שרשור טריידים

myway23

Active member
הטרייד דד ליין אמנם ב 9 לפברואר אבל כבר עכשיו יש דיבורים על כל מיני טריידים.
וכמו תמיד יש גם קבוצות שהיו רוצות להתחזק ומצד שני קבוצות שהיו מעדיפות ללכת לכיוון הטאנק, במיוחד עם וומבניימה.

טרייד של הסלטיקס שהייתי עושה:
קוזמה וגאפורד לסלטיקס בתמורה לדריק וויט ונואה וונלה + וחירה סיבוב ראשון לא מוגנת (2024)

לדעתי זה טרייד שמסדר להם אליפות, אני מאוד אוהב את דריק וויט אבל בשורה התחתונה הוא מאכזב לטעמי
הוא שחקן הגנה מאוד מחונן אבל מצד שני הוא לא קונסיסטנט בהתקפה, יש משחקים שהוא עם ביטחון ויכול לקלוע גם 15-20 ויש משחקים שהוא עם 5 או 2.
בנוסף לדעתי הטרייד מסדר לסלטיקס עומק בעמדות חסרות (PF\C), מסדר להם עוד סקורר מחונן שיודע גם למסור (קוזמה) ומפנה להם את וויט מהרוטציה של הגארדים ואז פריצ'רד יכול לשחק יותר.
בורגדון וסמארט כמובילי כדור מרכזיים זה מספיק לטעמי ובמידת הצורך פריצ'רד\בראון\טייטום יכולים להוביל.
נקודה נוספת זה עוד חסכון כספי לפחות עד שהחוזה של גאפורד נכנס בשנה הבאה. מצד שני הם עלולים לאבד את קוזמה אם לא מצליחים להאריך לו את החוזה.

וושינגטון מקבלת את וויט שחתום לעוד 2 וחצי לדעתי והוא שחקן שהם יכולים להעביר ולקבל עליו תמורה נחמדה או להשאיר כי הוא שחקן חיובי.
העיקר זה 2 בחירות סיבוב ראשון לא מוגנות (שלמען האמת אמורות להיות לא כל כך אטרקטיביות), אבל יש הרבה דיבורים שקוזמה לא יחדש שם חוזה, אז לפחות הם מקבלים תמורה עליו.
גאפורד הוא פילר נחמד שבסה"כ אכזב, ולדעתי הם מתחרטים שהם נתנו לו 40 מיליון ל 3 שנים הבאות (אבל השנה הוא על 1.9 מיליון ולכן הטרייד עובד)
בנוסף הם יכולים לשחרר את וונלה ולחסוך כסף כבר השנה.
עוד נקודה חיובית זה מחייב את וושינגטון להישען יותר על הצ'ימורה ואבדיה/קיספרט.

את האמת בהתחלה חשבתי שהסלטיקס יתנו 2 בחירות סיבוב ראשון אבל אז ראיתי שגאפורד יקבל 40 מיליון ב 3 שנים הבאות אז הורדתי בחירה אחת (בכל זאת קוזמה חוזה נגמר).

דעות?
ויאללה תפציצו בעוד טריידים מעניינים :p

Rapgamer

Well-known member
הצעה הוגנת אבל האמת שאני לא בטוח לגבי אף אחד מהצדדים.
אצל בוסטון אני חושב שהאלמנט הכי שביר אצלכם הוא פליימייקינג, מהבחינה הזאת וויט מוסיף הרבה תנועה ומסירה. מסכים איתך שהוא יכול להיות נון פקטור במשחקים מסוימים אבל עם קוזמה במקומו אני רואה אתכם נופלים יותר בקלות להירו בול.
וושינגטון צריכים לחשוב לאן פניהם מועדות. קוזמה הוא השחקן הכי טוב שלהם השנה, האם הם מעבירים אותו לצורך בנייה מחדש? במקרה כזה אני חושב שהם צריכים לכוון ליותר פרוספקטים ובחירות דראפט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וושינגטון צריכים לחשוב לאן פניהם מועדות. קוזמה הוא השחקן הכי טוב שלהם השנה, האם הם מעבירים אותו לצורך בנייה מחדש? במקרה כזה אני חושב שהם צריכים לכוון ליותר פרוספקטים ובחירות דראפט.

