שרשור יומי 12.09.06

K e R e N18

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

רוצה גם נשיקה?

ממממור

New member
../images/Emo204.gif תרגישי טוף!

עדשות יכולות לעשות בעיות אבל סה"כ לי היו בערך 4 שנים וזה הרבה יותר נוח ממשקפיים אז שווה להשתדל... ניתוח לייזר דורש לא פחות תשומת לב אחריו ככה ש....זה לא יות רטוב לפחות לזמן שמיד אחרי

K e R e N18

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

גם לי יש עדשות כבר מעל שנתיים..ובהתחלה לא היה לי כלום... ואז התחילו להיות לי כל מיני בעיות..בעיקר בעין שמאל האמת.. ובקשר ללייזר..אני יודעת, גם אמא שלי עשתה..אבל זה שווה את זה,לא?

ממממור

New member
../images/Emo204.gif בסופו של דבר

אכן שווה
אבל אני מתחילה להגעגע למשקפיים כל הזמן אני גונבת לאנשים משקפיים ובודקת אם אני נראית ככה יותר חכמה

shiran™

New member
שלא תגידי את זה בצחוק אפילו

חח איך אפשר להתגעגע למשקפיים? אני כל כך שונאת אותם. זה מעצבן אותי שאני צריכה להסתובב איתם כל הזמן.. :\

ממממור

New member
../images/Emo204.gif לא יודעת

אני הולכת לחוג של חכמים ופוחדת להרגיש טיפשה...אז לפחות שאני אראה חכמה

משקפיים לא מעידים על חכמה../images/Emo70.gif

נקודה!!!. ותפסיקי עם השטויות.. את רוצה שיחזרו לך המשקפיים?! את מזכירה לי את עצמי שהייתי קטנה ומדדתי לאחרים משקפיים.. ואם את מתעקשת בנוגע למשקפיים לכי על משקפי שמש
סתם, אולי על משקפיים בלי מס'..

ממממור

New member
../images/Emo204.gif לאלא

אני לא באמת רוצה משקפיים תמידיות....רק כאלה כשיש לי חשק
משקפיים בלי מספר זה רעיון מפתה

jenngirl

New member
עוד 9 ימים!../images/Emo82.gif

היום עבדתי מ-8. בבוקר כולם באו עם אחלה מצברוח ולאחת העובדות הייתה יומולדת[: הבוסית הגיעה ב-9 וחצי,הלכה ב-11 וחצי ומאז היה מה זה בלאגן בחנותD: היינו 4 בנות והיה פשוט שכונה. ניפחנו בלונים,אכלנו,צחקנו,עשינו שטויות. אבל עזרנו ללקוחות נו
בכל אופן קניתי לה בלון הליום[והיא קצת הרסה את זה כשהיא נדנדה לי להביא לה והיא לא ידעה שהבלון בדרך] והיא ממש שמחה. וגם ידיד שלי בא לבקר אותי באמצע העבודה[: קניתי לחברה שלי עוגה מהעבודה במחיר יותר זול ממה שזה כי יש לנו הנחה[עוגת שכבות שוקולד].המתנה שלי באמת חמודה.מחר נפתיע אותה. ירדתי לעיר לקנות כרטיסים לפורטיסחרוף ותיסלם, וגם גיליתי דבר ממש ממש משמח שבעקבותיו אני לא נוסעת להופעה של אביב גפן בראש השנה וחוסכת המון כסף[: עכשיו חברה באה אליי ולמדנו יחד. עוד מעט היא תבוא אליי שוב ואז אני מקווה ללכת לישון מוקדם. האאאא

shiran™

New member
"למדנו יחד"

מזכיר אותי לימים המגעילים שהיינו לומדים בבית. אני מניחה שלתיאוריה?

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

היא צריכה לבוא עוד מעט וכלום לא מוכן חוץ מהעוגהD: אני מכינה לה מתנות שמתחילות באות של השם והשם משפחה שלה. נגיד ע'-עוגה.

למעלה