שרשור יומי 10/09/2006

NaaMuna

New member
אעמממ..

היום שמעתי על אימא של חברה טובה שלי מהיסודי שהיא חולת סרטן..וקיבלתי את זה קשה מאוד..התחלתי לבכות כמו איזה מפגרת.. יהיה טוב בעז"ה..
תודה רבה מירוש ואיילתוש
על העידוד
הוא עזר מאוד

devilz

New member
אה... היה יום ארוך..

ראיון למודיעין.. שאיחרתי אליו... אבל מילא טיגנו אותי 3 שעות בתור.... הלך מעולה.. משם הלכתי (מבית אליהו...כן...ברגל אני אהבלה... אבל זה ידוע..) לאלנבי לקנות חרוזים.... בדרך קניתי חולצה שולטת ביותר
(לא תיכננתי לקנות כלום! באמת.. אבל היא הייתה כזאת חמודה וכזאת צעקה עלי "ליז תיקני אותי..." אז לא יכלתי להתנגד....) ומהקניית חרוזים המשכתי לתחמ.. שם התמוטטתי לי על צ'יפס רגיל וקולה גדולה ודידיתי לי לרציף של קונקס (חח.. כל פעם מחדש אני שוכחת איפה הוא....) נסעתי לי חזרה לחור שלי... ומהתחנה המרכזית.. ניגררתי עוד כחצי שעה הליכה הבייתה.. הרגליים שלי... רוצות ליפול.... (תוסיפו לכל הכתוב לעיל את הכאבי שרירים שנותרו לאחר שיעור ספורט ביום שישי...) אבל לא נורא.. הן ישרדו... עכשיו.. בעוד כשעה אני כנראה הלך לדודי היקר למקלחת (השיפוצים!!! הצילו!!) ויש לי עוד בוחן באזרחות מחר ללמוד אליו....(לא12!$) חח היה יום ארוך בשיחות עם עצמי.. קצת שופינג תרפי סהכ.. אחלה יום מחר לחזור לביצפר... אין כוח

s h i r s 1

New member
אה

יום מעאפן למדתי עד 13:30.. שעה מתמטיקה שעה אנגלית שעתיים ספרות שעתיים תיאטרון עיוני. בעע ועוד יש שיעורים במתמטיקה..מיקצוע מחרפן!
מחר לומדים עד 16:00...

איזה יום מתיש

היה לנו היום כל מיני הרצאות על אלול וכו'... ואח"כ למדנו שעתיים מחשבת רצופות שעה ספרות שעתיים התעמלות ושעה אישות אח"כ הלכתי עם חברות לת"מ וסתם קניתי שתי חולצות אני כ"כ עייפה, ויש לי כ"כ הרבה שיעורים להשלים...

devilz

New member
ממ שימי לב להודעה שלי למעלה...

ממ הייתי שם בבוקר בסביבות 10 וקצת.. ואחרי זה הייתי בסביבות 3-4..

NaaMuna

New member
היי!!נכון שהיית מנהל של פורום סינר

+גיה
אנלא טועה

Karin917

New member
היה יום מעולה!

היה יום קצר שעבר ממש מהר!
ובגלל שאני טיפשה לא הצטרפתי היום לפנימייה, אבל הלכתי לראות את החדרים ולעזור לסדר קצת את המיטות ומחר אני מצטרפת רשמית

למעלה