שרשור יומי 13.10

love,love and only love.....

אלבום של ווסטלייף משפיע עליי :\ טוב זה לטובה
, הם האור שבחיי
היום, עוד מעט באים אלינו סבתא וסבתא וזהו..נראה מה עוד.. חג שמח ושבת שלום לכם

Marble Arch

New member
אחח,

אחרי שהתבכיינתי ביום ראשון השבוע שאין לי משמרות ואני לא עובדת, עבדתי השבוע כל יום מ7 עד 4 בפוקס (אני מזכירה!
), עכשיו חזרתי ממשמרת במסעדה (270 שקל
), מחר יש לי כפולה, ומחרתיים עובדת בבוקר בפוקס ובערב במסעדה, וכן הלאה.. בקיצור לא חסרה עבודה. ועכשיו אני הולכת לישון כדי שבלילה גם אשחק אותה שיש לי חיים. תהנו!

s h u g i t

New member
../images/Emo41.gifאז ככה...../images/Emo15.gif

ההורים שלי לא גרים בארץ אח שלי טס לחו"ל לכמה שבועות לאחותי יש משהו בערב וגם עובדת מחר אז משפחה של חברה שלי אימצה אותי לארוחת חג
יהיה כיף
ומקודם הגבתי בטעות לשרשור יום חמישי למרות שעדיין לא הייתי בבית
אז קבלו ביטול כמה כיף לא לסגור שבת

Feehilys Girl

New member
בוקר טוב!

אני אחרי 4 שעות שינה.בבוקר, מוקדם מוקדם, הבייביסיטר מתקשרת שאני אבוא יותר מוקדם. אז אחרי 5 שעות שינה קמתי לטפל בילדים מלאי אנרגיה ומרץ, כשאני חצי ישנה. וזאת הייתה הפעם האחרונה שאני עובדת עד הגיוס. מעכשיו רק להתכונן ליום הקרב. עכשיו כל המשפחה פה לערב חג (הם בדיוק קוריאם לי לשולחן). חג שמח!

Hangman Jury 87

New member
אל תראו "איש הקש"

שישי הזה לא היה משהו מיוחד, בתכנון שלי היה לצאת עם חברים אבל בסוף לא יצא וגם אני עייף (למרות שהשלמתי מספיק שעות שינה.. בחודשים האחרונים אין לי כוח לכלום, נכנסה בי איזו עייפות כזאת ואני תמיד עייף בזמן האחרון גם אם ישנתי 12 שעות..) אז נשארתי בבית ראיתי 2 סרטי אימה. שישי הבא הולך להיות טוב ומיוחד! אוטוטו 7 חודשים בצבא... |עדיין צעיר|

למעלה