שרשור יומי 12/9

שרשור יומי 12/9

הו מה זה טוב לי לאחרונה
סידורים בעיר ואז הופעה של כוכב נולד

miracle16

New member
אהההה שוב ללמוד לתאוריה!

מקווה להיות מוכנה ליום שלישי.. מקווה פשוט לעבור את זה! מחר שוב שיעור כפול ולדבר המון המון עם עדי בטלפון כי היא מסיימת את הקורס שלה והיא מקבלת את השיבוץ שלה (הלוואי והיא תצא יומיות הלוואייייייי) ושוב ללמוד וסבתא אצלנו אז כיף לי! הימים שלי הם משעממים ביותרררררר

סתם עוד יום רגיל ../images/Emo142.gif

אני צריכה לקום ב 8 (
) וללכת לקחת אישור מהרופא... אחר כך לנסוע לסניף (המזעזע עד מאוד אחרי שצבעו אותו כמו בית חולים) ולרשום משמרות לשבוע הבא, ולתת למנהלת סניף את האישור. מתישהו במהלך היום להכין עוגות לאחותי ולחברה שלי ליומולדת, ואולי בערב חד"כ אם יהיה לי כוח. שיהיה לכולכם יום מעולה
.

JMSixfeetsmall

New member
כרמיצי! את שוב אדומה!../images/Emo12.gif

מזל טוב כפרעיניים
היום השכנים נוסעים לתיאלנד ואני מטפלת להם בכלבה והחתול עד שיחזרו (מי בא לשופינג ב28 כשאני אקבל בוחטה של כסף? חיחי) מחר מתחילים לעבוד במקדונלדס ב11:00. נראה איך ילך :-\ חוץ מזה, שתי חברות טובות שלי, טל ומאור מתגייסות היום אז בהצלחה להן.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifבוקר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

עד שאבא שלי קם זה משהו
..

the last anigma

New member
עובדים...

ואז אולי אני אפגש עם אחותו הקטנה של פרשס.. תלוי עד כמה היום יהיה נורא (בתקווה שלא כמו אתמול...)

keren007

New member
יוצאת לעבודה :)

עובדת, אוספת בגידם שקניתי. אח"כ צריכה לחזור הביתה ולנהל שיחה עם אחותי, אח"כ נפגשת עם חברה, ובערב- לנאפיס עם חברות

סיונתו

New member
לא משו מיוחד..

יש לי ב-12 תור לציפרניים ואז אני נוסעת לים... נראה מה יהיה בהמשך... ביום חמישי יש לי התלמדות בקניון ואני ממש לא רוצה ללכת חשבתי על זה שוב והבוס קצ חוצפן, כולם שם עובדים בכיתה י"ב.. אז הם לא יכולים משמרות בוקר רק אחה"צ והוא רוצה שאני אעבוד כל בוקר וגם שישי שבת... מה קרה
למה נראה לך
הם לא לומדים שישי בערב ושבת שהם יעבדו... לא רוצה לעבוד שם התעצבנתי

בוקר נפלא לכולם ../images/Emo140.gif

עכשיו חזרתי הביתה ...
בסוף לא הולכת לאירוע - אני מתחילה היום ללמוד.
יום חלום לכולם

למעלה