אני ../images/Emo9.gif
הצום התחיל אלצנו ב5 וחמישה, סיימנו את הארוחה מפסקת בזמן.. ואז אני ואבא שלי התלבשנו והלכנו לבית כנסת. שם היה, אבל היה, ממש אבל ממש חם
! הדליקו מאווררים כי אין שם מזגנים (זה בניין העירייה, כי בתי הכנסת בעיר שלנו קטנים ויש בערך רק 0, אחד או שניים בכל מתחם בעיר). שחזרתי הביתה התלבטתי אם לצאת או לא לצאת, כי בד"כ אני לא יוצא ביום כיפור מהבית חוץ מלבית כנסת
. אז התחלתי לקרוא עיתון והגעתי לחלק של האסטרולוגיה, במזל שלי (טלה) מה היה כתוב? נחשו!
היה כתוב שהצום יעבור באופן קליל כשאתם מוקפים בחברה. אז החלטתי שזה מעין סימן שאני צריך לצאת, התארגנתי ויצאתי
נפגשנו כל החברים בפיצוחיה, שזה הקיוסק הכי ותיק בעיר, במרכז הכי ותיק בעיר, באחד הרחובות הראשיים ביותר בעיר. שם פגשתי כמה חברה (ביניהם את דוד) ואז עלינו לאיזה פארק קטן וישבנו ודיברנו. לאט לאט הצטברו אנשים, בסוף היינו משהו כמו 20-25 אנשים. היו שני אופניים (רובי, את לא היחידה שעושה ספורט
), דמקה,ששבש,שחמט וקלפים וכמה ספסלים, אז כל פעם עברתי מהאחד לאחר. בערך ב-2 וחצי בלילה אחד האנשים שגרים בקרבת הפארק ירד לפארק וביקש מאתנו לעזוב (בצורה יפה ולא מאיימת!
) את הפארק כי לילה ואנחנו עושים רעש. אז עזבנו לכיוון ה"דקלים", שזה עוד פאקר שיש בו הרבה דקלים ופרגולות
. שם אני נשארתי בערך עד 3 ורבע בלילה והלכתי הביתה. קמתי בבוקר ב-10 ואז אמרתי "WTF" וחזרתי לישון
ואז קמתי שוב ב-2 בצהריים ונשארתי שוכב עד 3 ועשרה בערך כשאבא שלי בא לחדר שלי ואמר לי להתארגן לבית כנסת. בערך מ-3 וחצי ועד סוף התפילה הייתי בבית כנסת. הרגשתי פעם אחת כאב ראש קטן, אבל בעיקר! כאב גב מרוב העמידה, בגב למטה, מעל התחת
. חזרתי הביתה מהתפילה עשינו את קידוש ההבדלה ואכלנו עוגת שיש
ואני אכלתי מרק גונדי אחר כך, מי שלא מכיר אז גונדי זה כדורי סולת בתוך מרק עוף. ומאז בערך כאב לי קצת הראש. עכשיו התקלחתי וכתבתי את ההודעה
. בזאת אני אסיים בגמר חתימה טובה ושנה טובה!