ראיון למודיעין.. שאיחרתי אליו... אבל מילא טיגנו אותי 3 שעות בתור.... הלך מעולה.. משם הלכתי (מבית אליהו...כן...ברגל אני אהבלה... אבל זה ידוע..) לאלנבי לקנות חרוזים.... בדרך קניתי חולצה שולטת ביותר
(לא תיכננתי לקנות כלום! באמת.. אבל היא הייתה כזאת חמודה וכזאת צעקה עלי "ליז תיקני אותי..." אז לא יכלתי להתנגד....) ומהקניית חרוזים המשכתי לתחמ.. שם התמוטטתי לי על צ'יפס רגיל וקולה גדולה ודידיתי לי לרציף של קונקס (חח.. כל פעם מחדש אני שוכחת איפה הוא....) נסעתי לי חזרה לחור שלי... ומהתחנה המרכזית.. ניגררתי עוד כחצי שעה הליכה הבייתה.. הרגליים שלי... רוצות ליפול.... (תוסיפו לכל הכתוב לעיל את הכאבי שרירים שנותרו לאחר שיעור ספורט ביום שישי...) אבל לא נורא.. הן ישרדו... עכשיו.. בעוד כשעה אני כנראה הלך לדודי היקר למקלחת (השיפוצים!!! הצילו!!) ויש לי עוד בוחן באזרחות מחר ללמוד אליו....(לא12!$) חח היה יום ארוך בשיחות עם עצמי.. קצת שופינג תרפי סהכ.. אחלה יום מחר לחזור לביצפר... אין כוח
היה לנו היום כל מיני הרצאות על אלול וכו'... ואח"כ למדנו שעתיים מחשבת רצופות שעה ספרות שעתיים התעמלות ושעה אישות אח"כ הלכתי עם חברות לת"מ וסתם קניתי שתי חולצות אני כ"כ עייפה, ויש לי כ"כ הרבה שיעורים להשלים...