שרשור טרמפים,,, לכבוד פסטיבל ים המלח הקרב ובא אני אצא ברכבי מראשון לציון - היש מי שרוצה להצטרף אלי ?
ל ליMור New member 18/12/06 #1 שרשור טרמפים,,,../images/Emo73.gif לכבוד פסטיבל ים המלח הקרב ובא אני אצא ברכבי מראשון לציון - היש מי שרוצה להצטרף אלי ?
שרשור טרמפים,,,../images/Emo73.gif לכבוד פסטיבל ים המלח הקרב ובא אני אצא ברכבי מראשון לציון - היש מי שרוצה להצטרף אלי ?
T tlingit New member 18/12/06 #2 ../images/Emo73.gif מנצלת גם לכבוד 'חגיגת אשת' בצפון (יום חמישי הקרוב) אני מתכוונת להשתתף בכל החגיגה - סדנאות וגם מסיבה (איזה כיף שיש יום שלם ) ויש לי 3 מקומות פנויים מאיזור ת"א (וחזרה כמובן. ) על בסיס כל הקודם זוכה
../images/Emo73.gif מנצלת גם לכבוד 'חגיגת אשת' בצפון (יום חמישי הקרוב) אני מתכוונת להשתתף בכל החגיגה - סדנאות וגם מסיבה (איזה כיף שיש יום שלם ) ויש לי 3 מקומות פנויים מאיזור ת"א (וחזרה כמובן. ) על בסיס כל הקודם זוכה
O ORTAL12341 New member 18/12/06 #3 הסעה מחיפה לאשת. לכל הצפוניות, ישנה הסעה שיוצאת ממתנ"ס נוה יוסף לפסטיבל אשת גם בבוקר וגם אחר הצהריים לחפלה. . לכ המעוניינת להצטרף יש להודיע לי עד יום ג' מאחר ואז אני אזמין אותה. אורטל- 0544-430315 נשיקות של התרגשות ביי
הסעה מחיפה לאשת. לכל הצפוניות, ישנה הסעה שיוצאת ממתנ"ס נוה יוסף לפסטיבל אשת גם בבוקר וגם אחר הצהריים לחפלה. . לכ המעוניינת להצטרף יש להודיע לי עד יום ג' מאחר ואז אני אזמין אותה. אורטל- 0544-430315 נשיקות של התרגשות ביי
ה הילדה זו אני New member 20/12/06 #6 מחפשת טרמפ מאזור תל אביב אשמח להצטרף למי שיוצאת מתל אביב, רמת גן או גבעתיים. תודה הילדה
O ORTAL12341 New member 20/12/06 #7 אם את לא מוצאת אולי אני אוכל לצרף אותך לאחת מחברותי. אם יש צורך.. אורטל- 054-4430315