שרשור יומי-1/9/09

שרשור יומי-1/9/09

בזאת נפתח השרשור היומי של תוכנית "הלילה" של יום שלישי, ה1/9! מדובר ביום גדול לכל הדעות: היום נפתחה שנת הלימודים החדשה. היום נפתחו שערי הכלא בפני בניזרי והירשזון. היום נפתח משפטו של קצב. והאירוע ההיסטורי המשמעותי מכולם: היום לפני 70 שנה פרצה מלחמת העולם השנייה. העיקר שאומרים על יום שלישי-פעמיים כי טוב! הערב יתארחו בתוכנית עמנואל רוזן ודפנה דקל. אלרן סוף כל סוף חוזר ממסע ההופעות, ולכן ביום שלישי הזה-פעמיים דקל
. צפייה מהנה לכולנו!!!

OOOO0

New member
טוב,מה קורה כאן?

לאן נעלמתם לי שניכם?למה עוד מעט 13:30 ואף אחד עדיין לא הגיב?ליאור?ליאת?איפה אתם?

אל דאגה, אין צורך לפתח חרדת נטישה ../images/Emo24.gif

אמש ראיתי רק את הקטע של המערכונים, ולא רציתי להגיב לפני שראיתי את התוכנית כולה. ממש לפני דקות אחדות השלמתי את הצפייה בראיונות
. ובכן, שוב הראיונות היו אלו שהצילו את התוכנית! אהבתי את הסיפורים של עמנואל רוזן על הצלילה, על המארב לפקח ועל השכנים ה"חביבים" בכלא
. התגובה של ליאור לסיפור השכנים הייתה ממש קורעת-"אני גר ליד העירייה, ליד רון חולדאי, אז אנחנו פיטים"
. הסרט הדוקומנטרי על יהודה ברקן נשמע מעניין, ובין כה וכה אין תוכנית הערב, לכן אין תירוץ לא לצפות בו
. הראיון עם דפנה דקל היה משעשע אף הוא, בעיקר החווייה על הקהל הקשה והמסווג שמתלהב אי שם בנבכי נשמתו...
. אהבתי את ה"ירידה" על ערוץ 10 שהוא נטול קהל מכל סוג שהוא
. מצחיקה ההשוואה שערך ליאור בין דודידו לבין דקל. השיר בסוף היה מאוד יפה, שמעתי אותו לא מזמן בערוץ המוסיקה. כמה כיף שיש משפחה מוסיקלית שיכולה לסייע בהפקת אלבום (וכמה מגניב יכול להיות שיהיה אח כמו דקל...). מאחלת לה המון הצלחה עם האלבום החדש, וגם עם דודידו
. בחלק הראשון של התוכנית המונולוג היה המוצלח מכל-הבדיחה: מדונה-like a virgin נפגשה עם ליבני-like prime minister הייתה חזקה ביותר
. כמו גם הבדיחה על מופז שהוא אימוץ פוטנציאלי בשביל מדונה
. "מתנחלים בחלל" לא הצליחה להתרומם (תרתי משמע), גם לא בפרק האחרון, וחרף השתתפותו של גורי-אמנם אחמד לא השמידה את החבורה, אך פתאום נערכים חיפושים אחר שני כוכבים-אחד לכל עם... פינת "תוצאות הבגרות בירקות" הייתה אחת ההזויות (מה לא עושים למען הסאטירה...)-המשפט הכי מצחיק היה: העגבנייה יכולה להשתמש גם בשירותים של הירקות וגם בשל הפירות
. בסה"כ תוכנית סבירה. חבל שמספר התוכניות השבועיות התקצר...אולי זו הכנה לפגרת החגים. המשך יום טוב! (גלית, אני שמחה שאהבת את הודעת הפתיחה שלי
)

