שרשור טריידים

rapgamer4ever

New member
שרשור טריידים

1. מינסוטה והקליפרס: רוביו תמורת בוורלי+ טרייד אקספשן.

למה זה טוב למינסוטה: עם 3 סקוררים של 20+ נקודות שאוהבים את הכדור ביד, רצוי שיהיה לידם שחקן כמו בוורלי שבעיקר מרווח את המשחק ועושה הגנה.
לרוביו יש כמה מסירות מבריקות בכל משחק אבל לדעתי מהלכי הלחם והחמאה שלנו צריכים להתמקד בבאטלר, וויגינס וטאונס כיוצרים עיקריים.
בנוסף אנחנו יורדים 8 מליון בפיירול שזה תמיד נחמד, בין אם נחתים פרי אייג'נט נוסף או לא.

למה זה טוב לקליפרס: פול השאיר חור ענק כפליימייקר. למעשה אין להם מנהל משחק כי בוורלי לא ממש מרכז. רוביו יותר טוב ממנו ברוב הפרמטרים- הוא מסוגל להגיע לטבעת ולעונשין, להפעיל את דאנדרה בפיק אנד רול ולעזור לבלייק בנטל של יצירת מצבי קליעה לאחרים.
אפילו אם גריפין עוזב והולכים לבנייה מחדש אני חושב שרוביו יעזור ל-trade value של דאנדרה, כי בלי שחקן שיפעיל אותו הוא יראה רע מאוד בהתקפה.
בנוסף רוביו סיים את עונה שעברה בצורה מעולה (16 נקודות ו-10 אסיסטים מאז האולסטאר), אם הוא ישמור על רמה דומה הקליפרס מקבלת את השחקן העדיף בבירור.

רוביו ובוורלי שניהם חתומים לעוד שנתיים, לטעמי זה טרייד מאוזן שמשרת את שתי הקבוצות. אפשר שאחד הצדדים יוסיף בחירת סיבוב שני לפי הצורך.

==================================================

2. פורטלנד ומילווקי: מקולום+וונלה תמורת מידלטון+DJ ווילסון (נבחר 17 בדראפט) +ספנסר הווז (חוזה נגמר).

למה זה טוב לפורטלנד: לילארד ומקולום קצת דורכים אחד על השני. שניהם יוצרים מעולים אבל אנדרסייזד ומינוסים בהגנה (פורטלנד סיימה בבוטום 10 ברייטינג הגנתי).
מידלטון לא יוצר ברמה של מקולום אבל הרבה יותר טוב בהגנה ויושב על חוזה מאוד נוח.
DJ ווילסון נבחר בדראפט האחרון ע"י מילווקי, הוא PF ארוך עם פוטנציאל לתרום בהגנה על הטבעת (1.5 בלוקים למשחק במכללות) ובקליעה (37% משלוש, 83% מהעונשין).
בנוסף פורטלנד מחזיקה בפיירול הכי יקר בליגה ותשלם קנסות מטורפים, הטרייד הזה מפחית מהם עומס כלכלי: ספנסר הווז שהם מקבלים חוזה נגמר, נואה וונלה שהם מוסרים נראה לי מיותר והם חוסכים קצת כסף. בשנה הקרובה הטרייד הזה חוסך 5M בפיירול (הרבה יותר מזה כשלוקחים בחשבון קנסות), בשנה הבאה 10M בפיירול.

למה זה טוב למילווקי: מקבלת את השחקן הכי טוב בטרייד שעוזר להם בנקודות החולשה: קליעה ויצירת מצבים מכדרור. סיג'יי הראה את מלוא הפוטנציאל שלו בהיעדר לילארד כשדפק כמה משחקים של 35-40 נקודות. הוא יתן למילווקי את הסקורינג פאנץ' שחסר להם כדי לעלות לשלב הבא ויכול להסתתר בהגנה בקלות לצד הסייז והאורייטנציה ההגנתית של רוב הסגל.
הבאקס מרוויחים את מקולום ל-4 שנים מלאות שזה נהדר מבחינתם.
השילוש יאניס-מקולום-פארקר יכול לצמוח לביג 3 של קונטנדרית והצוות המשלים מסביב קשוח ומגוון.

