שרשור יומי 10/09/2006

devilz

New member
שרשור יומי 10/09/2006

ממ סקול סאקס.. ואני לא אהיה בו מחר.. תהנו

timtamtum1

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

היתה שבת נחמדה.. היום מסיימים ב12
אחרי בית ספר- ללמוד למתמטיקה, ללכת לקופת חולים, רציתי לקנות נעלים אז אם אני אספיק ופגישה של פולין כנראה בערב. יום טוב לכולם!

TillsWIFE

New member
הימים הנוראים

הם הימים שבין ראש-השנה ליום כיפור (א' תשרי עד י' תשרי). אלו ימי יראה וחזרה בתשובה

TillsWIFE

New member
יום מעפן ועם זאת ../images/Emo13.gif

אני לומדת עד 3 וחצי (שיעור שלישי חש לי חופשי כי הכיתה לומדת אנגלית, ואני סיימתי שנה שעברה), ואז יש לי שיעור נהיגה
הייתי אמורה ללכת לחברה כדי להתחיל ללמוד מתמטיקה לשפר את 006 בחורף אם ודגש על האם יהיה לי כוח... (כי לפי מצב העניינים נראה שאין לי). אבל בסוף יש לי שיעור נגינה, אז דחינו את זה בפעם המאה מאז תחילת השנה. אגב, יש אפשרות לעשות את הבגרות בחיבור בחורף?

קובי221

New member
מוזר.

הכי טוב להגיש בקיץ במקרה הזה, הרי גם צריך לצבור ניסיון. וגם הבגרות לא תהווה עומס בקיץ שכן לא ניתן ללמוד אליה. והמורה שלי בכלל טוענת ובצדק(!) שהחיבורים רק משתפרים עם הזמן... אז למה למהר?!

קובי221

New member
סיוט של יום-

עד שעה 12 לא היה לנו חשמל, כלומר אין מזגנים!!! סיימנו ב- 1 וארבעים כמו כל יום ראשון בנתיים.

ranch22

New member
אהה!!!

מחר בוחן במתמטיקה!!!!!!!!!!!! היום היה שעתיים מתמטיקה,ושעתיים מחשבים,וניצלנו ע"י הרצאה משעתיים תנ"ך אבל עדיין סיימנו ב15:30!! ומחר עוד שיעורים במתמטיקה ובוחן וצריך לעשות מלא(!!!!!) שיעורים באנגלית ולסיים[בעצם להתחיל...] את הפרוייקט תוך פחות מחודש!!!! תראו לי ביה"ס אחד שעושה פרוייקט כל שנה כמונו,אחד!

למעלה