שרשור יומי 06.09.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

danzk

New member
שרשור יומי 06.09.06

יום טוב לכולם

4LeafClover

New member
יום רביעי, עוד מעט סופ"ש! ../images/Emo3.gif

-בבוקר עובדת -בלילה ישיבת צוות של העבודה
אין לי חיים

m i r u s h i

New member
"...והירח מתנפץ לרסיסים../images/Emo108.gif

שאחר כך מתפזרים לכוכבים" |פיהוק| לעשות כלום עד 16:40, שיעור נהיגה עד 17:20 לחזור הבייתה ולהמשיך לעסוק בכלום. עוד מעט אילת
והיום לשם שינוי,תמונה של אורי'לה. חמוד.
יוםטוב.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifכמה אפשר לסנן? ../images/Emo4.gif

הוא לא מפסיק להתקשר כבר מ12 ומשהו... עוד מעט איזה 20 שיחות שלא נענו
חחחחח אז מה יש לנו מחר [היום]: תור לרופאה [בעזרת ה' בשורות טובות] הייתי אמורה לעבוד ערב אבל ביטלו לי משמרת וזה ממש רשעי
וזה הרגיז אותי מאוד... אבל נראה אולי נלך לסרט או משהו... מישהו רוצה לבוא לסינמה סיטי? יומטוף

jenngirl

New member
I'm dead../images/Emo82.gif

הלכתי לישון אתמול ב-2 וחצי מתה כמעט.היום הייתי אמורה לקום ב-11 וחצי כי אני מתחילה לעבוד ב-1 וחצי. לפני כמה דק' שמעתי רטט,וראיתי שהתקשרו אליי מהעבודה. מסתבר שלאחראית משמרת יש בעיות ברגליים והיא לא יכולה לעמוד[יכולתי להמשיך לסנן,אבל אם זה מהעבודה זה חשוב]. אז אני צריכה לעבוד מ-9 וחצי עד 7 וחצי בערב,לעשות כפולה. OMG אין לי מושג איך אני אעשה את זה,אני מקווה שאני לא אחטוף קריזה על הבוסית שלי ושהיא לא תשים אותי בקופה לבד כי באמת אין לי כוח. ועוד הבטחתי לחברה הטובה שלי שאני אבוא היום לעזור לה במשהו כי באמת המון זמן לא נפגשתי איתה, והיא קצת בודדה,בבית לא עוזרים לה ממש. בעע אני אצטרך לקחת כוחות מאיפשהו[לא יודעת...70 אלף כוסות קפה?]. יום טוב.

DreamS_HunteR

New member
6.9.6 איזה מגניב../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אם תורידו את האפסים כמובן.. בכל אופן - קמתי די מוקדם ביום (11) ואני שמח על כך. יותר מאוחר ב3 פגישה ברדיו, ואח"כ אני עובד עד 7.. ואז.. מקווה ללכת לאנשהו. לא הביתה. יום טוב לכם.

עברתי תיאוריה !!

בחיי, כמה לחוצה הייתי. בלילה חלמתי שתמרורים רודפים אחריי! כמה לחץ ירד. עוד מעט הולכים לעבודה חדשה, משמרת ראשונה, בבורגר! יפיי! יומטוב :]

תודה רבה רבה לכולכן !! :]

וואי, העבודה הזו. בעשר הדקות הראשונות - רציתי להגיש התפטרות ! אבל אחר כך זה קצת הסתדר ונהייה אפילו נחמד. כולם יפים ויפות שם! מה זה.. העיפו אותי אחריי שלוש שעות, זה בא לי מה-זה בטוב, כי אני כלכך עייפה. תודה שוב ! :]

gilgula

New member
יום רביעי,

סיימתי לעבוד ב13:00... והלכתי עם אבא לקניות. חזרתי סידרתי תקניות, הכנתי א.צהריים. ואני מתה ללכת לישוןןן אבל מפחדת שאני לא ארדם בלילה. שיהיה יום טוב

m i r u s h i

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo108.gif

עבדנו המון על חניות :) היה טוב ^_^ [במרבית מהפעמים P:] האוטו נכבה והפעם לא ברמזורים! D: והבטחון העצמי שלי עלה.. [חוץ מהקטע שמילמלתי בקול רם "להתראות טסט ראשון" והמורה אמר "רעה! למה ככה?"
] ויופי.

למעלה