שרשור יומי 09.12

jenngirl

New member
בוקר טובP:../images/Emo82.gif

הלכתי לישון ממש מאוחר וקמתי יחסית מוקדם. היום יש לי מלא מה לעשות אבל אין לי כוח. ובערב אולי אני אצא עם נועה אבל לא בא לי ממש כי אסור לי להיות עם עדשות שבוע מה שאומר שאני עם משקפיים ואני שונאת לצאת ככה מהבית. לא משנה שעכשיו בעבודה אני אצטרך שבוע שלם להיות עם משקפיים שזה הכי באסה כי כל העולם ואחותו עובר בקניון|: יום טוב.

jenngirl

New member
לאלא!../images/Emo82.gif

זה בסדר גמור,הלכתי לישון באיזה 4 וחצי כי לא היה בא לי לישון לפניD: פשוט איך שהתקשרת[הפלא שלי דלוק כל הלילה ד"א,ככה שזה היה על שקט] כל המשפחה הלכה לישון והחדרים שלנו דיי צמודים ככה ששומעים הכל. זה בסדר גמור,תתקשרי מתי שבא לך[: קנית כרטיס או משהו?

AndreaCorr ©

New member
אה, סבבה ../images/Emo9.gif

ולא, פשוט עמדתי ליד חברה שלי, והיא התווכחה איתי שההופעה ב31, אז אמרתי לה שתחכה שנייה והתקשרתי אלייך P: אנחנו צריכות לדבר במסן בקשר לזה! פשוט חברה שלי לא יכולה לבוא איתי בסוף אז אני צריכה לדעת בטוח שאת הולכת ואז להזמין כרטיס :]

onix 88

New member
צריך את עזרתכם

מה אני קונה לידידה טובה שלי שמתגייסת?

m i r u s h i

New member
מממ..../images/Emo108.gif

לי למשל קנו שמיכה מחממת במיוחד מפליז ועוד כמה שטויות לטיפוח. אני נורא אהבתי P:

shiran™

New member
שבוע טובב!!

אמממ שבת רגילה, אוכל, פליסיטי, וזהו. קר לי. שבוע טוב שיהיה לנו!

m i r u s h i

New member
פליסיטי אחלה סדרה../images/Emo108.gif

עד השני פרקים אחרונים

m i r u s h i

New member
לא זוכרת :X../images/Emo108.gif

אבל הפרקים האחרונים כ"כ הזויים. הרס הכל >:

Feehilys Girl

New member
גם אני בבית

אחרי עוד שבועיים מתישים של קורס. שבוע שעבר סגרתי וזו הייתה כזו שבת של סטלה, הטירונים עשו הכל (שמירות, מטבח) ואנחנו היינו שם רק למקרה שכל הטירונים ישברו רגל או יד ולא יוכלו לשמור. כמובן שכולם נשארו שלמים ואנחנו ישנו כל השבת. מחר חוזרת לעוד שבוע לבסיס, לפחות יומיים מתוכו אני אהיה בבאר שבע ולא בבה"ד המאוס הזה.

K e R e N18

New member
שבוע מעולה ילדים!../images/Emo9.gif

הייתה אחלה שבת!
עוד מעט מסיבת גיוס לחברה.. וזהו פחות או יותר..
תהנו לכם!!שבוע טוב שיהיה!

סתם רציתי להגיד...

שמחר אני מתגייסת, אז למרות שלא הייתי ממש מורגשת בפורום בכל זאת קראתי כאן ואני רוצה להגיד לכולכם- היה נחמד, בהצלחה לכולכם בהמשך ו.. נתראה בפורום סדירים!

K e R e N18

New member
שיהיה בצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif../images/Emo13.gif

גיוס קל ונעים!! תהני לך
ותבואי לבקר!

shiran™

New member
בהצלחה!!

גיוס קל ונעים! תחזרי בכל מקרה עם חוויות! לאן את מתגייסת?

למעלה