שרשור טרמפים למפגש

glitter8

New member
שרשור טרמפים למפגש

שרשרו מי צריך טרמפ מי מוכן להסיע ומאיפה

sarita4

New member
משוגעת

זה מה שאת עושה ב12 בלילה? מאיפה את מגיעה? לידיעתכם מי שמגיע מאזור כפר סבא, רעננה, הרצליה יש קוי אוטובוס של דן 48/47/247 שמגיע לגני יהושוע והקו פעיל עד השעה 24:00

glitter8

New member
את באמת רוצה שאני אפרט

את מעשי ב-12 בלילה על גבי הפורום?? טוב, אז אני אפרט. אני עובדת. זה לא נשמע טוב, אני יודעת... ומאז שהמשפחה התרחבה (דידי אימץ גורת חתולים) אז אני גם לא ישנה בשאר שעות הלילה... ואת השרשור פתחתי לאור בקשת הקהל (עמרונן) לחברת הסעות.

sarita4

New member
עדיין לא ענית לי

מאיפה את מגיעה? ואני מגיעה מקרית גת אז אני כבר לא חברת הסעות ודבר שני יש אוטובוסים עד לגני יהושוע בלי יותר מדי הליכה ועד השעה 24:00 אז לא צריכה להיות בעיה לאף אחד ולכל המתקשים אתר דן

handlessman

New member
שוב פעם נהיה לי כאב ראש מכל זה...

איכשהו זה חוזר שוב ושוב הסיפור הזה... מה לעשות שאנחנו עוד בתיכון ועוד אין לנו רישיון (לפחות לרונן בזמן הקרוב עוד אין), ואתם צריכים לדאוג לנו אם אתם רוצים בנוכחותנו!!! LOL

sarita4

New member
סליחה?

זה כבר חוצפה אנחנו לא חייבים כלום ודבר שני יש אוטובוס לא זכור לי שיש לי רשיון למונית

glitter8

New member
אתה נשמע כמו אמא שלי

רק שהיא בת 70, מותר לה.. יאללה, פדלאה, התרגלתם שמארגנים לכם הכל על כפית של כסף, הסעות למצדה, כרטיסים להופעות, למה מה אתה חושב? לפני 10 שנים לא נסעתי באוטובוסים כמו כלב? עם מחסום על הפה ושרשרת?? ואבקה נגד פרעושים? ותביא את הגיטרה. נקודה זהו תם הדיון. ומה ששרית אמרה לך להביא.

handlessman

New member
טוב נראה לי אני לא בא...

בכל מקרה זה נופל לי לא טוב, כל אחר הצהריים שלי ילך על זה וזה אחר צהריים חשוב... תהנו

handlessman

New member
אמרתי כזה דבר?

אתם באמת לא חייבים לי כלום, זאת הבעיה שלי... ולא זכור לי שיש לי עבודה ככה שיש לי כסף להוציא על מונית...

alti26

New member
לכל ההולכים למפגש

תהנו שיהיה לכם מפגש מעניין ואולי מרתק שתשמעו דיוויד בכייף ואולי במפגש הבא דודי

למעלה