שרשור יומי - חמישי - 7.12

SuGaRBabe1

New member
חמשוש זה זין!

אני רגילה להגיע הביתה בימי שלישי ולישון ולא לעשות כלום, כי אני יודעת שיש לי את כל השבוע לפניי... ופתאום אני חוזרת הביתה ביום חמישי אחרי שחטפתי ריתוק, וזה לא כיף בכלל! אבל העיקר שאני בבית :] עכשיו אני הולכת לישון כי אני הרוגה וקמתי היום ב-5 וחצי.. אחר כך אולי אני אלך לקניון עם אמא, בערב אפגש עם חברות ובלילה אולי נצא עם הבנות מהבסיס...

tuti100

New member
כבר סופש? ../images/Emo2.gif

אממ לסיים לנקות את הבית.. ואח"כ לעשות משו עם ידיד שיש לו יומולדת.. יום טוב.

jenngirl

New member
חמישי זה זוועה בעבודה../images/Emo82.gif

היום הייתי אמורה להתחיל ב-10 והקניון בעיקרון נפתח ב-9. היום היה סטוק דיי,אז היה חכם מצידי לקחת את האוטובוס שמגיע ב-9:20 לקניון כדי לעשות שופינג לפני שכל הלחץ מתחיל[: קניתי סווטשרט ממש יפה[ויקר.אבל זובי,אני קורעת את התחת בעבודה] מהיינס וסבונים של דאב בסופרפארם
יום חמישי בעבודה זה תמיד סיוט כי אני בדוכן בחוץ לבד ויש טריליון אנשים שלא מבינים שאני סה"כ בנאדם ולא איזה סופרוומן. היום איזו אחת חצופה אומרת לי "את לא מסתובבת לצד הזה את רק בצד השני",כשאני באמצע עם לקוחות!אני ממש לא משחקת!איך היא עיצבנה אותי. והאחמ"ש שלי יצא מלך,למרות הסטוק דיי הוא שיחרר אותי ב-3 וחצי כשהייתי אמורה ללכת ב-5:O עוד מעט להתארגן ולצאת לעיר עם טובה ונועה לחנוך מיקום חדש של פאב שאנחנו אוהבות[: סופ"ש נעים לכולכם

jenngirl

New member
לא../images/Emo82.gif

הסטוק דיי הוא לא רק בעזריאלי עצמו אלא בקניונים ששיייכים לעזריאלי[כמו הקניון שאני עובדת בו].

SuperGirl711

New member
אני יודעת, קיוויתי../images/Emo3.gif

למרות שזה בכלל לא נשמע כמו עזריאלי, כי בתשע החלו המוני נשים לשוטט בקניון ולריב על בגדים.

Marble Arch

New member
יא-וואאאלי!!!../images/Emo9.gif

קניתי ג'ינס! ונעליים! ושרשרת ושני סריגים מהממים וקפוצון וגופיה ופילינג של סבון של פעם
וקרם גוף חמאת שיאה בריח לבנדר תפוח
ועכשיו אני הולכת לעבודה.

Marble Arch

New member
ותיק מהמם!../images/Emo99.gif

של מעצבת בשם אלונה משהו. אני רוצה עוד תיק שלה.

סוף סוך שרשור ב00:00

היה לי יום ממש נחמד בעבודה.. בהתחלה הייתי בהרצאה של קידום נוער.. היא הייתה על דיכאון ודיכאה.. אבל ככל שיותר נכנסתי ל"עובי הקורה" ככה היא ריתקה אותי יותר.. אח"כ חברה שלי הלכה אז הייתי צריכה לחזור למשרד סיימתי מלא עבודות (הייתי ממש חרוצה
) וסידרתי אותו כי נמאס לי מאיך שהוא היה נראה !!!! אח"כ הלכתי הביתה.. ראיתי באוטובוס בנאדם הזוי.. ישב מולי וניפח בלון ואז שיחרר אותו.. (כמובן שצחקתי לו בפרצוף מה אני אעשה?
) וראיתי את אחד החיילים השרוטים מאתמול.. וואי היה מצחיק... ניסיתי לומר לו שלום אבל הוא שיחק אותה לא מכיר אותי (
) חצוף!! אבל אל דאגה.. אני קלטתי את המבטים שהוא תקע בי אפילו ששיחקתי אותה ראש קטן
וסוף סוף מצאתי מכנס קורדרוי!!
שיושב עליי נורמאלי (אני חושבת כך
) וקניתי "של" ועוד סרט לשיער וקיבלתי קטורת מתנה
יאיי איזה נחמדי זה.. אבל בסוף לא עשיתי מה שתיכננתי להערב.... לונורא.. לא נמות מזה
מה עוד, מה עוד?........ בנתיים כלום.. אני הולכת לצפות בנמלטים פרק 13... להת'.. (הרגשתי ביומן הפרטי שלי
) -
-

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

מעיין שלחה לי את זה באיזה 1 בלילה וגם ככה הייתי שפוכה ונקרעתי מצחוק.

shiran™

New member
עייפה אך מרוצה!

היום עבדתי, ואח"כ הלכתי למפגשששש השוווהההה שלנו! היינו אני, מורן, חברה שלי וחברה שלה. הלכנו למקס ברנר. היה טעיםםםםםםםם! ועכשיו יש חברים חדשים במועדון הקוקישייק
וזהו, עכשיו אני בת 18 רשמית, גם עברי וגם לועזי.
עייפה. לילה טוב! מחר שישיייייי! יש! מנוחה !

היה כיף!! ../images/Emo13.gif../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif

סופסוף תמה לה הסקרנות שהופיעה בכל פעם ששמעתי ממך את המילה "קוקישייק"
זה מדהים אני מוכרחה להודות את צודקת!
הפקאן, הפקאן
בכלל,כל המקום הזה זה בעצם מעין סגידה לשוקולד, מפארים אותו כ"כ חח טוב מגיע לו הכבוד אין מה לומר כשזה נוגע לשוקולד אין לי מעצורים
[המבחנה של הסירופ שוקולד הרגה אותי
] הדבר הכי טעים שקיים ללא ספק.
ומזל טוף שירן עכשיו אין לך דרך התחמקות מגיל **18**

shiran™

New member
תודה מותק ../images/Emo9.gif

גם אני נהניתי מאוד. היה טעים במיוחד! מתי שוב?

למעלה