שרשור יומי - 13.4.07

../images/Emo195.gif

מזל"ט לפז"מולדת-אני עוד שבוע בול 9 חודשים בצבא. היום אולי נלך לבקר בשבט. בערב חוגגים לי יומולדת 20 במקום כזה עם הרבה שוקולד בכרמיאל... יאמי|îàåäá|

למישהו יש מושג מתי בדיוק יוצא יום

העצמאות? תאריך ויום.. ואם הקדימו את זה ...? היום לנקות ת'חדרים.. אחרי כל מה שהלך פה בפסח זו חובה קדושה! וללמוד עוד קצת מילים לפסיכו
יומטוב לכולנו!!

Gal isr

New member
נשק 60 מעלות, ודא נצירה, נשק דרוך

לבודדת העבר, בין כוונות, אש. אחד השבועות היותר קשים שהיו לי בצבא, בעצם מה שבועות- שלושה ימים סך הכל. ביום שלישי חזרנו לשיבטה בצהריים, ישר חתמנו על נשקים (M16 קצר) והתחלנו להידבק אליהם כמו משוגעים, רק לא להפקיר אותו ולחטוף שעות. בערב עשינו גם שיפצורים לחגורת נשיאה וחיברנו אותה לנשק בשעה טובה (כי ללכת איתו בלי חגורה זה ממש מציק..). אפילו החטפתי את הנשק במסדר לקבל המ"מ
ביום רביעי בבוקר יצאנו למטווחים עם ציוד שנראה כמו ציוד לשבוע, כולל בזנטים, מטרות, מ.ק, יריעות בד ומה לא בעצם...ישר התחלנו מטווח איפוס ל 25 מ', 50 מ' ומטווח לילה (אם אני הייתי משתתף בו הייתי מרים איזה גמל באוייר בטח..). ולסכם את הכל, לינת לילה בשקי שינה בלי אוהלים ובלי כלום= קררררר. שבוע מאוד קשה, המון פק"לים, הרבה יותר פזטצות (עם אפוד ונשק במשך 70 פעם= כואב בכל הגוף), ברך כחולה מרוב מכות מהקנה וגוף שלם עייף, מותש וכואב מאנטיביוטיקה (לא רצו לתת לי לנוח אפילו בגלל זה
). שבת שלום :) *-*-*-*-*-* למי שהגיע עד לפה, זו לא הודעת קיטורים...את זה כבר עשיתי לפני
*-*-*-*-*-*

a 90s Noah

New member
וזה רק שבוע שטח רגיל

שבוע שדאות הוא קצת יותר בעייתי
אבל עובר. מה לא היו לכם אוהלי סיירים? ומזלט על הנשק. תשתדל לא לצאת למד"ס ולהשאיר אותו באוהל על המיטה.

Gal isr

New member
זה היה רק יומיים שטח רגיל ../images/Emo6.gif

וכן, החליטו לא לתת לנו אוהלי סיירים למרות שלכל הפלוגה מסביבנו בכל המטווחים האחרים היו אוהלים... מה שלא הורג מחשל? או מקפיא..?

mAAyAn 1

New member
חזרתי!

היה לי שבוע חרא ביותר. השאלה היא-ללכת על נפקדות או לא? בעעע!!!!

shiran™

New member
מעיין מה קרה?

לא ממש דיברנו אבל הבנתי שאת לא מרוצה מהתפקיד... זה רק בגלל התפקיד? בגלל הקורס? הבנות? דברי איתי. ואל תעשי דברים לפני שאת חושבת עליהם היטב ולא מתוך כעס\עצב.

mAAyAn 1

New member
שירן!

זה בגלל הכל! פשוט הכל! אני כבר לא מחייכת. אני רק בוכה ובדכאון כל יום, כל היום! חשבתי על זה היטב- אני לא רוצה כלא. ממש לא. אבל זו ההזדמנות היחידה שלי כנראה. ניסיתי הכל. באמת!

jenngirl

New member
יום שישי ה-13../images/Emo190.gif../images/Emo82.gif

קמתי סביבות 7 וחצי[אחרי שישנתי פחות מ-5 שעות] ואני ואבא יצאנו השוקהD: עשינו מלא סידורים בעיר,לקחתי את הכרטיס של רוק"צ ממשרד הכרטיסים.גררר,כרטיס סגלגל יפהפה
[מרוב שאני באה למשרד הזה הרבה,העובדות שם מכירות אותי כבר בשם והכל
]. סגרנו על עדשות חדשות,ואז הלכנו לשוק. כמה אנשים מוכרים ראיתי שם,במיוחד כאלה שבאו הרבה פעם לקנות בעבודה שלי,קרציות שכאלה
בדרך הביתה כמעט עשיתי תאונה בגלל נהג טיפש אחד,הסתכל ימינה ונסע שמאלה[אני באתי ישר והפנייה שלו הייתה מימיני,דפקתי את הברקס של החיים שלי ונראה לי שהמכונית קיבלה שפשוף קל.אבא התעצבןP: .ההוא התחיל להכחיש "לאא אבל ראיתי שהיא פנתה ימינה,והיא לא נסעה ובלהבלהבלה".מפגר,בכלל הוא חסם את הנתיב ולא התכוונתי לפנות ימינה ולא כלום[לא אותתתי ולא הראיתי סימנים בגלגלים של ימינה]. זה היה קטע ממש מפחיד|: לא בא לי לנהוג שוב. בערב אולי אפגש עם חברה,בא לי לראות איתה איזה סרט אימה או משהו[: סופ"ש נעים וזהירות בדרכים|גלגלצ|

Bloodless

New member
אני שונאת את כל האנשים האחרים בכביש

XP לפני איזה שבועיים נסעתי לי בתל אביב, לילה, לא הדליקו את פנסי הרחוב עדיין מאיזו סיבה, גשם שוטף, 40 קמ"ש ככה כמו שמתבקש בערך. פתאום משום מקום איזה רוכב אופניים חוצה את הכביש ברכיבה (לרוכבי אופניים אסור לחצות את הכביש, הם חייבים לרדת מהאופניים ולחצות כמו הולכי רגל, כי אופניים זה כלי רכב לכל דבר). אין לי מושג איך הצלחתי לבלום בזמן ולא להוריד את האידיוט הזה. בקיצור, נהיגה זה חרא, ונהגים זה הרבה יותר חרא. XP

וואי אני מ'זה בלי קשר עכשיו...

אבל המלצה מנהגת קשוחה שכמותי
שימי $*! אם תתחילי להתרגש מכל נהג דפוק בכביש את לא תצאי מזה
וטיפ: *בישראל אין נהג שנוהג טוב.. חוץ מהנהגים החדשים..
*

a 90s Noah

New member
יום שישי ה-13.. קריפי

מסיבת מתגייסים בקיבוץ..יבגני אתה מפסיד! יש רפואה שלמה מ-22:55. כמובן שאני מקליט ורואה מחר איך שאני קם.

jenngirl

New member
חחח../images/Emo82.gif

יוו,מסיבת מתגייסים בקיבוץ!נשמע כיף. תהנה.

למעלה