שרשור יום כיפור

adii1201

New member
שרשור יום כיפור

אז שרשרו לכאן ברכות ואיחולים לפני כניסת הצום וספרו איך היה לכם כשהוא יוצא...
אז אממ שיהיה בהצלחה לכל מי שצם, שיהיה גמר חתימה טובה. אמממ אם יש פה מי שצם פעם ראשונה אז שיהיה המון המון בהצלחה, זה אמנם לא עובר מהר אבל זה לא כזה נורא
אני לא יודעת מה קורה בעיר שלכם אבל אצלי יש מזל אוויר מעולה!!! אז שום צום קל וגמר חתימה טובה
(יגאל תתקשר
אני בבית מ-12 נראה לי...)

../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם גמר חתימה טובה, צום קל ושיעבור מהר
. גם אצלי יש מזג אוויר מעולה (בלי עין הרע!)

FreakOfNature

New member
גמר חתימה טובה אנשים../images/Emo70.gif

וצום קל
את תשכחו לשתות היום הרבה ותלכו לישון כמה שיותר מאוחר!

adii1201

New member
אולי נשיך לשתות הרבה גם אחרי כניסת

הצום ?
אגב אני שכחתי לכתוב מקודם שיהיה יום כיפור מהנה עד כמה שאפשר לאלה שלא צמים...

דניאל1992

New member
חתימה טוב!! אחיי ואחיותי חחחח...

צום קל לכולם... תנסו לצום זה באמת חשוב!!! חוללללללללה עליכם!!!!!

דניאל1992

New member

adii1201

New member
אמממ אז עכשיו ספרו איך היה ../images/Emo3.gif

אני אתחיל... אמממ אז הצום נכנס ב-16:50 אצלנו ועד אז היינו פחות או יותר בארוחה המפסקת... לא אכלתי הרבה לא ממש התחשק לי לאכול... אבל קצת לפני שנכנס הצום התחיל לי כאב ראש מעצבן למרות ששיתי ליטר וחצי מים (לא קורה אפילו בימים הכי חמים!) ואז התחיל הצום אז בשעה הראשונה ישבנו ושוחחנו (היינו אני אבא אמא ואח גדול- אחי השני הלך לדוד שלי..) ואז אח שלי ואני התחלנו להרכיב מכונית שדוד שלי הביא ויצא ממש נחמד
זה לקח לנו עוד איזה שעה שעה וחצי נראה לי ואז ישבנו לשחק רמיקוב כולם ביחד.. שיחנו עד בערך 9 וחצי שחברה שלי באה ואז ירדנו לצומת- הצומת זה יעני המקום שכולם נפגשים. איך שהגענו היה שומם בטירוף וכבר היה 10! בדר"כ כולם מתקבצים מוקדם יותר לא ברור למה היה ריק... בקיצור אחרי זה חיכינו לעוד חברות שלי שיבואו ובהתחלה סתם ישבנו על הכביש ושוחחנו ואז חברה שלי באה בחצאית החליטה לא נוח לה והלכנו איתה לבית כדי שהיא תחליף למכנס.. ויש לה 2 כלבים: אחד דיי מעצבן שלא הפסיק לנבוח ואחת ענקית חמודה בטירוף!!!! אחרי זה ליוונו את חברה שלי הביתה כי היא גרה באזור והצומת היה דיי רחוק מהבית שלה וזה.. אחרי זה חזרנו אל הצומת ישבנו שם (חזרנו בערך ב-11 וחצי) וישבנו שם עד איזה 1 כשבערך ב-12 באו 2 ידידים שלי. אח"כ ליוו אותי הביתה (אני גרה דיי קרוב לצומת) ואז אני הלכתי לישון
קמתי בערך ב-11 וחצי וישבתי לקרוא את הספר "כל החיים לפניו" כי מכריחים אותי מביצפר, ומזל שמכריחים זה ספר דבילי! בקיצור לא סיימתי אבל זה בערך מה שעשיתי כל היום וגם שיחקנו שוב פעם רמיקוב איזה שעה ואז שוב חזרתי לקרוא וזהו... עבר דיי בסר חוץ מהראש שכאב לי
עכשיו תורכם

FreakOfNature

New member
../images/Emo26.gif

הצום התחיל אצלנו בחמש וחמישה בערך, הלכתי לבית הכנסת בחמש וחצי והיה ממש נורא - הם התפללו שם עד תשע! אחי הגדול אמר לי שאיזה חבר שלו אמר לו שאצלם הם התפללו רק עד שמונה. אבל לא נורא. חזרתי הביתה ואז הלכתי למרכז העיר (איפה שכולם מתקבצים) והסתובננו שם עד שתיים עשרה וחצי ואז ליווינו איזו ידידה שלי הביתה ובערך בשתיים הלכנו לבית של מישהי, ושיחקנו שם כל מיני משחקי קלפים עד ארבע וחצי, הגעתי הביתה בחמש ורבע (הלכתי המון אתמול...) וניסיתי לקרוא איזה ספר אבל ברבע לשש התייאשתי. הלכתי לישון וקמתי היום בשלוש, נשארתי במיטה עד איזה ארבע, אולי קצת אחרי, אח"כ דיברתי עם האחים שלי, בחמש הלכתי לבית הכנסת שוב, וכשהצום הסתיים חזרתי הביתה

