שרשור יומי 02.10

df88

New member
היה נחמד ביום כיפור

אתמול הייתי בגשר (מקום המפגש של האיזור) עד רבע לארבע. היה מאוד נחמד שם לפגוש את כל האנשים שלא ראיתי מאז שנגמר הבי"ס ולעשות לחבר שלי פגישת מחזור עם אנשים מהיסודי שלו שהוא לא ראה כמה שנים טובות. אתמול חשבתי שהיום אני אצא להסתובב קצת עם מישהו, אבל כשהתעוררתי לא היה לי כ"כ כוח וגם אף אחד לא רצה, אז גמרתי לקרא את הספר שקראתי (ספר ממש טוב). וזהו, סה"כ נחמד.

היה ממש סבבה

ב"ה.. אפילו הייתי נחמדת ולא כאב לי הראש
באמת שהייתי נחמדה לאנשים.. תשאלו את האחיינים שלי.. אפילו שיחקתי איתם..
(כפרעליי
) בביכ"נ הייתה ילדה מוזרה (שאני מכירה איכשהו אבל רק בפנים.. אפםילו בשם לא
) בקיצור, היא לא הפסיקה להסתכל עליי........ זה היה בבוקר.. וכשקמתי כל השיער יצא לי מהצמה.. ועכשיו, אסור לתקן את זה, לשים משח או לפרק את הצמה ולעשות חדש.. אפילו סתם כך לפרק אסור.. אז עשיתי קוקו (מעל הצמה כמו הילדות הקטנות) ואז שמתי בנדנה.. זה היה נראה נחמדי (לפחות מקדימה) אז היא בטח חשבה שאני נשואה או משו (
) איזה מבטים היא תקעה בי.......... אח"כ בערב, לקראת תפילת נעילה (של סיום הצום) הגעתי לביכ"נ שוב ועוד פעם הוא תוקעת בי מבטים אז אני כזה: "מה???????" אז היא עשתה פרצוף נבוך..ואז התנצלתי (יום כיפור אחרי הכל לא?
) אז אמרתי לה: "לא, פוט את כל הזמן מסתכלת עלי.."
מאז היא לא הסתכלה..
מסכנה.. טוב.. זו החוויה היחיגה שלי.. ויש עוד אחת אבל אני לא יכולה לשתף 'צטערת.. גמר חתימה טובה לכולם אמן!!

לא התייבשתי!!!!../images/Emo54.gif

שתיתי אתמול 3 וחצי ליטר מים הייתי במעריב נפגשתי עם חברות בצ'כונע ישנתי 12 שעות בלילה ואח"כ עוד איזה 3. הצום עבר ממש טוב...

shiran™

New member
אההה...

התכנון היה ללכת לישון מאוחר ולקום ב12 בערך. הלכתי לישון מוקדם מאודדד 23.00 וקמתי ב8 וחצי לעזאזל! אבל לא זזתי מהמיטה.. אז נרדמתי עד 9 וחצי. ואז עד 12 ואז עד 4 הייתי במיטה ונרדמתי לסירוגין. לא זזתי ממנה. ואז השעה האחרונה כמובן הכי מעאפנה. הגעתי הביתה והתחלתי לאכול ולשתות! זה טובבבבבבבב!!!! עכשיו קצת מחשב... יותר מאוחר סרט "דלתות מסתובבות" שכבר הרבה זמן רציתי לראות ולא יצא לי. ומחר עבודה מוקדם ב6

yanivtr

New member
הסוף היה קקה

הזמן לא זז וסבלתי... אבל עכשיו אנחנו כבר אחריי אז לא משנה. עוד מעט יוצאים לאכול איפשהו. נראה

למעלה