שרשור יומי 10.09.06

danzk

New member
שרשור יומי 10.09.06

שבוע טוב לכולם

m i r u s h i

New member
"שלושה פרשים../images/Emo108.gif

ביער רוכבים אותה מחפשים היא פרח שנהב"
ווהו,היום אמורה להכנס המשכורת
היום שיעור נהיגה #23... וכנראה שהכל לטובה בסופו של דבר...אם אני לא אצא לאילת,יש סיכוי לא רע שאני אעשה טסט בקרוב :] [לא יודעת אם אעבור,אבל בכל זאת..] הכל תלוי בי,אם אני ארגיש מוכנה מספיק.. אה, ההופעה "מופע חימום" ב30.9,אולי נלך לזה. D: [אם החברות ירצו ז"א..אין לי מה לחפש שם לבד P:] יום נפלא

מזל"ט../images/Emo180.gif

סו"ס דנה פותחת שירשור
מחר (היום) לקום בשמונה וחצי להגיע לעבודה בעשר
להשאר לישון בדירה..(בפעם הראשונה
) ואממ זהו..
יומטוב לכולם
אגב, נפגשתי אתמול עם סהר
היה מוייי כיף!!! נכון סהר?

danzk

New member
../images/Emo9.gif תודה. אבל פתחתי השבוע כמה..

אני נותנת גם הזדמנות לאחרים לפתוח

n k

New member
מחר!

משכורת! לא שאני מצפה לסכום גדול במיוחד, בכל זאת עבדתי רק מאמצע החודש וגם זה בקושי. חודש הבא בטח יהיה יותר
המ... ראיתי כמה חלקים בודדים מההופעה בערוץ 24, אבל זה בכלל לא משהו בטלוויזיה, במיוחד שהשתדלתי שהיא תיהיה שקטה ולא תעיר אףאחד. אה, ומה זה התנוחות האלה על הבמה לעזאזל?!?
ראיתי גם עכשיו את הפרק האחרון של בטיפול. לא ממש עקבתי אחרי הסדרה הזאת, אבל היא חביבה למדי.

onix 88

New member
זה היה האחרון?

היא נחמדה, היו טיפולים שיותר אהבתי, בעיקר את של הילדה (איילה), וכאלה שפחות (של הזוג בעיקר).

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo45.gif

הטיפול של איילה היה מדהים... ולא ראיתי את פרק הסיום..גם לא מה שנגמר בסוף עם איילה..מישהו מוכן לספר? תודה

a Warming Sign

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

דווקא הצילום היה מעולה
..HD,כמו שהוא אמר.. על איזה תנוחות מדובר? של הרקדניות בRUDEBOX?

a Warming Sign

New member
אחח היה שווה.../images/Emo194.gif

פשוט לא יאמן איזה הופעה מטורפת..אני ארחיב אח"כ אם יהיה לי כוח.. למי שלא ראה: א.אתם חארות. ב.הפסדתם את ה-הופעה בה' הידיעה. ג.רובי שולט וכדאי לכם להפנים
[רק הוא יכול ליפול באמצע ההופעה ועוד לצחוק על זה
.."זה לא ש24 מדינות צופות בזהבשידור חי ומיליוני אנשים ראו את זה..אנשים חיכו 10 שנים שזה יקרה
"] אדם בוא ניסע שוב

shiran™

New member
ראיתי מהתחלה

עד שעה 12 בערך.. הזמן פשוט טס בהופעה הזאת והפסקתי לראות רק כי הייתי צריכה לקום ב5 בבוקר (עבודה). אבל מה שראיתי היה ממש מצחיק. הבנאדם הזה פשוט קרוע. קורע. הזוי. לא נורמלי ברמות אבל. כל התיאוריה הנ"ל הם במובן החיובי של המילה. וכמה אנשיםםםםםם יואוווווווו!

a Warming Sign

New member
כן,הוא פסיכי רציני../images/Emo194.gif

ובגלל זה אני כלכך אוהבת אותו
הוא היה קורע מצחוק,אני מקווה שרוב האנשים שראו הבינו את המבטא שלו ואת הבדיחות.. אם הרשימו אותך האנשים אז אני ממליצה בחום על ההופעה הכי הכי טובה שלו, Live at knebworth - what we did last summer 125,000 איש והוא שלט בהם כמו מלך..זה הDVD הכי חרוש שלי,משהו משובח
מעניין כמה היו שם אתמול..מה שבטוח,מאות מיליונים שראו את זה בטלויזיה לא פספסו את הנפילה שלו

EcstaZ

New member
../images/Emo6.gif גם אני ראיתי

עדיין לא החלטתי אם זה סטנד אפ או הופעה
איזה חליקה הוא דפק חחחח והוא ממשיך לשיר כאילו כלום לא קרה. היה טוב

jenngirl

New member
אני נקרעתי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

Gentle-man D: הוא מלך.אני ממש הזנחתי את השירים שלו לטובת רוק ישראלי. היה כיף לשמוע את כל השירים בלייב,עם המילים שהוא שינה וידעתי איכשהו[זכרתי]. והייתי בטוחה שהוא יעלה ב-come undone מישהי.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifשבוע טוב!

מחר משמרת ב14:00, אבל אני צריכה לצאת כבר ב10 וחצי כדיי לא לאחר כהרגלי. כדאי שאני אלך לישון.
לילה טוב, יומטוב ושבוע טוב לכולם.

צליל88

New member
בוקר טוב../images/Emo179.gif

נראה לי קמתי לפני השמש
.. ב"ש, רכבת לת"א, עד יום חמישי. יומעולה

gilgula

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היום נכנסת משכורת
09:00- 13:00 עבודה באונ', אח"כ אני אחזור לנוח קצת בבית, וב16:00 עבודה בתאטרון
שיהיה יום טוב!