שם.. ואת לא יודעת מה אנחנו עושים.. אני רק יודעת שלעמוד על הרגליים (אצל שתינו) זה כבר קשה מאוד.. במשך כל השעות האלה.. ואצלי זה גם לסדר דברים לפעמים כבדים ומעצבנים.. אבל אין מה לעשות.. נכון?

shiran™

New member
בחיי אם על כל פעם שאמרתי את זה

הייתי מקבלת 5 ש"ח הייתה יוצאת לי משכורת של חודש
אני עובדת במכבסת ניקוי יבש.. זה בעצם יותר כמו מפעל ענקי

jenngirl

New member
I know it's coming there's"../images/Emo82.gif

gonna be violence". [נו אדם,למדת את המילים בע"פ?
] היום עבדתי מ-9 עד 4.ואתמול עד 00:50.ישנתי בסביבות ה-6 שעות הלילה. וסבא וסבתא באו לבקר בעבודה,וראיתי גם מורה והיה נחמד. אח"כ נפגשתי עם אופיר,ונסעתי לדודה שלי[יותר נכון אופיר הסיע אותי
]. הייתי אצלה עד 8 בערך ויכולתי ממש להירדם שם מרוב שהייתי עייפה. וזהו,היה יום קשה. שווה בשביל לונדון. לא משנה שמאז שהגעתי הביתה אני עצובה לגמרי בגלל המצב הביטחוני|: יאללה,הלכתי להתעדכן באל ג'זירה[וזה לא בצחוק].

jenngirl

New member
ועוד משהו../images/Emo82.gif

הצטמררתי לגמרי כשהראו בחדשות שכשהייתה אזעקה בחיפה היו כמה מכוניות שנסעו מהר ועצרו מתחת לאיזה גשר בהצטופפות|: ואנחנו מתגייסים למלחמה.

gilgula

New member
היוםם

כרגיל קמתי- בסביבות 2 וחצי הלכתי לקניון לקנות מתנת גיוס והשלמה של מתנת יומולדת לחברה.. הייתי במסיבונת גיוס חח והשלמתי פרק של האלופה.. זהו
אני הולכת לסדר קצת את החדר ולראות טלויזיה עד השעות הקטנות של הלילה...

למעלה