שרשור יום חיול.

eitan007

New member
שרשור יום חיול.

כל אחד ירשום מתי יהיה היום חיול שלו. לכולם הוא בתל השומר ?

pl84

New member
10.10, 7:30

בא מחיפה (בית החייל בחיפה). כמו כולם בתל השומר. פאשא

LittleBigGirl

New member
אתה מאריאל?

מתי סיימת י"ב? ולאן התקבלת? מצטערת שהפרעתי בשרשור.. ליטל ביג

Mase

New member
כמו כולם...

עד כמה שאני יודע, כל העתודאים שמתחילים ללמוד בסמסטר חורף יהיו בבקום ביום חמישי הבא. אני אעבוד דרך בית החייל בחיפה ב- 7:30 בבוקר

שמש27

New member
סליחה על הביקורת, אבל

השירשור חסר טעם... איתנוצ´קה, למה לא לשאול ?
כל אחד מתייצב ע"פ מקום מגוריו בלשכת הגיוס "שלו". איפה שעשית צו ראשון וכו´. יש שם נציגים של מדור עתודות ושוחרים שרושמים מי בא ומי לא. (מי שלא בא - צודק רמיל, כמו תמיד - זאת נפקדות מצו שירות ביטחון - חבל עליו...). עולים לאוטובוס (רשמת איך להצטלם ? חצי גוף בחוץ, צודק, יש לך זיכרון טוב) ונוסעים לתל-השומר. יש רק שרשרת חיול אחת בארץ, והיא נמצאת בתל השומר (בסיס ענק), בבקו"ם (בסיס בתוך בסיס) בענף קליטה - יש ? לכן, אם תקחו יוזמה ותשימו על הבגדים מדבקה עם תפוז - אז כולכם תיפגשו - יפה, לא ? אמרתי כבר שכל התל-אביבים ויושבי גוש דן באים ללשכת הגיוס שלהם, שנמצאת, ראה זה פלא, גם בבסיס תל-השומר - אבל אל תבלבל את זה עם שרשרת החיול. לשכה זה לשכה, אתה עולה על האוטובוס (בדוגרי היה אפשר ללכת ברגל, אבל לא רצו לקלקל לך את... צודק, התמונה המסורתית עם חצי גוף בחוץ
) ונוסע חמש דקות, נכנס לתחום השיפוטי של הבקו"ם ולשרשרת חיול. ה ב נ ת ? זהו. מה עוד. יש בטאג-ליין (השורה הרצה למעלה) מה צריך ולא צריך להביא, ורק שתדעו שיום לפניכם באות העתודאיות - ב 9/10. י ש ש א ל ה ש ע ו ד ל א ע נ י ת י ע ל י ה ? ? ? בכיף,

SmartKid

New member
LOL...איזה קטע !!

אם כולם יבואו ליום חיול עם חולצה שיש עליה הדפס של תפוז (הפרי)

SmartKid

New member
המפקדים יהיו מזה בשוק..

LOLOLOL.. אני צוחק כשאני אפילו חושב על זה.. 3000 איש כולם מגיעים עם תמונהה של תפוז

SmartKid

New member
דיייייי...../images/Emo6.gif ...אני לא יכול להפסיק

לחשוב על זה.. אפשר גם לבוא עם דגלים של תפוזים. LOLOLOL ומערכת כריזה... "כל חברי אתר תפוז לשער ג´" LOL המפקדים יהיו "WTF...איזה מחזור נכה"..."באים להתגייס עם צילומים של תפוזים" שמש אחי !!!! עשית לי את היום !! תודה תודה תודה !!! מזמן לא צחקתי ככה.

שמש27

New member
LOOOOOOOOOL

אתה לא נורמלי... הרגת אותי - מערכת כריזה עאלק... אבל ברצינות, אם נירגע שניה, מדבקה קטנה עם ציור של תפוז (למשקיענים - ניתן להזמין אצל סבטה במחיר מיוחד לחברי הפורום...) זה יהיה עלא-כיפק. דימה, תמשיך לפנטז - אנחנו עוד נוציא את כולם פה מהבאסה !

SmartKid

New member
ה ק פ צ ה !

תביאו תפוזים. ברצינות !!!! נעשה מלחמת תפוזים בבקו"ם..LOL.. נראה לי קצת כמו קייטנה כל הגיוס הזה..

wiz

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מחדל
בוא לצ´אט מצלמות, אני שם...

שמש27

New member
NO CAN DO, SIR ../images/Emo70.gif

דבר ראשון, אני בעבודה ויש גבול לכל תעלול. בבית, יש לי XP ואלוהי המייקרוסופט החליטו שלא מגיע לי JVM אז אין לי צ´אט בינתיים. הם אומרים שממחר יהיה JVM. נחיה ונראה. עד אז יסתדרו ב"חדר טריוויה" בלי הבאלגן שלי... ותשלח שוב - אולי זה יגיע... ערב טוב, מחדלון...

wiz

New member
שלחתי שוב....

כבר הזכרתי שאני שונא את תפוז

למעלה