שרשור יומי 16-10-2005

Liza1987

New member
חחח.. שלחתי לך מסר אגב..../images/Emo6.gif..

ובהצלחה !! מקווה שתמצאי עבודה.
.

carmit4

New member
אוף נמאס לי

למה כל הזמן הבוס צריך להתעצבן עלי ולכעוס? מה אני אמורה לדעת הכל??????

Liza1987

New member
אוי.... ../images/Emo10.gif...

אני מקווה שהכל יסתדר.. ואל תיקחי ללב..
..
.
.
.
.
.
.
...

JMSixfeetsmall

New member
אמממ...

התחלתי לעבוד ב8:30, אני ועוד ילדה ניקינו את הסניף החדש של מקדונלדס, כמה אבק היה מהשיפוצים, אללי... מצאתי כל מיני הפתעות כאלה מגניבות בסניף כמו רונלד מקדונלד ענקי כזה ... היה נחמד
רציתי ללכת לעשות את הקעקוע היום אבל הם היו עמוסים (מזל שהתקשרתי), אז קבעתי למחר ב10
.

miracle16

New member
אני עדיין שרופה ../images/Emo7.gif

זה ממש כואב.. פעם הבאה אנשים.. אל תזניחו את האזור שמאחורי הרגליים ואת כפות הידיים! מסתבר שגם שם נשרפים והרבההההה עוד מעט שיעור נהיגה.. מקווה שילך לי טוב ואני אפסיק עם ההרגל המטופש של לזרוק את הקלאץ! (שיעור 42) אחיינית שלי חולה ומקיאה ממש עצוב לי ככה כי אני מתה עליה מחר אולי נוסעים לאחי לסוכות והוא משוכנע שיש לי יומולדת השבוע (דוס.. תאריך עברי)

SuGaRBabe1

New member
איזה עייפות...

נרדמתי רק ב-8 בבוקר
קמתי ב-12 וחצי עם כאב בטן מציק... נסעתי לרמת גן לקוסמטיקאית והגעתי 20 דקות לפני הזמן אז הסתובבתי לי קצת באיזור... אחר כך נכנסתי וחיכיתי שעה בתור! שעה!! שעה השתעממתי, שמעתי מלא עובדות מדברות רוסית והרחתי ריח של לקים וחומרים של ציפורניים...
בסוף היא הכניסה אותי, וגם לקחה לי מחיר יותר גבוה ממה שהיא לוקחת בד"כ, ואנאערף מה, לא אכפת לי. רציתי רק ללכת הביתה... ואז באתי הביתה ועכשיו אני סתם במחשב וכאלה. ובסביבות 8 אני חושבת נלך עם חברות לשבת בארומה כי בא לי :] ואממ זהו. יש ירח מלא נורא יפה היום :) ועוד שלושה ימים יומולדת

Dawson girl

New member
איזה יום ארוך

בבוקר דיאטנית אחרי זה נרשמתי לחברת כוח אדם (של כרמית, עם העוגות XD) בערב קוסמטיקאית ואחרי זה שיחה עם המורה לנהיגה
אנשים מחר אני על הכביש. השמרו לנפשותיכם

למעלה