גם לי!אבל לא הצלחתי לזכור../images/Emo82.gif
מה חוץ מיומולדת של חברה שאני כבר לא מדברת איתה כ"כ. וואי איזה יומיים משוגעים היו לי. אתמול קמתי בבוקר מוקדם לעשות סידורים,המוכרות היו עם פרצוף 9 באב וזה היה גועל נפש.כל חנות שנכנסתי זה היה ככה ונכנסתי בערך ל-7,8. משם הלכתי עד לשוק לעזור לאבא עם הסלים לקראת מסיבת הגיוס בערב עם המשפחה. באו מלא מלא אנשים,מהצד של אמא-החרדים,ומהצד של אבא,אחלה אנשים. היו אצלנו בערך 40,50 איש,כאלה שלא ראיתי המון זמן והיה כ"כ כיף לראות אותם ולדבר איתם שוב,כאלה שסתם באו לעשות פוזות. אבל מה,שיגעו אותי.כל שנייה קראו לי!עוד לא סיימתי לדבר עם מישהו כבר קראו לי ולא נעים,מצאתי את עצמי אומרת הרבה "סלחו לי רגע,הוא/היא קוראים לי"
סה"כ היה נחמד,והדיסקים שאני ואבא ערכנו היו ממש טובים אבל הזקנים אמרו שהרמקולים ממש ליד האוזניים שלהם אז כיבינו את המוזיקה[דווקא בשיר של אביב גפן!
].אני אומרת לכם,ממש הייתה אסיפת גימלאים אצלנוD: ואיזו דודה חרדית שלי באה ורצתה שאני אקריא לפני כולם ברכה שהבנות שלה כתבו לי,וכאילו מה,למה נראה לך,אני בקושי נפגשת איתך ואני לא אוהבת לעשות שטויות כאלה.אז היא אומרת לי "את מתביישת", "אני לא מתביישת,אני פשוט לא אוהבת להקריא כ"כ דברים כאלה,אני מעדיפה לקרוא לבד", "אז את מתביישת..טוב לא נורא"
עוד דודה חרדית שלי,והיא באמת דודה[שימו לב למה!ה-איפיון של הדודות] כיווצה לי ממש את הלחיים ונראיתי כמו לחמניה שמנמנה]; אני והדודה היחידה והמאגניבה מצד אבא הרצנו שם צחוקים שחבל"זD: דודה אחרת מהצד של אמא התבלבלה בינינו[אנחנו דומות קצת]P: קיבלתי כ"כ הרבה דברים,בעיקר ספרים ומגבות[כי זה נורא שימושי בצבא 3 מגבות בצבעים שונים עם כיתוב של השם שלי ו-4 ספרים באורך הגלות]. היום קמתי ממש מוקדם עם דלקת עיניים קלה]; נסעתי לת"א ונפגשתי עם אישתי,לפני הגיוס|: ראינו סלבריטי! ובערב באו אלינו עוד אורחים,נרדמתי כמעט מולם ולא היה נעים.למרות שהיו סיפורים ממש מצחיקים ומעניינים אבל ישנתי ממש מעט. [והילדה הקטנה שלהם עצבנה אותי,כל שנייה רצתה משהו אחר לאכול או לשתות]. עוד 3 ימים];