שרשור יום ה' 17/12

שרשור יום ה' 17/12

כל היום חשבתי עליכן ועל מה שאצטרך לרשום פה בסוף היום וזו התוצאה: בוקר - 2 פרוסות לחם עינן מרוחות בגבינה ועגבניות שרי ביינים - קפה עם חלב 5% זה מה שהיה במשרד, 3 עוגיות מחיטה מלאה, תפוח צהרים - צלחת מרק ירקות, 1 בורקס, טבעולייט, כרוב מאודה ביינים - יוגורט 1.5% כף פשתן טחון, 3 כפות שבולת שועל שקליתי בתנור עם כף דבש וממתיק מלאכותי, מומלץ מרק בצל 10 ועכשיו אני סותמת את הפה עד 8-9 בלילה - ארוחת ערב, הבעיה אצלי שאני כל היום מנקרת מפה ומשם ולא סותמת את הפה, אוכלת בלי לחשוב בכלל

jesie12

New member
אז ככה:

ארוחת בוקר: נס קפה בכוס גדולה עם כפית סוכר ומעט חלב+ פיתה קלה מחיטה מלאה +סלט חצילים צהריים: לחמניה קלה +גביע קטן חומוס לייט(בעבודה) ערב: 4 פרוסות לחם דגנים קל עם חומוס לייט וכמובן נס קפה במתכונת הרגילה שלי
פחות מליטר מים, אבל היד נטויה הערב יוצאת לפרק קלוריות בריקוד עד כלות כוחי(משהו בסביבות 4 בבוקר וצפונה)

jesie12

New member
אהההה שכחתי לספר על

חתיכת פאפיה יבשה מתוקה וטעימה שאכלתי זהו להיום. הפה סגור .

° זואי °

New member
לא לכעוס עלי אבל לדעתי את לא אוכלת מספיק

מצחיק אבל גם זאת יכולה להיות סיבה לתקיעה. הגוף נכנס לסטרס ומתחיל לשמור ככל יכולתו על מה שיש לו. המטבוליזם יורד והגוף שורף קודם כל שריר ורק אחרכך שומן. נראה לי תפריט לא מאוזן ןלא ממש טוב. אני גם חושבת שמאוד מומלץ לך, אם זה היה התפריט שלך בחודשים האחרונים, ללכת לעשות בדיקות דם. סביר להניח שחסר לך ויטמינים ושאת בתת תזונה. בתת תזונה דרך אגב, יכולים להיות גם אנשים מאוד שמנים, אין לזה קשר למשקל אלא למה שמכניסים לגוף. לדעתי, היה עדיף לותר על פיתה ולהוסיף הרבה יותר ירקות וגם עוף או בשר בכמות הגיונית. ושוב, באמת לא כדי להרגיז אותך.

jesie12

New member
זה בסדר נשמה..

לרגע לר חשבתי להתרגז, להיפך, בגלל שאת כל כך מכירה אותי אני ממש מעריכה את האכפתיות והדאגה שלך
כשאני עובדת בוקר, התפריט שלי לא מאוזן , בדרך כלל לא מבשלת בימים האלה והילדים אוכלים אצל אמא שלי, אין אוכל מוכן ואני בעיקר "חוטפת" ממה שהכי זמין. אני צריכה להתארגן יותר על אוכל שאקפיא וחימום קצר במיקרו יסייע לי לא לחטוף מכל הבא ליד ושוב, תודה על הדאגה , ריגשת אותי

° זואי °

New member
לא חייבים לבשל כדי לאכול מאוזן

ומאוד חשוב לאכול מאוזן. החוסר בויטמינים יכולה גם להיות הסיבה לזה שנורא קר לך (מעבר לעובדה שקור כלבים עכשיו
). לפי האוכל שכתבת את בכלל לא חוטפת מכל הבא ליד אז אין חשש מזה. תכיני לך בערב לפני או בבוקר לפני שאת יוצאת לעבודה, אוכל לכל היום ואז יהיה לך מסודר. אני מכינה לי כל ערב (או בבוקר אם לא יצא לי) אתך האוכל שאני אוכל באתו יום ולוקחת הכל בקופסאות קטנות. זה נראה קצת מצחיק אבל ככה יש לי שליטה מלאה על מה שאני אוכלת ואין מצב שאני רעבה פתאום ואז לוקחת ממה שאני מוצאת בסביבה ולא ממה שתכננתי. שיהיה בהצלחה מותק, ובאמת, כדאי לעשות בדיקות דם.

jesie12

New member
../images/Emo13.gif

למה אתן חושבות שאני כועסת? ככה זה כשעובדת בוקר אין זמן לסלט, אין זמן לכלום ומגיעה רעבה ובטח שאין מצב לשבת לחתוך ירקות פירות - לא כל כך אוהבת