OOOO0

New member
הו,טוב לראות אותך!../images/Emo24.gif

לא הבנתי לאן נעלמתם לי פתאום...עכשיו רק ליאור צריך להגיע ואני אוכל לנשום לרווחה.
המונולוג היה מצוין.השיר בהתחלה היה יפה ומתאים לפתיחת שנת הלימודים.לדעתי "מתנחלים בחלל" הצליחה להשתפר בפרק האחרון שלה.אהבתי את הטוויסט המפתיע עם אחמד ואת הסוף הטוב המרגש.אולי זה בזכות גורי שהיה קורע בתפקיד מיסטר פופינס ואולי זה בכלל פסיכולוגי...בגלל שעכשיו אני יודעת שמאיה ואיל כתבו את זה אז יותר קל לי להתחבר לזה.חבל שהשיפור חל רק בפרק האחרון,אבל לא נורא,לפחות הם סיימו בטעם טוב. תוצאות בחינת הבגרות בירקות היו נורא מצחיקות ובאמת הזויות כמו שאמרת. הראיון עם עמנואל רוזן היה מעניין מאוד.הסיפורים שלו היו בהחלט נורא מצחיקים. אהבתי את המפגש המרגש בין דפנה לאלרן.נכון,גם אני חושבת שזה יכול להיות מגניב להיות אחות של אחד כמו דקל.היה נחמד לשמוע על העבודה המשפחתית שלהם.באמת נשמע כיף משפחה מוסיקלית!בכלל,הראיון איתה היה מצחיק מאוד.היא בחורה מקסימה בכללי,אני אוהבת אותה עוד מימי "פלאי קלעים" ותמיד נהנית לשמוע ממנה,לא משנה באיזה תחום. השיר שלה בסוף היה מדהים. חח כן,הם אשכרה מנסים להכין אותנו לחגים עם שלוש תוכניות בשבוע....אכן באסה אבל לא נורא,יותר זמן להתגעגע.... (אגב,בסוף אין מחר "הבלוק" אבל עדיין יש לקט של שליין ולא תוכנית רגילה,זה ממש מבאס ומעצבן) המשך יום טוב גם לך!

"פלאי קלעים" זה היה ה-דבר

הייתי מרותקת למסך ורואה שידורים חוזרים בכל הזדמנות, שרה את השירים, ולפני כל הצגה צועקת עם דני על התרנגולת: "שושק'ה, מה את עושה כאן?"
. אהבתי את המשל על "הצרצר והנמלה", את "הנסיכה והצפרדע", את הסיפור על הדובה זהבה שנקלעה ללב עיר גדולה הומה באנשים, ועוד המון הצגות. זו הייתה תקופת ילדות תמימה וחינוכית, והיום בקושי מקדישים תוכנית אולפן של חצי שעה בערוץ הילדים. רוב הזמן ישנן תוכניות מצויירות או שידורים חוזרים של תוכניות אולפן ללא תקשורת אמיתית עם קהל הילדים, וללא חינוכם בזמן הווה. מכיוון שאני לא אחראית תוכן בערוץ הילדים, לא אמא ולא ילדה, אין לי יותר מדי מה לעשות עם הביקורת שלי כלפי הערוץ... אני שמחה שלפחות אנחנו זכינו לגדול בתקופה איכותית יותר
. היו זמנים...

OOOO0

New member
נכון.../images/Emo13.gif

אין מה להשוות בין התקופה של היום לתקופה של אז.אנחנו באמת זכינו לגדול בתקופה איכותית וחינוכית יותר.הילדים של היום,עם כל השפע שיש להם ולנו לא היה,לא זוכים לתוכניות טובות כמו שהיה לנו.

ליאור144

New member
תוכנית נהדרת המונולוג היה מצויין הפאנצים על

מופז עם המאבטחים והרעיון של ליבני לאמץ את מופז היו מצחיקים אבל ללא ספק הפאנץ!! היה שלקצב מתקשה גם ביום חח גדול!!!!השיר של הלהקה ללא ספק התאים לתאריך :} היה מבאס לראות את הנרקומן הזה חוזר ללהקה אבל אין ברירה דקל בסוף תמיד יחזור :[ מתנחלים בחלל הגיעה לסיומה סופסוף.גורי אלפי בתור מרי פופינס היה גדול ודי הצחיק אותי הוא הכניס הרבה הומור לפינה שהיה חסר בה.ששיכפלו את אחמש והתחילו להראות תמונות מהעבר שלהם ביחד היו מאוד מצחיק חח הלכו עד הסוף אה? פתרון הבחינה הייתה די מצחיקה אבל חשבתי שיביאו מישהו שיקריא אותה כמו בבחינה עם האלכוהול שהביאו את מני פאר והבחינה בבישול שהביאו את אהרוני אם אני לא טועה?השורש של סלרי הוא 3 חח טוב :}!!אהבתי גם תעקיצה לאבי נוסבאום מודה . הראיון עם עמנואל רוזן היה די מעניין אהבתי תבדיחה עם הכרישים וההכשרה בכנסת חח גדול !אהבתי תרעיון שלו איך להתנקם בפקחים גם דרך.השיחה על הכדורגל הייתה מאוד נחמדה וטובה לדעתי . הראיון עם דפנה דקל היה מצויין אהבתי תהשוואה של דודידו לדקל האמת דומים חח :}השיחה על דודידו והאי יכולת שלו לדבר הייתה קורעת אבל דקל כמו תמיד חושב קדימה התפוצץ לו הראש אותו רגע חח ומההתפוצות דקל נוצר לא?מהשאריות של דודידו :}. הקהל הקשה של ערוץ 10 חח לאן שליין יגיע אבל אהבתי תעקיצה של אה יש לכם קהל?חח לא יפה.

למעלה