שרשור יומי 15-10-2005

סיונתו

New member
שרשור יומי 15-10-2005

יום נעים
עדיין כואב

בלינצס17

New member
הרגשתי צורך לשתף...

מחר יש תכנונים.. אבל היה לי לילה מדהים אני הולכת לישון עכשיו, ולחשוב על הלילה הטוב שהיה לי! :)

SuGaRBabe1

New member
עכשיו חזרתי!

הייתי עם חברות באיזה בר בתל אביב (כרמית נחשי את מי ראיתי :$), וטוב שלא חצי מהשכבה שלי היתה שם.... ודיברתי שם עם אחד חמוד ונתתי לו את המספר שלי, למרות שהוא היה חמוד רק בתור ידיד... (רוקיסטיות לא אוהבות חומוס!!) ואז היה לנו משעמם אז החלטנו לעשות סבב ברים (אמ כן) ונכנסנו לעוד שני ברים שלאחד מהם כנראה נלך ביומולדת שלי (עוד 4 ימים!!
)... ואז נסענו בחזרה לגבעתיים ואני וחברה שלי ישבנו בתחנת אוטובוס מתחת לבית שלי ודיברנו, ואז באו שני ערסים על אופנוע ודיברו איתנו אז נתתי להם את האייסיקיו שלי... וזהו, עכשיו חזרתי. תכף נלך לישון כי באמת הגיע הזמן... ובטח אני אקום באיזה 5 ככה ונלך לקניון כרגיל כמו כל מוצ"ש...

../images/Emo6.gif.

הוא השאיר לי הודעה שמחר תבואי ותגידי לי שראית אותו
. המצב הזה נהיה מצחיק מרגע לרגע, תודי
איזה מצחיק שפעם היו מבקשים מספרי טלפון והיום מבקשים מספר איייסיקיו
. ומצחיק שערסים אומרים 'אייסיקיו'.

SuGaRBabe1

New member
האמת שלא משהו...

זה נהיה די עצוב לדעתי
כאילו, עכשיו כל פעם שאני אראה אותו הוא יגיד לך "מחר הילה תבוא ותגיד לך שהיא ראתה אותי"... או שכל פעם שהוא ייראה אותי הוא ירגיש צורך להודיע לך על זה... דפוק-משהו
ואממ האמת שכולם עדיין מבקשים מספרי טלפון... זה רק הערסים האלה עם האייסיקיו שלהם...

סיונתו

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

קמתי ולא כואב (בנתיים) היו לי חלומות מושלמים ולא רציתי לקום
אמממ... אין לי עדיין תכניות להיום.. כשיהיו אני אודיע

light angel

New member
גם לי היו חלומות נחמדים...

אנשים, זה לא נורמלי, אני כל הזמן חולמת על הידיד! הוא נכנס לי עמוק מדי לתודעה!!

סיונתו

New member
יש../images/Emo70.gif זה יום מעניין../images/Emo70.gif

אישתי היפה העירה אותי ואז הלכנו לים ואז למקס ברנר.. ולא היה לנו כוח אז עברנו לארומה ממול וטחנו כמו בהמות התחלנו בסנוויץ' סלמון (סיוצ'
) וספרייט ותפוזים וקינחנו בבראוניס תוצאת בית ארומה
יאמיייי ואז חזרנו הביתה וראיתי ידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן ועכשיו אני הולכת להתקלח ולסוע לעוד כמה ידידים מחר ציפרניים ואז לקשט את הסוכה של סבתא...
הוכרזתי כיו"ר וועדת קישוט השנה כי רק לי מסתבר אין מה לעשות בחיים (גם לבנדוד שלי שהשתחרר לא היה מה לעשות אבל הוא התחיל ללמוד לפסיכומטרי
אהה יופי אז לו יש פטור מהשטויות האלה
יופי
)

Dawson girl

New member
הממ

בערב הייתי עם כל הבנות כמעט בארט דה קוקו
חח עיטם זה זה ששאלתי אותך עליו XD היה נחמד, אכלנו פונדו שוקולד ושמעתי סיפורי צבא
זהו

למעלה