שרשור יומי 03.08.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

s h u g i t

New member
גם אתה להולנד??../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

HAVE FUN

s h u g i t

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif לא חשוב..../images/Emo15.gif

הולנד והונגריה נשמע לי אותו הדבר

Infin1ty

New member
איזה כיף לך

הייתי אמור לטוס גם השנה אבל לא הסתדר. שנה שעברה הייתה חודש בבלגיה (גרתי בבלגיה) והסתובבנו בהולנד(עשיתי שם תחרות אחת), גרמניה וצרפת. מקומות מדהימים!

צליל88

New member
יו תהנה!../images/Emo179.gif

אתה היחיד כאן שלא דיברת על הטיסה שלך שבוע לפני

gilgula

New member
ערב נעים לכולם ../images/Emo15.gif

הממ סופשבוע הגיע שוב.. עבר דיי מהר אה? בכל מקרה היה שבוע עמוס. אני מדפיסה לאיזה סטודנטית חלק מה "תזה" זלה, וזה מלא עבודה נמאס לי לשבת להקליד מול המחשב ח... לא נורא כי זה כסף טוב
המממ לא יצא לי לכתוב כמעט השבוע כי הייתי עסוקה, חזרתי מאילת, עבדתי וגם הקדלתי ת'עבודה הזו.. שיהיה סופשבוע נחמד

shir el

New member
שבת-שלום../images/Emo70.gif

שתי'הי'ה בעזרת-השם.. שבת שקטה

M r s J o n e s

New member
להלהלהלה

לצאת חמשוש אחרי שבועיים בבסיס זה כיףכיףכיף. אפילו השעתיים שקיבלתי לא קילקלו את המצברוח. לראות את החבר אחרי 3 שבועות זה עוד יותר כיף. סופ"ש נעים!

שמעתי את הבום../images/Emo2.gif

ואני גרה בנתניה. גאד ישבתי בסלון, שיש אצלנו יציאה למרפסת גדולה, כלומר חלון ענק מכיוון צפון, ומשם שמענו בום חזק חזק, ישר ידעתי שזה זה. שמענו שכנים "קטיושה!!"
די זה לא מצחיק ואז בחדשות-אזעקה באזור חדרה. גאדדדדדד

Y M C A

New member
כן זה משו שנשמע למרחקים...

הרבה פעמים שמענו בומים שנשמעו כאילו הם בחיפה ובסוף שמענו שנפל רק צפונית יותר. במשך הזמן לומדים להבדיל (עצוב אני יודעת)

:\\

אבל זה היה ממש ממש חזק!:\ כמו פיגוע, ואני יודעת איך זה פיגוע [עצוב אני יודעת 2] הנה עכשיו אמרו ממש עכשיו, ששמעו את זה עד הרצליה.. אמאלהההה מפחיד

onix 88

New member
../images/Emo4.gif עצוב שכל מה שהוא מבטיח הוא

באמת מקיים בסופו של דבר. מקווה שהכל בסדר ושאין ולא יהיו נפגעים. שבת שלום לכולם, מקווה שהיא תהיה יותר שקטה מעכשיו.

למעלה