קוז זה בעיה
מצד אחד כמו שכתבת, הוא השחקן הכי טוב בוושינגטון העונה( מה זה אומר עליהם?)
מצד שני, הוא עדיין לא פרנצ'ייז פלייר שתוכל לקבל עליו חבילה משמעותית.
הם לא חייבים לפרק את הכל במכה ולהתחיל מהטרייד על ביל זה מתבקש(גם לפי איך שהוא משחק לאחרונה, נראה שממש לא בא לו להישאר שם)
לגבי הסלטיקס ואם נחבר את זה גם לטריי יאנג, מרגיש שלמרות ההצלחה, עדיין חסר להם משהו שיביא להם אליפות.
אז אולי זה לא טריי יאנג אבל הם כן צריכים איזה טרייד כזה שיחבר את הכל ואולי גם הגיע הזמן להיפרד מסמארט ודווקא את וויט להשאיר.

פחות אהבתי את הטרייד המוצע כי זה אומר להוריד את קוז לספסל ואני לא בטוח שזה מתאים לו כל כך.
בטח לא להיות מחליף של טייטום ובראון שמשחקים הרבה דקות.

myway23

Active member
@OrEl74 לדעתי זה דווקא לא מחייב להוריד אותו לספסל, אני רואה נניח חמישייה כזו:
סמארט בראון טייטום קוזמה והורפורד (או טיים לורד)

אני דווקא מרגיש שכבר בסגל הנוכחי של בוסטון יש סיכוי לא רע לאליפות, כמובן שאני לא בטוח אבל אני כן רואה את הפוטנציאל (ועדיין הכל צריך להתחבר ושחקנים צריכים להתעלות). לדעתי כיום מילווקי ובוסטון הכי מועמדות לאליפות (נראה איך מילווקי יראו כשמידלטון יחזור).
לדעתי טרייד על מישהו כמו סמארט יכול לטרוף את הקלפים לרעה, כי יש שם כבר כרגע קבוצה מאוד מחוברת מבחינת חומר אנושי וכימיה. בנוסף אני אישית מאמין שבכל קבוצת אליפות צריך מישהו כמו סמארט ולבוסטון אין ממש מחליף בשבילו. בכל מקרה קשה לי להאמין שהם יעשו טרייד כלשהו ובמיוחד על מישהו כמו סמארט.

אני חושב שעם קוזמה וגאפורד על חשבון וויט ו-וונלה ובחירה - הם משדרגים את הסגל עם עוד שחקן שיכול להיות פאקטור ונשק התקפי פלוס מעבים את עמדת הסנטר (כי עם כמה שקורנט וגריפין הראו ניצוצות לפרקים ובחלק מהמשחקים, אני לא בטוח שזה מספיק בעמדת הסנטר).
אני חושב שעם הטרייד הם מעלים את הסיכוי לאליפות.

לא רואה מצב שהם מביאים מישהו כמו טריי יאנג, אני לא רואה איך זה מתחבר.

@Rapgamer - אם יצא לך לצפות במשחקים של בוסטון, רואה שטייטום העלה רמה מבחינת פליימייקינג והוא וברוגדון\סמארט יכולים להוביל כדור.
מסכים איתך שוויט מוסיף הרבה תנועה, הוא טוב בחיתוכים ובחדירות לסל (אם כי שוב, לא קונסיסטנט) אבל בזה גם קוזמה טוב. הוא שומר יותר טוב מקוזמה אבל לדעתי קוזמה לא שומר רע.

Rapgamer

Well-known member
אני דווקא מרגיש שכבר בסגל הנוכחי של בוסטון יש סיכוי לא רע לאליפות, כמובן שאני לא בטוח אבל אני כן רואה את הפוטנציאל (ועדיין הכל צריך להתחבר ושחקנים צריכים להתעלות). לדעתי כיום מילווקי ובוסטון הכי מועמדות לאליפות (נראה איך מילווקי יראו כשמידלטון יחזור).
לדעתי טרייד על מישהו כמו סמארט יכול לטרוף את הקלפים לרעה, כי יש שם כבר כרגע קבוצה מאוד מחוברת מבחינת חומר אנושי וכימיה. בנוסף אני אישית מאמין שבכל קבוצת אליפות צריך מישהו כמו סמארט ולבוסטון אין ממש מחליף בשבילו. בכל מקרה קשה לי להאמין שהם יעשו טרייד כלשהו ובמיוחד על מישהו כמו סמארט.
מסכים ב100%, אתם הפייבוריטים כרגע וממש לא הייתי נוגע בסמארט שהוא חיוני מאוד עבורכם.

