שרשור יומי 02.10

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

איזה מצחיק שהשרשור היומי נפתח ב8 בבוקר
אני הספקתי לראות את כל סוף העונה הראשונה של אבודים.. וראיתי את הסרט "פריצה ברשת" עם הריסון פורד. היה מעפן. עכשיו אני אראה את "טיסה 93" שהביאו לי בדיוידי. יאלה עוד 7 שעות.. ממש מוות פה בבית.

Hangman Jury 87

New member
עייף

אין כ"כ חוויות כרגע, אתמול בערב אני ועוד כמה חברים וידידות יצאנו לטיילת והיו שם איזה 5000 אנשים, רובם ילדים והיה מסריח להסתובב שם מזה שנאתי להיות שם, אז הלכנו למקום אחר די רחוק, והיינו שם עד סביבות 4 וחצי לפנות בוקר, הידידות סתם הרסו הכל הייתי צריך לצאת רק עם החברים, סה"כ ערב לא משהו... ועוד תיכננתי לראות אחרי שאני חוזר סרט אימה אבל לא יצא...

Hangman Jury 87

New member
כן... חחח

כמה הלכנו איזה 12 קילומטר.. לא יודע איך אחרי כל זה עוד הצלחת לצום אבל כל הכבוד

Taam YutvatA

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אתמול יצאנו להסתובב, בסוף מצאנו את עצמנו אצלי בגינה משחקים רמי
.. היום קמתי לצערי ב10
בינתיים הצום עובר כמו שצריך, אני לא יותר מדיי רעבה, אבל אני קצת צמאה
, עוד 6 נוסעים(בסוף הצום) נוסעים לחברים שלנו פה, לארוחה.. בוהו. מחר עבודה

Gal isr

New member
כי אני נורא חכם

נתחיל בזה שאני לא צם ולצום אין שום קשר לשטויות שלי היום. אתמול בערב הרגשתי חצי מת, כאבי בטן, ראש, מה לא. קמתי בבוקר, החלטתי שאני היום יוצא לרכב. עליתי על האופני הרים שלי (כי הכביש נהרסו בתאונה) והתחלתי לרכב עם MP3, ליטר וחצי מים ובלי אוכל לכיוון ת"א (קצר, 35 ק"מ גג לכל כיוון). בת"א למי שמכיר, עליתי על מחלף קיבוץ גלויות והסתובבתי חזרה לאיילון דרום לכיוון הבית וירושלים שוב. איכשהוא הגעתי לבת-ים, חולון וכמעט למערב ראשון...למה?! חודש וחצי לא רכבתי והחזרה הביתה הייתה אחת מהקשות. חזרתי בלי שתייה, בלי אוכל וכואב לי עכשיו
(בעיקר התחת)

Infin1ty

New member
כי עלית על איילון דרום

זה למה
בקיבוץ גלויות היית צריך לקחת פרסה במקום לקחת שמאלה לאיילון דרום ואז אתה עולה חזרה על כביש 1.

Gal isr

New member
ואת זה גיליתי כשהגעתי לבת ים

והחלטתי להתקשר הביתה לבדוק איפה אני בדיוק. בסוף חזרתי את כל הדרך לחולון, שם הסתבכתי בתוך העיר עד שהגעתי לצומת חולון.

IkMfNiY

New member
איזה מוזר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שיש לי מושג על מה אתה מדבר. [כי עברתי לבת ים במסגרת השנת שירות]. יעל

a 90s Noah

New member
ג'י...

אני גווע!! התעוררתי על הבוקר ב-9:30 כאילו אין מחר, ראיתי הצילצול מהמיטה והגעתי למסקנה שהסרט הזה די משעמם, באתי הביתה באיזה 12, התחלתי לראות חברים, אבל עכשיו יש לי סחרחורת וכאב ראש מטורף..נראה עד מתי אני אמשיך עם זה. בסה"כ הולך לא רע

Y M C A

New member
אתם יודעים מה מציק?

התחלתי להוריד את יורוטריפ והקקה נתקע על ה99.9 אחוז (כלומר, חצי מגה לפני הסוף) והוא לא זז יותר.
לא נחמד. אתמול הסתובבנו, לא משו מיוחד.

ShukyD

New member
זה בגלל

שאת מורידה ממקורות ישראלים וביום כיפור אין יותר מדי כאלה

4LeafClover

New member
היום..

אחרי סיבובים אינסופיים אתמול בישוב שלי, ופגישות עם אנשים שלא ראיתי מלא זמן/לא הכרתי בכלל, הלכתי לישון אתמול ב4 ורבע בבוקר והיום קמתי בעשרים ל3, אכלתי, והנה אני פה.

tuti100

New member
היה טוב.. :)

ובאסה לקרוא שלרוב היה לא משו..
יום שקט.. אבל נחמד שיש יום כזה בשנה..
ועכשיו לאכולל... ערב כייף.

למעלה