שרשור יום ב' 11.12.06

דללה

New member
שרשור יום ב' 11.12.06

התבטל לי המבחן באזרחות אז לא למדתי היום בכלל

elivnat

New member
מונדיי

שעה תושב"ע-דיברנו יותר על ההכתרה וטיפה למדנו.. שעה אזרחות שעתיים מתמטיקה, קיבלתי במבחן 97!!!!:p:p:p אם היתי מסמנת את הנקודות נכון בסקיצה היה לי מאה..חזרנו על תרגילים שלא הבנו בש"ב ואח"כ התחלנו טריגו' במרחב.. שעה ספרות-המורה קצת חפרה, שיא עולמי, שעת ספרות בלי חפירות יתר!!! שעה תקשורת. שעת רב.. שעה ספרות שבה המורה לספרות שהייתה המחנכת שלנו שנה שעברה דיברה על זה שחסר לה הקטע החברותי איתנו... עוד שנייה בכתה לנו.. מסכנה.. שלא תדעו מה עבר עליה.. אה, ובבוקר חברות שלי ספרו כמה פחיות ובקבוקים יש לנו והיום חברה שלי החזירה את הפחיות והבקבוקים, מעניין כמה כסף הרווחנו מזה...!!!

יום מצוין!

הגעתי ב11, קיבלתי 95 במתכונת באנגלית בF אח"כ היה מתמטיקה אח"כ תושבע קיבלתי 98 ואח"כ הלכתי לקנות בגדים, קניתי חולצה של אמריקן איגל ואחת מאברקרומבי ועכשיו אני פה!

elivnat

New member
פששש... סוסה

ואני קיבלתי במתכונת בספרות 81.. מחר בע"ה יש לי מתכונת באינגליש ואני אדע את הציון של המתכונת באנגלית שהייתה לי שבוע שעבר..

דללה

New member
שפיצית על ../images/Emo3.gif

החזירו לנו אתמול את המבחנים על שאלון E וקיבלתי 80

אני רעבה ולא יודעת מה לאכול...

באתי לבי"ס ב-12 ספרות תושב"ע 2 הבעה (שבאחד מהם יצאתי לארגן את הפעילות של חנוכה) מבחן בתושב"ע, הראש שלי התפוצץ ולא ידעתי מה אני כותבת...

devilz

New member
יום מרדים...

... שעתיים מחשבים... המורה הביאה את הרכז שכבה שינאם לנו על זה שלא ראוי... שתלמידים בכיתה יב לא מביאים ציוד... (WTF?!) ... נתקעה לנו הדלת... הרכז פתח.. היא ננעלה מעצמה... שעה שלישית חיבור... הרבה בלבלה והגשתי חיבור שאני ממש גאה בו
ושוב ננעלנו בכיתה... האב בית פתח ותיקן את המנעול... שעה רביעית תנך... הרבה בלבלה... מורה סתומה
הרכז פתאום נכנס ואמר שהוא לא מבין מה קורה עם הכיתה שלנו וששברנו תמנהול... (כזכור... ננעלנו בכיתה... עם המורה... לא בדיוק במצב לשבור אותו..) ופעם הבאה אנחנו משלמים על התיקון (מי ישמע תיקון... ) שיעור חינוך... ניקינו שולחנות... (כאילו אין על מה לדבר.. מנקים שולחנות..) יום מיותר... את שאר היום העברתי בנסיון ללמוד למבחן בתנך ביום רביעי..

EDTH

New member
..

שעה 3- אזרחות שעה 4,5- מעבדה- לא עשינו כלום כי צריך להחליף את הלוח שאנחנו בונים עליו את הפרויקט באלקטרוניקה. שעה 6- אזרחות שעה 7- תקשורת תקבילית- קיבלתי 86 במבחן
שעה 8,9- שוב התבטלו, ת'אמת אני לא זוכר מתי פעם אחרונה היה לנו ביום שני..כל הזמן מתבטל..

למעלה