שרשור יומי ה2.1.2007

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מבחן באזרחות :(

הלמידה למבחן הזה פוגעת לי בחופש לישון יותר מ- 6 שעות בלילה ובזכות לראש לא כואב
זה כל כך משעמם שבא לי להעיף את כל הדפים וללכת כבר לישון :X אה! מה זה? ציפור? מטוס? סופרמן? לא! זה עיקרון הפלורליזם! מצבי מדרדר. חזרתי ללמוד.

devilz

New member
לנו הייתה די שולטת....

הביאו לנו תבגרות של F של חורף 2006.... הם עצלנים מכדי להכין מתכונות משלהם

MORIYAE

New member
לא מרגישה טוב:-\

אתמול והיום לא הלכתי לביצפר... יומטוב,אנשים
ליז ועדן-בהצלחה!

elivnat

New member
סופסוף עבר היום הזה../images/Emo70.gif

התחלתי ללמוד ב8, היינו איזה 5 בנות, רק הבנות של אנגלית, והיו עוד איזה 2 בנות שלא מ5 יחידות באנגלית.. המורה עשתה איתנו אנסין של G, מפחיד
אח"כ הברזנו מ"לאורו נלך" כי לא היה לנו חשק ללכת, לפני מתכונת בספרות וזה... בטח מחר נחטוף צעקות מחפי היועצת אבל לא נורא.. אח"כ היה אזרחות.. קיבלתי ציון מאכזב... 76... ואז הייתה המתכונת
וואי איזה המצאות הבאתי
אם אני מקבלת יותר מ60 במתכונת הזאת אני סוסה
ואז שעה אזרחות והמורה לספרות לא נשארה איתנו עד 4 אז השתחררנו ב3 ורבע...
(השנה הזאת למדתי לשמוח אפילו בזה שאני מסיימת בימי שלישי בשלוש ורבע..) חזרתי הביתה, נחתי, התקדמתי עוד בכיפה שאני סורגת, דרך אגב קיבלתי היום עוד הזמנה לכיפה
סיימתי עבודה בתושב"ע ועוד מעט אני אעבור על השאלות של האנסין בתנ"ך..

elivnat

New member
כן

רק ביום של בגרות אנחנו לא לומדות.. ויום לפני מתכונת יש לנו חופש, אבל לא כל מתכונת, לפני המתכונות באנגלית למדנו כרגיל.. ובכלל, נגיד יש לנו 3 מתכונות אז יום לפני מתכונת אחת מתוך השלוש באותו מקצוע יהיה לנו יום חופש... בד"כ אנחנו בוחרות את המתכונת האחרונה כי אז יש יותר חומר.

דללה

New member
../images/Emo47.gif שרשור יומי 2.7.07 ../images/Emo47.gif

איתי- 64 נק'
ניצן- 45 נק' (קבל מתנה 20 נק' לכבוד היומולדת
) קובי- 38 נק' ליז- 38 נק' סמי- 35 נק' (קבל מתנה 20 נק' לכבוד היומולדת
) תם- 25 נק' ליבנת- 15 נק' מור- 15 נק' שיליבילי [אין לי מושג מה השם שלך
]- 15 נק' נתנאל- 15 נק' אפרת- 14 נק' רינת- 13 נק' אריה- 13 נק' חמי- 10 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' קארין- 10 נק' ורד- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' מיטל- 10 נק' איילת- 9 נק' דנית- 9 נק' אושרי- 5 נק' אורטל- 5 נק' צביקה- 5 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' שיר- 5 נק' מיכל- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי- 5 נק' אוריאן- 5 נק' רעות- 5 נק' מתן- 5 נק' dodow [אין לי מושג איך קוראים לך
]- 5 נק'

n0 id3a

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני ממש מתרגש
אם קיבלתי עשרים, לא אמור להיות לי עשרים?

למעלה