שרשור יומטוב יאללה

../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

בבוקר ראיתי חצי... רק מה שהספקתי... וראיתי את חברה שלך
אותך, את נעמה, אליאור... את עצמי :| יותר מדי :|

ששש את בעצמך../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

יותר מדי אנשים אמרו לי שהם ראו אותי... :| אתמול גם בנדוד שלי התקשר כדי להודיע שהוא ראה אותי
רק עכשיו סוף סוף ראיתי הכל..
ו... הורידו את כל הגרועים!
ולמה הורידו את אורי חזקיה?!?! :|

../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

ראיתי בהודעה של הילה משהו על אורי... :| מתי ראו אותו?
אולי העברתי את זה בלי כוונה ולא שמתי לב?
מוזר...

ט2לולה

New member
חיפשתי אותכם בקהל../images/Emo80.gif

ולא מצאתי
בכלל לא ראיתי הכל
אוףף

חברה שלה

עם שיער ארוך חלק חום בהיר-בלונדיני והיא הייתה עם צעיף בגוונים ורודים

EagleGirl

New member
הורידו תקטע של אדם

על הסבתא... הכי באסה בארץ!! זה הקטע שהכי מצחיחק אותי

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאוף

רשמתי עכשיו תגובה ארוכה והמחשב פשוט לא שלח אותה! אני אנסה לשחזר: 2 דברים ששמתי לב אליהם שכדי שגם מי שאחראי ליומטוב ישים לב: *משנה לשנה רמת ההצחקה יורדת *האמנים של הקהל היו מאוד חסרים אגב הקאמל,מה נסגר? בהתחלה חשבתי שהם החליטו לא להופיע. אח"כ הבנתי ששגיב ואורי כן מופיעים,אז חשבתי שזה בגלל שיש להם גם הופעות עצמאיות מחוץ לקאמל, אבל מה קורה עם אריק זילברמן ואיתי שגב?! מה הם עשו שם? מילא אם הם היו מצחיקים... שגיב היה מצויין אורי טוב אבל הכרתי הכל אדם שרון
מעולה שחר חסון..יש צורך להוסיף? אורבך- ראו שהתרגש אבל יצא חמוד נוסבאום- הוא טוב אבל נכון רואים שהוא חבר של אורי? הוא לפעמים מזכיר אותו... זהו,לא היו תגליות (ומי יכל להיות תגלית? יונתן עם הפרצוף המוזר שלאורך הקטע היה קריין? או ההוא שחיקה את אריאל שרון בחליפה מתנפחת?)

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifהאמנים של הקהל?

רואים שאני עצבנית
**האמנים של הקאמל

אורי אבי ושגיב לא בקאמל

אריק לא שם על רועי
אורי אבי ושגיב בסברס שגיב עוד מופיע בקאמל כטובה

EagleGirl

New member
נראה לי

ששגיב מופיע בקאמל רק בגלל הפאנץ הלא מצחיק עם הערסים חחחחחחחחחחח

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifטוב

חשבתי שהם נחשבים לאמנים של הקאמל גם... מה האריק הזה חושב את עצמו? בלעכס, הוא גרוע בסטנדאפ בדיוק כמו שהוא היה גרוע במשחק מכור... אני מגיבה גם לסיון- בנוגע לרשף- לא יודעת אם הוא כ"כ זקוק ליומטוב,חשיפה מהטלוויזיה כבר יש לו הגיוני שראיתי את עידן מור הזה בבמה פתוחה? אני יודעת שלא,אבל הוא ממש מוכר לי :|

EagleGirl

New member
אז ככה..

הקאמל, גם אני לא הכי הבנתי מה להך שם כל פעם סיבה אחרת.. חבל מאוד שהם לא שלחו אפילו כמה בודדים שממש זקוקים לפרסום - רשף במיוחד! אורי ואבי כמובן החברים הכי טובים כל היום ביחד. תגלית - עידן מור תסכימו איתי שחיים אוסדון יצא מלך בזה שהוא הרים סתם ככה 2500 איש...

למעלה