@Rapgamer - אם יצא לך לצפות במשחקים של בוסטון, רואה שטייטום העלה רמה מבחינת פליימייקינג והוא וברוגדון\סמארט יכולים להוביל כדור.
מסכים איתך שוויט מוסיף הרבה תנועה, הוא טוב בחיתוכים ובחדירות לסל (אם כי שוב, לא קונסיסטנט) אבל בזה גם קוזמה טוב. הוא שומר יותר טוב מקוזמה אבל לדעתי קוזמה לא שומר רע.
אני לא מודאג מהובלת הכדור כמו מרכיב הקבוצתיות שוויט מוסיף לכם. הטרייד עליו היה אחד הגורמים שהביאו לשינוי בסגנון המשחק שלכם ואני לא השתכנעתי שנגמלתם לגמרי מההרגלים של הירו בול שצצו לעיתים במהלך הפלייאוף במשחקים הפחות טובים שלכם. רוב השחקנים שלכם הם shoot first mentality ואמרת בעצמך את הדברים שוויט עושה טוב, מהבחינה הזאת הוא משפיע לטובה על הפלואו גם מבלי להיות תמיד מעורב ישירות.
קוזמה שחקן יותר טוב מוויט ברוב המקרים, לא בטוח שספציפית אצלכם הוא יהיה עדיף.

myway23

Active member
מסכים ב100%, אתם הפייבוריטים כרגע וממש לא הייתי נוגע בסמארט שהוא חיוני מאוד עבורכם.

אני לא מודאג מהובלת הכדור כמו מרכיב הקבוצתיות שוויט מוסיף לכם. הטרייד עליו היה אחד הגורמים שהביאו לשינוי בסגנון המשחק שלכם ואני לא השתכנעתי שנגמלתם לגמרי מההרגלים של הירו בול שצצו לעיתים במהלך הפלייאוף במשחקים הפחות טובים שלכם. רוב השחקנים שלכם הם shoot first mentality ואמרת בעצמך את הדברים שוויט עושה טוב, מהבחינה הזאת הוא משפיע לטובה על הפלואו גם מבלי להיות תמיד מעורב ישירות.
קוזמה שחקן יותר טוב מוויט ברוב המקרים, לא בטוח שספציפית אצלכם הוא יהיה עדיף.
מסכים איתך לגביי ההירו בול, לדעתי החצי הראשון של העונה הם שיחקו פחות הירו בול ושיתפו את הכדור הרבה יותר מהיום
משום מה זה נראה שקצת חזרו להירו בול בחצי השני של העונה (אם אני מחלק את העונה ל 2 חצאים עד כה)

Krit123

Well-known member
אם ברוגדון היה עמיד הייתי הולך על זה. גם גאפורד כתעודת ביטוח לטיימלורד סוחב בקלות. הקטע הוא שאתה צריך לשלם לשניהם סכום יפה, לא ידעתי שגאפורד משתכר ככה, קשה לי להאמין שיש לכם מקום לא? קוזמה הפך לנשק שמסוגל להשתלט על משחקים ולהשפיע בדרכים שונות אבל הוא לא מרוצה מהמעמד הנוכחי שלו, אז יש סכנה להתפזר.

myway23

Active member
אם ברוגדון היה עמיד הייתי הולך על זה. גם גאפורד כתעודת ביטוח לטיימלורד סוחב בקלות. הקטע הוא שאתה צריך לשלם לשניהם סכום יפה, לא ידעתי שגאפורד משתכר ככה, קשה לי להאמין שיש לכם מקום לא? קוזמה הפך לנשק שמסוגל להשתלט על משחקים ולהשפיע בדרכים שונות אבל הוא לא מרוצה מהמעמד הנוכחי שלו, אז יש סכנה להתפזר.
החוזה של גאפורד נכנס רק בשנה הבאה ולכן הטרייד עובד, השנה הוא עושה 1.9 מיליון וב 3 הבאות 40 מיליון