Roeiii1

New member
לא רואה שום סיבה לפרק את הצמד של פורטלנד

לא חושב שהם דורכים אחד על השני , הם מסוגלים לשחק טוב ביחד , כל אחד מהם מסוגל לתת A GAME.
אם פורטלנד רוצים לפרק את הצמד , הם צריכים לקבל שחקן ברמה של מקולום. מידלטון בסה"כ רול פלייר

rapgamer4ever

New member
כנראה שאנחנו לא מעריכים את מידלטון באותה מידה

הוא לא רול פלייר קלאסי. לפני שנה הוא קלע 18 למשחק, זה שחקן שמסוגל לעלות לג'אמפר מהדריבל או מהפוסט. אם אתה זוכר היו לו כמה באזר ביטרים בשנים האחרונות. הוא לא אופציה ראשונה-שנייה בהתקפה כמו מקולום אבל הוא כן אופציה שלישית שתורם לך באספקטים אחרים יותר ממקולום, בעיקר בהגנה.
בנוסף לכך מידלטון אחלה פינישר, זה שחקן שאם הוא מקבל מבט פנוי אתה יכול לסמוך על אחוזים גבוהים (לעומת קראודר או אריזה למשל שבעיני הם רול פלייר קלאסיים). הוא גם מכדרר ומוסר יותר טוב מהם.

לילארד ומקולום הם שני גארדים שהכי טובים בליצור לעצמם מכדרור, אחרי זה ליצור לאחרים מכדרור, ונקודת התורפה שלהם היא הגנה.
אני מסכים איתך שמקולום טוב ממידלטון אבל מבחינת התאמה לצד לילארד הפער לא גדול. בשביל לסגור על הפער הזה הוספתי את הפרוספקט של מילווקי מהדראפט האחרון וסידרתי הקלה כספית לפורטלנד שמחויבת ל-137 מליון בעונה הבאה, זה איום ונורא לקבוצה שכנראה תעוף בסיבוב הראשון.

האם אתה במקום פורטלנד טורק את הטלפון או שיש על מה לדבר עם שינויים נקודתיים?

Roeiii1

New member
אני לא רואה שום סיבה לוותר על מקולום

כי מקולום הוא פשוט כוכב - והוא פורח ליד לילארד , והצמד הזה מוכיח את עצמו בסופו של דבר,מידלטון גם אחרי פציעה קשה וגם מבחינה התקפית אני לא חושב שהוא מסוגל להגיע למספרים של מקולום
ברור לי שמידלטון שחקן הגנה יותר טוב , אבל אני לא חושב שהוא מסוגל לשאת בנטל ההתקפי לצד לילארד.
יש להם את אלן קראב, אתלטי,שחקן הגנה מוכשר וקלעי לא רע על העמדה של מידלטון

הטרייד הזה מצויין עבור מילווקי כי הוא מוסיף לה עוד גוון חדש למשחק שלה , אבל פורטלנד רק יפסידו מהעניין הזה.
מילווקי טובה יותר , תהיה עם מקולום או עם מידלטון?

טורק את הטלפון כי הרעיון בבסיס שלו לא טוב. פורטלנד מצליחה אפילו מעבר לציפיות שלה עם הצמד הזה(הרי אחרי העזיבה של אולדריג' כולם ציפו שהיא לא תגיע לפלייאוף) , לא רואה סיבה לפרק את זה בשביל מידלטון

בנוגע לטרייד הראשון גם אני לא מניח שהוא כזה הכרחי. רוביו במגמת שיפור מהאולסטאר , הייתי נותן לו את הצ'אנס לנהל את ההתקפה. זה עדיף מאשר שבאטלר או וויגינס יתחילו ללכת ראש בקיר באמצע המשחק

rapgamer4ever

New member
תגובה

אני לא לגמרי מסכים איתך אבל מקבל את מה שאתה אומר.
קשה לי להגדיר את פורטלנד כהצלחה, נראה שהיא מודל סופי ללא אפשרויות חיזוק ששווה סיבוב ראשון. הטרייד הזה מאזן להם את הסגל, מוזיל עלויות ונותן להם הזדמנות עם פרוספקט שאולי יהפוך לשחקן טוב ואולי לא.