../images/Emo41.gif אז אל תחתכי! קחי לך לעבודה קופסה שהוכנה מבעוד מועד ובתוכה: מלפפון שטוף (עם קליפה יותר בריא), עגבניות שרי צהובות ומתוקות שטופות, פלפל שטוף וגזר קלוף. והנה המון המון אוכל משביע מאוד כמעט בלי קלוריות. את לא אוהבת פירות בכלל?? משום סוג? ממש כמו ילדה.. ../images/Emo3.gif

נכנעתי... הנה גם שלי בוקר - בקבוק שוקו דיאט (160 קלוריות) אחת עשרה - חטיף גרנולה (130 קלוריות) אחת - תפוח שלוש - פרוסה קטנה של פשטידה רומנית מתוקה (עשויה מקמח תירס ויוגורט דל שומן) חמש - אגס בין לבין 1.5 ליטר מים, 1/2 ליטר תה צמחים (סוכרזית), 2 ספלי קפה (עם סוכרזית וחלב דל שומן) זהו בינתיים. בערב בתכנון שתי פרוסות לחם קל עם קוטג' 5%, גבינ"צ 9% הרבה ירקות ויוגורט 0%.

אז הנה שלי

בוקר - כוס מיץ לימון צהריים - כריך עם חביתה מחצי ביצה עם כף קוביות גבינה בולגרית 5 אחוז + כפית קטשופ, 6 לחמיות בצל, 2 כוסות מיץ ערב - קערה מרק עדשים, קערה ספגטי עם כף קטשופ. ביניים - מתוכנן סלט ירקות גדול שיחזיר לי את הויטמין C שנעלם לי וכנראה עוד קערת מרק. אני שוב עם דלקת גרון ולא מרגישה צורך לאכול או טעם של אוכל ככה שלא משנה מה אני מכניסה לפה להכל יש טעם של קרטון ואי חשק אחד גדול לאכול בגלל זה.

מוסיפה את שלי-(אחלה רעיון../images/Emo70.gif)

בוקר- נס קפה עם סוכרזית אחת וחלב. צהרים- לחמניה עם טונה וירקות+ נס קפה. ערב- ספגטי ברוטב בולונז וסלט חסה. בגדול יודעת שעניין הפסטה והספגטי מיותר בהחלט. אבל מדי פעם מרשה לעצמי...

יהיה נחמד לשתף../images/Emo9.gif

בוקר - חביתה, 2 כפיות של קוטג' 5%, עגבניה ומלפפון [זה כלכך קשה בלי לחם
] צהריים - ספגטי, שניצל עם סלט ו-2 פרוסות לחם [ארוחת האושר שלי
] ועכשיו אכלתי מעדן 1.5% וזהו..
מקווה לשמור ולא לגעת בכלום עדדדד.. מחר

ואני יכולה על משהו שקשה לי איתו../images/Emo35.gif

כשאתן מבשלות.. ואתן רוצות לטעום איך יצא, זה לא משבש לכן את הארוחה
אצלי לדוגמא, לפני הסנדא של "דרך המלך" אני צריכה לאכול עד 60 דקות עם הפסקה של רבע שעה ולא יותר מזה ואסור לי לאכול משהו ואחרי 40 דקות לאכול עוד משהו.. אז כשאני מבשלת לוקח לי זמן ואם אני טועמת אני מפחדת שזה ישבש לי הכל.. מישהי מבינה אותי

דווקא אצלי זה הפוך משום מה.... כשאני אופה עוגות או עוגיות, יש לי פחות חשק לטעום מהן. אולי כי אני יודעת בדיוק מה יש בפנים.. ../images/Emo3.gif

גם לי לפעמים זה קורה...

אני נהיית שבעה רק מלהכין את האוכל.. אבל לפעמים זה כלכך מפתהה... עכשיו ממש בא לי לאכול משהו, אני יודעת שזה משעמום אבל זה מסיח לי את הדעת
זה מבאס נורא

לילית462

New member
יום חמישי - הייתי ילדה טובה

סליחה שלא כתבתי אתמול - התעלפתי מעייפות ונרדמתי כשהשכבתי את הבנות לישון... 10:00 הפוך עם סוכרלייט 11:00 כריך 2 פרוסות לחם קל עם סלט טונה ועגבניה 12:00 הפוך עם סוכרלייט 15:30 נקניקיה וחצי, כוס פתיתים 16:30 נס עם כפית וחצי סוכר 18:30 2 קערות מרק כתום. מים : 2.5 ליטר בלי ששמתי לב, יצא לי יום בלי חטאים...

לילית462

New member
../images/Emo124.gif אתן ממש לא אוכלת, מה קורה פה ?

כמעט כל מי שכתבה, אם לא כולן אוכלת ממש פחות מידי. בנות, בשביל לרזות צריך לאכול !!! איפה הפירות, הירקות, הפחמימות, החלבונים, הויטמינים.... בנות, לדעתי אתן אוכלות פחות מדיד (ואולי בגלל זה אתן יורדות ואני לא)

למעלה