TRADE1.png TRADE2.png

Krit123

Well-known member
לא מתמצא במצב התקרה שלכם, אבל יודע שגרנט מצפה לחוזה חדש, וקוזמה צפוי להרוויח 20 פלוס. כאילו יש מצב שקוזמה+גאפורד יסתכם ב40 לעונה וזה עוד לפני שגרנט מחדש חוזה, או שאולי אתה רואה בקוזמה תחליף? אם כך, לא בטוח שמדובר בחיזוק ממשי.

myway23

Active member
לא מתמצא במצב התקרה שלכם, אבל יודע שגרנט מצפה לחוזה חדש, וקוזמה צפוי להרוויח 20 פלוס. כאילו יש מצב שקוזמה+גאפורד יסתכם ב40 לעונה וזה עוד לפני שגרנט מחדש חוזה, או שאולי אתה רואה בקוזמה תחליף? אם כך, לא בטוח שמדובר בחיזוק ממשי.
בגדול זה ההימור, לתת פוש נוסף לאליפות ולהסתכן בלאבד את קוזמה
אל תשכח ששנה הבאה מתפנה להם כ 17 מיליון דולר כי הורפורד יורד מ 26.5 ל 9.6.
אז כן, יצטרכו לשלם לגרנט באזור ה 14-16, שזה עלייה של 10-12 מיליון.

אבל יש עוד משהו, אם לוקחים אליפות, ייתכן שקוזמה ירצה להישאר עם הנחה (לדעתי הוא יכול לקבל באזור 25, עם הנחה 20-21).
גם אם לא ואיבדנו אותו אני בסדר עם זה כי זה מעלה את הסיכויים לאליפות לדעתי.
אפשר גם לחתוך את ג'קסון אחרי הטרייד כדי לחסוך עוד כסף + בסיום השנה לחתוך את קורנט (כי יש את גאפורד).

88nothing

Active member
לא התחרבתי.
דניאל גאפטרד מיותר לבוסטון, טיים לורד ואל הזקן חתומים שם כמה שנים קדימה על חוזים טובים, אין סיבה להעמיס עוד את העמדה.
קוזמה אומנם יכול לשבת טוב על התפר שבין בראון לטייטום, הוא סקורר איכותי, אבל מה יקרה אם ירצה לעשות שרירים ולסחוט את בוסטון בסוף העונה הזאת, כאשר הוא חופשי.
וייט חתום על חוזה נוח לשחקן ברמתו, לא סתם בוסטון שילמו עליו מחיר די גבוה רק לפני חצי שנה.
לא מספיק סומך על סמארט וברוגדון כדי לוותר על וייט.

fatnoam

Active member
הטרייד טוב לסלטיקס וכנראה גם לוויזארדס. קוזמה הולך בחינם בסוף שנה. גאפורד לא בטוח אם הוא שווה את הכסף, זה עוד לא הוחלט לטעמי, אבל עם המשכורת הזו הוא שווה פחות מבחירת סיבוב 1. לסלטיקס זה טוב כי הם משתפרים ולא מוותרים על כלום. זה כן מסנדל את היכולת שלהם להתחזק בהמשך, משמע מצמצם את אורך החלון שלהם.

מכיוון שיש מחיר למהלך כפי שהוכחתי, אז צריך להבין אם זה שווה את זה. לטעמי התשובה שלילית. בעמדות 4-5 יש רוטציה מצויינת עם הורפורד, טיימלורד וגראנט וויליאמס. קו קדמי טוב מאוד לקבוצה שאין לה ביג אולסטאר (אלא שני ווינגז).
קוזמה מחזק את הווינגס, הוא ממש על המשבצת של טייטום וכאמור הווינגס/פורוורדים זה החלק הכי חזק בסגל של הסלטיקס.
בגארדים, יש לסלטיקס בעיה. סמארט, ברוגדון, ווייט ופריצ׳ארד זה לא מספיק. הטרייד לא מחזק את הסירקל הזה, גם אם הוא מאפשר יותר לבראון לשחק בדקות הגארד.

לדעתי הטרייד הזה לא מזיז את המחט מספיק. מילווקי לדוגמא יוכלו לשחק עם לופז ויאניס גם אם הסלטיקס יעלו עם בראון קוזמה וטייטום. ולא בטוח שהם ירצו להעלות את שלושתם אם שני אלה עומדים מולם… בקיצור זה גם לא עוזר לסלטיקס במאצ׳אפ המרכזי שלהם לפלייאוף… אני לא הייתי רודף אחרי הטרייד הזה.

למעלה