לגבי אלן קראב הוא דוקא לא ממש מתאים לצד לילארד ומקולום, זו הסיבה שהעלו אותו מהספסל לאורך העונה. לילארד קטן לעמדה 1, מקולום קטן לעמדה 2 וקראב קטן לעמדה 3. לעומת זאת למידלטון יש סייז לגיטימי לעמדה 3 והוא מאפשר לך לפתוח עם קראב בעמדה 2.

בנוגע לטרייד הראשון אני מסכים איתך שבוורלי לא יותר טוב מרוביו אבל הוא עונה על נקודות התורפה הכי גדולות של הוולבס- הגנה וקליעה מבחוץ. וויגינס ובאטלר אפקטיביים בעיקר עם הכדור ביד, לכן יש היגיון לפתוח עם רכז שהוא לא ball dominant כמו רוביו.
באופן כללי אני סבבה עם באטלר כמוביל כדור ראשי, הוא עשה את זה יפה בשיקאגו עם הרבה פחות אופציות מסביב. וויגינס ובעיקר באטלר יודעים לתקוף מהפיק אנד רול, בוורלי יכול לעבור את החצי ולמסור לטאונס בהיי או בלואו פוסט. יש לנו המון כישרון שלא חייב את רוביו כדי לבוא לידי ביטוי אלא בעיקר ריווח מקסימלי. וכמובן בוורלי ובאטלר יכולים ביחד לשנות לחלוטין את הרכות ההגנתית שלנו ולהכניס אופי לקבוצה.

fatnoam

Active member
אני טורק

לא מוותרים על שחקן כמו מקולום בשביל אפור כמו מידלטון.
&nbsp
מקולום מאוד מוכשר, אם כבר טרייד, אז שיביאו את בוגי תמורת מקולום + קראב

88nothing

Active member
הבסיס שם

מינסוטה והקליפרס: רוביו תמורת בוורלי+ טרייד אקספשן. אני די אוהב את הרעיון.
זה מאפשר למינסוטה הביא רכז אחר, לא פחו טוב ממרוביו, ניח לאורי. וגם אם לא הובלת הכדור תתחלק בין באטלר, וויגינס ובברלי, שזה סביר מאוד.
יתן למיני קו גארדים קטלני ברמה ההגנתית ושיפור משמעותי של הקליעה מבחוץ.

מבחינת הקליפרס, יביא להם את עושה המשחק שהם כלכך צריכים+ ואם ישכילו וישאירו את רדיק יוכלו העלות הרכה קטלני של רדיק ולואי ווילאמס בכנפיים ודיאנדרה בצבע.

פורטלנד ומילווקי: מקולום+וונלה תמורת מידלטון+DJ ווילסון (נבחר 17 בדראפט) +ספנסר הווז (חוזה נגמר)- פחות אוהב את הצד של פורטלנד.

אם כבר שולחים את סי ג'י, שילפחות יורידו חוזים רעים, ויש להם הרבה כאלה... בלי זה אין סיבה לשלוח אותו.
בהרכב שנוצר בפורטלנד עם נורקיץ, דווק שחקן כמו מידלטון יכול להוסיף להם המון.

