שרשור יומי - 11.7

elivnat

New member
אני עייפה..|פיהוק| ../images/Emo42.gif

וואני נסעתי על הבוקר לחדרה, הלכתי לרופא עיניים שייתן לי אישור לעדשות מגע, אז הוא בדק לי את העין, וזאת הייתה בדיקה די כואבת, ואח"כ חזרתי הביתה.. חשבתי עוד לקנות לי משהו מהעיר אבל זה מבאס לטייל בעיר לבד..
אז חזרתי הביתה באוטובוס עד פרדס חנה ומשם ב2 טרמפים.. ב"ה חזרתי הביתה
וואי והשרירים שלי ממש נתפסו לי מאתמול, עשיתי הליכה של איזה 7 ק"מ.. ו.. אין לי ממש תכניות להמשך היום.. חוצמזה שבערב יש לי בייביסיטר לילדים של השכנה, אבל היא כנראה לא תשלם לי, עשיתי איתה סחר חליפין..חחחחח היא עושה לי טיפולי קוסמטיקה ואני שומרת לה על הילדים..חחח

Y M C A

New member
הווו../images/Emo10.gif

למי שלא יודע, אז די נקעתי תרגל (בכף רגל) שבוע שעבר ולמרות שזה השתפר זה עדיין מציק וכואב והיום גם מצאתי סימן כחול די גדול באמצע הכף רגל, שלא לדבר על הרגל השנייה שהצטרפה לחגיגה ונתפס לי בה שריר. למה אני נשברת??
היום- התכוננות נפשית לנסיעה.

Jos711

New member
פרוייקט רקיע.

התקבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק צריכה להירשם!!!!! [להוציא את ציוני הבגרות, להצטלם ולשלם 200 שקל דמי רישום!!!]

אמא מכינה ../images/Emo78.gif../images/Emo180.gif

יאמיייייייי אני כבר רעבה.... כן, כרגיל קמתי ב12 ומשהו..(זיו לא קורא נכון?
) וזהו.. מריחת זמן, עזרה לאמא.. ואולי עוד מעט נקרא ספר.. בסוף אני לא אגש לתיאוריה מחר... לא חרשתי מספיק..

לומינגו

New member
קמתי 5 שעות לפניך ../images/Emo3.gif

ושיהיה בהצלחה בתיאוריה שאת לא ניגשת אליה!

shiran™

New member
עבדתי...

הלכתי לקחת שי מהמועצה למתגייסים (נו תיק דה).. עוד מעט אמא מכינה את המאכל האהוב : שניצל ומקרוניםםםםםםם!!!!
האלופה וזהו.. לישון

אף פעם לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל

היום חוררתי מישהו..(תרתי משמע
) אוקיי עשיתי השתלמות פתיחת וריד במד"א...היה מגניב, הרגשה מוזרה להכניס מחט לתוך מישהו..

a Warming Sign

New member
הממ../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

קניתי נעלי ספורט[נייק חדשות ויפות
] במגה ספורט, ובעודנו מדברות עם המוכרת החביבה,אמא תפסה יוזמה ושאלה על עבודה בשבילי[ממש דובר צה"ל..שכחתי שיש לי פה משלי] דיברתי עם המנהל שם שאמר שהוא צריך עובדים,רשמתי פרטים,ואולי יתקשרו אליי
אם כן,זה יהיה מעולה! אחלה חנות
חזרנו אחרי 30 שנה הביתה.ועכשיו תנו לי להתלהב: "רדיו ירושלים 101FM רכש את זכויות השידור הבלעדיות בישראל של הופעתו של רובי ווילאמס בווינה ב-19 באוגוסט. השידור יועבר ב-400 תחנות רדיו ב-40 מדינות ברחבי העולם בו-זמנית. המופע ייערך במסגרת סיבוב ההופעות החדש של הזמר הבריטי,הכולל 18 מדינות ויופיע בפני למעלה מ-2.5 מיליון מעריצים. רדיו ירושלים 101FM יעביר את המופע בשידור ישיר באמצעות טכנולוגיה לווינית החל מהשעה 22:00 ועד חצות."

a Warming Sign

New member
ברדיו?../images/Emo12.gif../images/Emo194.gif

לא
,זאת לא ההופעה שאני אהיה בה,סתם רציתי להתלהב
או שלא לזה התכוונת?

למעלה