שרשור יום שישי 18/5

K e R e N18

New member
טירונות מתנדבים^^../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

ואני ממשיכה לחיל הים באשדוד..משקית חינוך...

a 90s Noah

New member
שו"שים זה מבאס

ויציאות 12/2 במשך חודשיים גם. התחלתי קורס מ"כים בביסלמ"ש..בהתחלה הגעתי לשם כשידעתי שאני חותם וויתור, אבל אז דיברתי עם הקמ"ן שלי והוא אמר לי שאני אם אני עושה את זה אני חוזר להיות מש"ק מודיעין רגיל...ואין מצב בעולם שזה קורה ה-5 חודשים האחרונים הספיקו לי. אבל הוא אמר שאם אני מחליט בכל זאת פורש הוא יסדר לי לחזור לגדוד שהייתי בו עד עכשיו ולהיות סמל מחלקת מודיעין איך שהסמל הנוכחי משתחרר (אוגוסט! )! ואני רב"ט בלחץ
! זה אחד התפקידים... אני יוצא חמשו"שים (סוגר שבת אחת לחמש או שש), לא שומר...ליגה! קיצר הוא אמר לי לנסות את הקורס ואם לא מתאים לי הוא מחזיר אותי. מפה לשם משם לפה נכנסתי לשיחת פתיחה שאמרו מה הולך להיות בקורס, ועכשיו אני ממש חם עליו...הולך להיות מעניין ממש. אם לא כל הצוות שלי היה צהוב מוות גם היה מצחיק. אבל בסדר שיהיה זה כולה עד יולי..לא נורא. טוב לדעת שיש לאן ליפול אבל. בקיצור עכשיו אני שם עד להודעה חדשה
אה וראיתי את רבסקי שם אבל אסור לה לדבר איתי (השילוב הראוי של הטירונות..איזה טמטום). קיצור גמור מעייפות (גם קצת מהחפירה הנ"ל)..אז אני אוכל ועף לישון..

Drorrrrrr

New member
סמל מחלקה לא חייב להיות סמל

כמו שרס"פ לא חייב להיות רס"ל וכמו שסמב"צ לא חייב להיות סמל. הדוגמה הטובה ביותר לכך הוא שהרס"ר האהוב ע"י כולם לרוב לא רס"ר בדרגתו :). אני חושב שאני בחיים לא יכולתי להיות מ"כ, אני לא יכול לומר משהו ברצינות. גם בתפקיד הנוכחי שלי, כאחמ"ש, כשאני אומר משהו רציני אני מוסיף לזה חיוך
.

a 90s Noah

New member
אני יודע אבל מה שמצחיק בזה

זה שיש סמ"רים במחלקה הזאת. ולי יש רב"ט איזה חודשיים. להיות מ"כ זה מגניב, הרבה יותר בקו מאשר בהדרכה. זה סבבה שחר :)..בעיקר שהוא שכונה כזה..רובאי 06 מטורף

הזכיר לי משהו

יום ראשון אחד, בשמונה בבוקר, אני ועוד אחת שמרנו בנשקייה... פתאום הגיע עוד מישהו שעובד שם ואמר לנו בוקר טוב וכאלה, ושבתכלס כבר לא צריכים אותנו כאן, כי פותחים עכשיו את הנשקייה וכולם הגיעו כבר לבסיס שאלתי אותו מה התפקיד שלו(הבנתי שהוא בקבע אבל לא בדיוק זיהיתי. P: והוא לא היה קצין) והוא פשוט אמר: "מה זה משנה, אני בנאדם בדיוק כמוך" וחייך זה עשה לי את היום נראה לי זה היה רק בימים הראשונים של הטירונות, והוא הראשון שלא ניסה אפילו להתנשא

Drorrrrrr

New member
או שהוא היה סמ"ר בקבע

או שפשוט היו לו דרגות נגדות ולא ראית. בכל מקרה, יש גם כאלה, לא מוצאים הרבה, אבל זה באמת נחמד להתקל בהם.

Gal isr

New member
אתמול ברכבת פגשתי שני חיילים מדוכיפת

שפעם המסלול שלי היה עושה אצלם תעסוקה מבצעית, וכרגע התעסוקה היא עם גדוד 890 של הצנחנים. בכל מקרה, איכשהוא יצאה לנו המילה פז"מ מהפה והם ישר חשבו שאנחנו מרץ 06' (אחרת למה שנגיד את המילה הזו)..וכשהם שמעו שאנחנו טריים, אוהו כמה שהם צחקו. בכל מקרה, צעירים או לא, הם רוצים שנחזור לעשות להם חיים קלים שם

Gal isr

New member
מורן! ספר לי איך זה תוך כדי ../images/Emo3.gif

שלושה חודשים וגם אני שם (אפילו לא רב"ט..)

a 90s Noah

New member
סבבה ... שלכם הבנתי אבל לא שכונה

כמו שלנו...אתם עשוים חתיכת קורס.. אין לי כוח לעוד 12 יום בביסלמ"ש :(.

RaInYaEl

New member
ביסלמ"ש ]=

כל כך מתגעגעת לשם ]]; תמסור ד"ש לחורי:O מה היא?... תצפיתנית?

jenngirl

New member
שו"ש לפנים!!../images/Emo82.gif

סיימתי טירונות[: היה טקס השבעה ביום שלישי בקבר בן גוריון והיה שיא המרגש,קיבלתי תגית[: יום ראשון אני עוברת לגלילות[סוף סוף לראות את כל החבר'ה מהפורום!שירן,אמיר.מי עוד?השמיעו קול!] ומתחילה קורס של חצי שנה[: היו לי שבועיים קשים,כיפיים,מצחיקים,מאתגרים. אנשים מדהימים,למרות שככל שעובר הזמן מגלים שלא כולם כאלה סבבה אבל סה"כ באמת אנשים על רמה. ועכשיו מחלקים אותנו שוב וזה ערבוב עם מחלקות אחרות,ואותן אני לא ממש אוהבת חוץ מכמה אנשים בודדים. וחלק מהמחלקה הולכים לקורס אחר וזה כזה עצוב,בדיוק האנשים שהתחברתי אליהם. התגעגעתי לכל החברות...ולשמוע מוזיקה[האמפי שלי התקלקל שבוע שעבר]; ]. איכשהו באמצע השבוע שמעתי שירים,במרפאה,במסיבת סדירניקים שהייתה בבסיס[לשמוע ב-2 בלילה פתאום היהודים,סינרגיה ומשינה זה כיףD:] או בחדר אוכל... סופ"ש נעים לכולכם. אה,ומצטערת לכל אלה ששלחו לי סמסים ולא עניתי,לא ממש הספקתי.

למעלה