שרשור יומי - חמישי - 11.1 מזמן לא נפתח שרשור מדויק. לילה טוב
K K e R e N18 New member 11/1/07 #2 חח תכלס... להלהללה אין לי מושג מה אני עושה היום.. אבל אני רוצה ללכת לשוק.. וללכת גם לחפש לי קצת בגדים ונעליים ואולי בערב אני עובדת..ספירת מלאי בסניף בירושלים.. אבל זה לא בטוח.. יומטוב לכם!!
חח תכלס... להלהללה אין לי מושג מה אני עושה היום.. אבל אני רוצה ללכת לשוק.. וללכת גם לחפש לי קצת בגדים ונעליים ואולי בערב אני עובדת..ספירת מלאי בסניף בירושלים.. אבל זה לא בטוח.. יומטוב לכם!!
A a Warming Sign New member 11/1/07 #3 רכשתי את "גג"../images/Emo194.gif של ג'ירפות,ואת האלבום המקסים של אריק ברמן. ושניהם מצויינים,מומלץ בחום. הקנייה הבאה- ההופעה המעלפת של הגורילאז על DVD! יו איזה יום מתיש ועצבני. שמחר יהיה יותר טוב
רכשתי את "גג"../images/Emo194.gif של ג'ירפות,ואת האלבום המקסים של אריק ברמן. ושניהם מצויינים,מומלץ בחום. הקנייה הבאה- ההופעה המעלפת של הגורילאז על DVD! יו איזה יום מתיש ועצבני. שמחר יהיה יותר טוב
M m i r u s h i New member 11/1/07 #8 טירונות דצמבר 06 אש אש אש!../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif סיימנו! מראשון אני בעזרת ה' אתחיל קורס של שלושה שבועות בצריפין [ניהול מלאי,אבל מה זה משנה. ] לפחות שרדתי את החמישה שבועות הקשים נפשית ופיזית ^_^ סופשבוע נפלא!
טירונות דצמבר 06 אש אש אש!../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif סיימנו! מראשון אני בעזרת ה' אתחיל קורס של שלושה שבועות בצריפין [ניהול מלאי,אבל מה זה משנה. ] לפחות שרדתי את החמישה שבועות הקשים נפשית ופיזית ^_^ סופשבוע נפלא!
S shiran™ New member 11/1/07 #12 מירייייי!! באמת התגעגעתי והרגשתי בחסרונך גם בפורום! שמחה שנגמר ואת נשמעת מרוצה.. לפחות שרדת.. כנראה לא היה כזה גרוע הא? בהצלחה בהמשך
מירייייי!! באמת התגעגעתי והרגשתי בחסרונך גם בפורום! שמחה שנגמר ואת נשמעת מרוצה.. לפחות שרדת.. כנראה לא היה כזה גרוע הא? בהצלחה בהמשך
M m i r u s h i New member 12/1/07 #19 אהמ.../images/Emo108.gif היו כמה רגעים שנשברתי בהם,אבל אפשר לספור אותם על שתי הידיים.. ותודה
כ כרמית וזהו New member 12/1/07 #16 נכון ש שמו לכם את 'נשבע' [השיר..] בטקס וכולכן כל כך התרגשתן ובכיתן? זה כזה מרגש לאותו הרגע ואז שעובר זמן מה מהשירות ומסתכלים אחורה תוהים מה גרם לך לבכות באותו הרגע :^). בהצלחה בקורס.
נכון ש שמו לכם את 'נשבע' [השיר..] בטקס וכולכן כל כך התרגשתן ובכיתן? זה כזה מרגש לאותו הרגע ואז שעובר זמן מה מהשירות ומסתכלים אחורה תוהים מה גרם לך לבכות באותו הרגע :^). בהצלחה בקורס.
M m i r u s h i New member 12/1/07 #20 שמו אותו בהתחלה../images/Emo108.gif כשצעדנו עד לרחבה וזהו בערך :X יותר ריגש אותנו הקטע שהקריא המ"פ ומה שהמ"מ[ היא כזו מקסימה.] אמרה לנו.. ותודה
שמו אותו בהתחלה../images/Emo108.gif כשצעדנו עד לרחבה וזהו בערך :X יותר ריגש אותנו הקטע שהקריא המ"פ ומה שהמ"מ[ היא כזו מקסימה.] אמרה לנו.. ותודה