שרשור יומי 10.09.06

Gal isr

New member
לא אמצא מנוחה אפילו בלילה

אין לי מי שחס על כוחי? בעבודה בבוקר-ערב

Taam YutvatA

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

עבודה מ1 עד 6 "יותר מזה אנחנו לא צריכים..." חח מממ חוץ מזה כלום בערך. שבוע טוב שיהיה לנו

נחשו מה? ביום חמישי אני מתגייסת!!!

כל כך חיכיתי לזה, אתם לא יודעים כמה. ביום חמישי אני מתגייסת סוף סוף.... צה"ל קורא לי אנשים...חחחח יום נעים ונפלאאא שיהיה לכם

גם אחותי וחברה שלי מתגייסות ביום

חמישי... ולא אנחנו לא תאומות, פשוט היא הייתה בשנת שירות והיא מתגייסת למסלול נח"ל. שיהיה לך בהצלחה...גיוס קל!

jenngirl

New member
איזה יום חביב היה[:../images/Emo82.gif

הייתי בטוחה שיהיה לי קשה. קודם כל באוטובוס לעבודה היה ממש עמוס ואנשים נדחסו והיה גועל. הייתי ממש עייפה ושתיתי שני הפוך. ולא הייתה עבודה,כמו כמעט כל יום,אז סתם עשיתי את עצמי עושה משהו כי הבוסים שונאים שלא עושים כלום. היה אמור להיות לנו ערב נקיונות,וזה היה אמור להיות חירפון.כי בעיקרון הייתי אמורה לסיים עבודה ב-5,לחזור הביתה,ולחזור שוב לעבודה ב-10 בערב עד 2 בלילה[ואז יום שני להיות בעבודה ב-7 וחצי]. אבל בבוקר הבוסית אמרה שזה התבטל וממש שמחתי. בנוסף קיבלנו משכורת,ומניאקים,מגיע לי עוד איזה 150 ש"ח. וידיד שלי בא לבקר אותי בעבודה,איזה חמוד. בערב אולי להיפגש עם חברות. יום טוב לכולם.

כואבת לי הבטן:\

כל היום מתפתלת..והיה לי שיעור נהיגה כפול אח דווקא היום רציתי לבטל אבל היה מאוחר מדיי אז כבר הלכתי והייתי חצי מסוממת..
ופעם ראשונה שנהגתי בהילוך חמישי, נסעתי עד מכמורת על 120 קמ"ש.. וקצת הסתבכתי עם ההילוכים כי טוב שהוא לא מלמד אותי באמצע הנסיעה איך להעביר לחמישי
אז אני טסה על הכביש ומנסה לסדר את ההילוכים והמכונית זזה לצדדים, בע מפחידדד אז המורה: "את רוקדת...לא לרקוד ,תרקדי בערב.. מה את רוקדת?? ריקודי בטן ....חחחח זה היה מצחיק באותו רגע בקיצור אני רחוקה שנות אור מהטסט

m i r u s h i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

גם לי היה שיעור היום,23 P: באתי למורה ביציאה "מה אתה אומר,עד סוכות יהיה לי רישיון? סוכות זה עוד חודש בערך"..ואז הוא ענה "תני לי לחשוב לזה רגע..." הירהר לו קצת ואז "תעמידי פנים שלא שאלת אותי"

וואי, העייפות =\

אני קרועה מהעבודה. הכל כואב כלכך. סגרתי שתי לילות ברצף! ולא ישנתי שנייה בלילות. אני לא מבינה מה קורה לי=\ הלילה נישן עם כדור, לפחות ננסה=\ אבל דווקא מצחיק בעבודה D: קצת מנוחה. ערבטוב :]

שלום ../images/Emo9.gif

אני לחן מתגייסת עוד 3 חודשים... ובינתיים משעמם לי עד מוות! אז איך אתם ממלאים את הימים חוץ מעבודה..?

m i r u s h i

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

גם אני מתגייסת בעוד שלושה חודשים [ויומיים
] ואיזו עבודה,איזו?

LuLiLoPiLaTo1

New member
לחן לא משוררת?;)

לחן עם שני קמץ?שם ממש מיוחד..בחיים לא שמעתי אותו עדיין איזה יפה!
וברוכה הבאה!

למעלה