רובע

New member
חחח מה רק אני עשיתי הרבה ספורט?../images/Emo6.gif

אין לי מושג מתי התחיל הצום אצלנו אבל אני לא אכלתי מאז שלשום בערב [עכשיו אני מכינה לי אוכל
]..הלכתי מהבית שלי לבית של דודה שלי שזה בערך 3 קילומטר אחר כך בחזרה לבית של חברה שלי שגרה לידי שזה עוד 3 ק"מ ומשם איזה 7 ק"מ למקום שכולם נפגשים [זה נשמע הרבה אבל זה לא...
] ישבנו על הדשא שם היו 50 אלף איש בערך ואיזה 4 שעות ישבנו והסתכלנו על אנשים עוברים[
] אחרי שנמאס לי כבר התחלתי לנסות לשכנע את חברה לשי לחזור הביתה [היא לא רצתה כי היה יחסית מוקדם-רק 2 וחצי] אבל אמרתי לה שייקח לנו לפחות שעה וחצי ללכת בקצב שהיא ועוד חברה שלי הולכות ושקר לי [היינו בטיילת ליד הים אז רוח:$] ובסוף היא נכנעה
יצאנו בערך ברבע לשלוש והגעתי הביתה ב4 וחצי בערך
[דרך אגב זה אומר עוד 7 ק"מ של החזור
] הלכתי לישון בחמש וקמתי ב10 מהמיטה [אבל התעוררתי איזה 4 פעמים לפני זה
] ואז הלכתי 3 ק"מ לבית של דודה שלי...דיי קראתי כל היום ועשיתי לאדעת מה [הצהריים עברו לי מהר:$] אחר כך ב4 עשיתי טיול קטן עם הבן של בן דוד שלי [הוא בן חצי שנה כפרעליו גאון שלי
] שהיה בערך 5 ק"מ אם אני לא טועה אולי פחות אולי יותר
נראה לי ב5 אולי קצת לפני חזרתי מהטיול עם הקטנצ'יק ומאז קראתי שוב [דן בראון
הארי פוטר
אזמה גמני חוטאת בספרים של חננות
] ואמממזהו..לא שמתי לב שיצא יום כיפור עד שבת דודה שלי הדוסה צלצלה ואז אני כזה "אה מותר לאכול כבר?" [לא שצמתי מטעמים דתיים אבל לאמשנה
] ואמממ זהו.. היו יומיים חביבים
אה כה וחבר של ידיד שלי אמר שאני נראית טוב [האגו של רובי מתנפח
] חבל שאין לי מושג מיזה
[כאילו הוא עמד חצי מטר ממני כשבאתי להגיד שלום לידיד שלי אבל לא שמתי לב אליו
חמודה אני
]

רובע

New member
כי היו כמה דברים שהייתי חייבת לעשות

ולא יכולתי לדחות אותם...
אחריות זה איכ

אני ../images/Emo9.gif

הצום התחיל אלצנו ב5 וחמישה, סיימנו את הארוחה מפסקת בזמן.. ואז אני ואבא שלי התלבשנו והלכנו לבית כנסת. שם היה, אבל היה, ממש אבל ממש חם
! הדליקו מאווררים כי אין שם מזגנים (זה בניין העירייה, כי בתי הכנסת בעיר שלנו קטנים ויש בערך רק 0, אחד או שניים בכל מתחם בעיר). שחזרתי הביתה התלבטתי אם לצאת או לא לצאת, כי בד"כ אני לא יוצא ביום כיפור מהבית חוץ מלבית כנסת
. אז התחלתי לקרוא עיתון והגעתי לחלק של האסטרולוגיה, במזל שלי (טלה) מה היה כתוב? נחשו!
היה כתוב שהצום יעבור באופן קליל כשאתם מוקפים בחברה. אז החלטתי שזה מעין סימן שאני צריך לצאת, התארגנתי ויצאתי
נפגשנו כל החברים בפיצוחיה, שזה הקיוסק הכי ותיק בעיר, במרכז הכי ותיק בעיר, באחד הרחובות הראשיים ביותר בעיר. שם פגשתי כמה חברה (ביניהם את דוד) ואז עלינו לאיזה פארק קטן וישבנו ודיברנו. לאט לאט הצטברו אנשים, בסוף היינו משהו כמו 20-25 אנשים. היו שני אופניים (רובי, את לא היחידה שעושה ספורט
), דמקה,ששבש,שחמט וקלפים וכמה ספסלים, אז כל פעם עברתי מהאחד לאחר. בערך ב-2 וחצי בלילה אחד האנשים שגרים בקרבת הפארק ירד לפארק וביקש מאתנו לעזוב (בצורה יפה ולא מאיימת!
) את הפארק כי לילה ואנחנו עושים רעש. אז עזבנו לכיוון ה"דקלים", שזה עוד פאקר שיש בו הרבה דקלים ופרגולות
. שם אני נשארתי בערך עד 3 ורבע בלילה והלכתי הביתה. קמתי בבוקר ב-10 ואז אמרתי "WTF" וחזרתי לישון
ואז קמתי שוב ב-2 בצהריים ונשארתי שוכב עד 3 ועשרה בערך כשאבא שלי בא לחדר שלי ואמר לי להתארגן לבית כנסת. בערך מ-3 וחצי ועד סוף התפילה הייתי בבית כנסת. הרגשתי פעם אחת כאב ראש קטן, אבל בעיקר! כאב גב מרוב העמידה, בגב למטה, מעל התחת
. חזרתי הביתה מהתפילה עשינו את קידוש ההבדלה ואכלנו עוגת שיש
ואני אכלתי מרק גונדי אחר כך, מי שלא מכיר אז גונדי זה כדורי סולת בתוך מרק עוף. ומאז בערך כאב לי קצת הראש. עכשיו התקלחתי וכתבתי את ההודעה
. בזאת אני אסיים בגמר חתימה טובה ושנה טובה!

FreakOfNature

New member
../images/Emo24.gif נו בקטנה זה כולה יום אחד

בשנה. זו הייתה הפעם הראשונה?

למעלה