שרשור יומי 05.08.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

Marble Arch

New member
התחלתי לארוז,

אני עוברת מחר.. אולי אני לא אהיה פה כמה ימים.
ד"א- כבר בחרתי צבע לחדר והוא אפילו כבר צבוע. "כתום תה".

jenngirl

New member
בוקר טוב.../images/Emo82.gif

אתמול היה חביב,הרבה אנשים דתיים אימצו אותי בתור חית המחמד החילונית שלהם,מסתבר[תודה לנועה ולטובה
]. היום לנוח,בצהריים להיפגש עם החברה הטובה, לקראת הערב לראות את דפנה לבערך שעה[וואי לא ראיתי אותה חודש+], ואחרי דפנה להיפגש עם נועה[: [וגם עם טובה?]. שבת שקטה

DreamS_HunteR

New member
קמתי לפני כמה רגעים../images/Emo121.gif

פיי ישנתי מלא
היום - רדיו מ7 עד 10 ואז מסיבת גיוס לידידה
עצוב.

פפפפ.

חם כלכך. אני רוצה חורף ]: קמתי, אכלתי, ראיתי מרתון "האלופה"..האשלי הזו D: מאיפה הקריצו אותה. תכף הולכים לקרובים וכאלה. חברה חזרה מאיה נאפה עם חברות אחרות שלה. אני רוצה גם לטוס ]: היא עשתה לי כזה חשק. יומטוב :]

shiran™

New member
יםםםםםםםםםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

הייתי בים!!! היה כיף כרגיל. איך אפשר שלא? השתזפתי עוד קצת.. אני בדרך לעור בריא ושחום
(לא כושית.. סתם שחומה..) עכשיו לא מרגישה טוב.. כאב בטן.. כן.. זה.. מחר עבודה? אני מקווה שאני אוכל ללכת כי אם לא הוא ממש יתעצבן עליי (לא עבדתי יומיים השבוע בגלל כאבי הגב) ועכשיו זה.. וואוו.. שבוב טוב.. שיהיה לכולנו.. גם שקט! זה שבוע שאני מחכה לו מאוד

צליל88

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo179.gif

אני גם רוצה להיות כושית. [כן, בקצב הזה את תהיי כושית!]

חח

גמני הייתי היום בים... עצוב שיש לי חוף ים מדהים 5 דק' מהבית שלי ואני לא מנצלת את זה בכל מקרה, הייתי אבל בשעות מאוחרת [7,8] אז לא הייתה שמש חזקה.. בכל מקרה אני כבר כושית... אבל הייתה את השקיעה
,הרגעים האלה שאת מתה שהחברות שלך ייעלמו ובמקומן יהיה החבר

צליל88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

גם אני כושית, אבל אני רוצה עוד. שחום זה יפה
. תתחילי לנצל אותו יותר, חבל

כה, נכון...

ואממ..אני כבר מספיק כושית
, לא צריכה יותר, אבל אם את רוצה סבבה, רק אממ תיזהרי עם השיזוף שלך חחח להיטגן בשמש זה גם לא מומלץ...

shiran™

New member
ובמקומן יהיה את שיין*

וים ליד הבית? חלוםםםם!!! אבל הים של ת"א. שום ים אחר זה לא ים בשבילי.

לאאאא אני לא אוהבת את שיין ככה.

אף אחד לא מבין אותי
חחחח גם הים של נתניה [למרות שהוא מזוהם כה?P:] מדהים גם...לא חסר, והטיילת החדשה ליד...יפיפה

למעלה