Cade Foster

New member
אני מעריך את מידלטון, אבל זה לא שווה לפורטלנד

אני מבין את הרעיון ואת הכיוון אבל פורטלנד יכולה להוציא הרבה יותר על CJ.

myway23

Active member
למשל את פול ג'ורג'

סתם צוחק בהקשר לדיון שלי עם cade על התמורה עבור ג'ורג'

Cade Foster

New member
כרגע זה קצת קשה בלי הטרייד מאשין

צריך שהחוזים יתעדכנו שם כולל זה החדש של מקלום עצמו (לוקח לזה בערך שבוע)

Cade Foster

New member
טוב, בסוף זה לקח יום אחד. הנה ההצעה שלי:

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y8ce7r5m
&nbsp
פורטלנד: לדעתי מתחזקת. הדאונגרייד מקלום/מידלטון מתאזן עם האפגרייד קראב/פארקר+פייבורס. בנוסף, ולא פחות חשוב: פורטלנד היא הפיירול הכי גדול בליגה החל מהעונה. העונה אין הבדל, אבל החל מהעונה הבאה זה מקל עליהם מאוד (קולטים בעיקר חוזים נגמרים). יחליטו למי מבין פייבורס ופארקר להאריך את החוזה (כנראה למי מהם שלא ייפצע
)
&nbsp
יוטה: מקבלת שחקן צעיר עם אפסייד (וקלעי מעולה) בתמורה לשני שחקנים פציעים שכנראה לא בונים עליהם.
&nbsp
מילווקי: מכיוון שערך הטרייד של אזילי והוז הוא דומה פחות או יותר, אפשר לומר שהטרייד עבורם הוא מקלום תמורת מידלטון ופארקר. לדעתי זה ישדרג אותם.

botend

New member
אם אני לא טועה פורטלנד חתכה את אזילי

אחרי שהיה פצוע כל העונה

rapgamer4ever

New member
לדעתי מילווקי מוותרת על יותר מדי

אני מעדיף את הצמד מידלטון+פארקר על פני מקולום. הטרייד הזה כן יאפשר לבאקס לרדוף אחרי כוכב נוסף בפרי אייג'נסי הבא אבל אני לא מצליח למצוא כוכב כזה שיכול להתאים להם וגם שיש סבירות שיחתום.

myway23

Active member
רוביו עובר ליוטה עבור בחירה סיבוב ראשון 2018

מה אתם חושבים על הטרייד?
זה כנראה אומר שג'ורג' היל לא יחתום ביוטה ...
&nbsp
ומהצד השני, שמועות שמיניסוטה רוצה את טיג או לאורי

Cade Foster

New member
מינסוטה התחזקה אבל שילמה הרבה יותר מידי

גם בחירת הסיבוב הראשון הזו שייכת לאוקלהומה סיטי ש... מסתבר שלא תהיה שווה הרבה. הם היו צריכים את המקום כדי להחתים את טיג, שגם לו שילמו פה אוברפיי רציני.
&nbsp
כל הסימנים מראים שהיל הולך לחזור לספרס, וזה לדעתי יהיה המהלך הכי טוב של הקיץ הזה חוץ מהטרייד של פול. מתאים להם כמו כפפה.

rapgamer4ever

New member
לא מבין איך שילמנו יותר מדי

טיג במקום רוביו במחיר של אקסטרה 4.5 מליון לעונה, ובנוסף בחירת דראפט סוף סיבוב ראשון. איפה המחיר היקר?
&nbsp
לספרס כרגע אין מקום בתקרה להחתים את היל. אולי יבצעו מהלך בהמשך.

myway23

Active member
לא שילמתם יקר

טיג זה שידרוג על רוביו, ולשלם עוד 4.5 לשנה עליו זה שווה
גם קיבלתם בחירת דראפט - יצא אחלה.
&nbsp
כבר עכשיו יש לכם סגל מעניין, בוא נראה מה יהיה שירכיבו את כל החלקים בפאזל.

Cade Foster

New member
רוביו בעצמו היה אוברפיי כשמתחשבים בנטייה שלו לפציעות

כמובן שבאופן יחסי זה נראה פחות נורא אבל 19M לטיג זה הרבה יותר מידי בעיני איך שלא מסתכלים על זה. בטח בעמדה כל כך עמוקה. לא היה עדיף להוסיף עוד קצת ולנסות להביא את לאורי?

למעלה