שרשור יומי, שבת 28.10

M r s J o n e s

New member
../images/Emo215.gif.

אוטוטו כבר נתחיל לחוש בשביזות אבל הולך להיום יום מצויין
.

שבת ../images/Emo99.gif

סוף סוף יום שבת.. אין עבודה, אחרי שבוע מתיש. מקלחת, פוך במיטה החמה, בחוץ גשם. אךךךך מה עוד צריך?

jenngirl

New member
איזו שבת../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

קודם כל קמתי ממש מאוחר,למרות שהתעוררתי בערך כל שעה. כשקמתי ההורים אכלו ארוחת צהריים ואני ארוחת בוקרP: היה דיי מצחיק איתם. עכשיו כשהפעלתי את המחשב קלטתי שהוא לא מרעיש כמו איזה 3 מנועים והבנתי לבד שאמא שאבה את האבק מהכונן
תאמינו לי שזה עוזר,תנסו בבית. איזה כיף ללבוש את הטרנינגים המחממים האלה!
הכי באסה בשבת הזו זה שאני צריכה ללכת לעבוד ואני לא אמורה בכלל כי לא רשמתי את עצמי לסידור עבודה. האחראית משמרת שלי פשוט עשתה לי בעיות לגבי היום,והיא הרסה לי הרבה דברים והיום זה ישב על המצפון שלה. [האמת שהעבודה לא הכי קשורה לזה,אבל גם]. לפחות שעון חורף במוצ"ש יותר משתלם כי זה יותר שעות. אני שונאת לעבוד במוצ"ש,יש הרבה אנשים,זה לא כיף
שבת נעימה לכולם

a 90s Noah

New member
אני לא מאמין שאת היום וחצי

שאני בבית אני מבזבז על ללמוד על מלחמות ישראל ועל תולדות המודיעין.. איזה מבאס זה יאללה...יש לי עוד מלא
.

m i r u s h i

New member
היום?../images/Emo108.gif

הייתי צריכה לנסוע לסאפרי עם ההורים והאחיינית הגדולה [כמה מוזר לדבר עליה כ"הגדולה" D:]-אבל זה בוטל בגלל המזג אוויר. והייתי צריכה לנהוג עם אבא בפעם הראשונה-אבל זה בוטל בגלל מזג האוויר. וגם כי אין שלט. :X תראו!
קרדיט לאחי הגדול
זה מיום רביעי בערב,אבל מתאים גם לעכשיו P: שיהיה שמש. :<

Infin1ty

New member
אני הבן אדם הכי מאושר בעולם

אין אין, איזה כיף זה לרכוב בחוץ, שכחתי בכלל כמה זה כיף :) ועוד יותר כיף שיורד גשם
סוף סוף אימון של שעתיים :)

shiran™

New member
שבוע טוב לכולנווווווו

קמתי בבוקר כמה פעמים מהרעשים החזקים (רעמים כאילו דה) והכלבה המסכנה שמתה מפחד ורועדת וקופצת מכל אחד כזה נכנסה ישר למיטה שלי, מתחת לשמיכה, וישנה
זהו. מוצ"ש הגיע. ובע"ה עוד מעט להתארגן וללכת עם אחי וחבר שלו לראות את המופע של עדי אשכנזי
יאי!

Feehilys Girl

New member
אני כבר לא טובעת במדים

אחרי יום מלא בתיקונים המדים שלי הוצרו, קוצרו והותאמו למידותיי (הקטנות במיוחד לצערי). מחר חוזרת לעוד שבועיים טירונות (סוגרת שבת הבאה), מקווה שיהיה יותר טוב ואני גם יוכל להגיד שהייתה לי טירונות כיפית. שבוע טוב!

Gal isr

New member
שבוע טוב לכולם

עכשיו תורי לספר על האיכסה שבת שלי גם לא?
אז עבדתי בבוקר כמובן, בגשם ובכפור וכל לקוח שנכנס ליכלך את הרצפה שלי הנקייה שלי
בערב נפגשתי עם ידידה שחזרה מש"ש במגדל העמק (נוע"ל) לקפה בארומה

למעלה