שרשור טריידים

OrEl74

Well-known member
מנהל
יא כריש

אמנם באיחור של יום אבל מוטב מאוחר לא?

rapgamer4ever

New member
גלינרי שחקם טוב אבל לא הרבה יותר טוב מרודי גיי

כלומר יש כאן שדרוג אבל לא שחקן שצץ משום מקום. לכן עיקר הטרייד בעיני הוא קאזינס-מידלטון עם תוספת קלה, בעיני זה לא מספיק.
זה לא שקאזינס שווה הרבה יותר אבל לדעתי חסר עוד נכס אמיתי כדי שסקראמנטו תסכים. ג'בארי נראה כרגע כמו רודי גיי צעיר אבל עוד יש תקווה שיהפוך ליותר מזה, לכן אני חושב שהוא אמור לעניין קבוצה בבנייה כמו סקראמנטו.

Cade Foster

New member
הטרייד הזה עובר גם אם מוסיפים את ג'בארי

רק שמילווקי הופכת להיות די דלילה אחרי טרייד כזה. הגרעין (יאניס-קאזינס) הוא גרעין לאליפות אבל כל המסביב לא שווה פלייאוף.

rapgamer4ever

New member
לכן אני לא בטוח שמילווקי תבצע את הטרייד

מבחינת מה הם נותנים ומה שהם מקבלים כנראה שכדאי להם לתת גם את ג'בארי אבל הפקק הפיננסי בעמדת הסנטר יקשה עליהם מאוד להתחזק בעמדות האחרות, מה שהופך את העסק לעוד יותר מסובך.
&nbsp
אני חושב שאתה מאוד מקדים את המאוחר בקשר ליאניס. יכול להיות שמתישהו הוא יהיה שחקן שמוביל קבוצה לאליפות, יכול להיות שאף פעם לא, מה שבטוח כרגע הוא רחוק משם. הייתי שמח בתור התחלה לראות אותו מוביל קבוצה לפלייאוף.

fatnoam

Active member
סקרמנטו לא תסכים

אני מסכים עם ראפ על העומס בעמדת הסנטר אבל אני חושב שעם בייאאוט או טרייד המשך, מילווקי תוכל להיפטר מאחד מהנ״ל, ובלי קשר אני חושב שהאנסון יכול לשחק לצד קאזינס. ת׳ון מייקר לדעתי גם לא יניב פירות בשנתיים שלוש הראשונות שלו בליגה, אז גם הטיימליין של הטרייד מסתדר.
&nbsp
אממה, זה לא מספיק תמורה. קאזינס שחקן אש. גאלינרי ומידלטון זה נורא מעט עבורו, הם במילא קבוצה שעמוסה בכנפיים. נכון שלהיפטר מגיי ממתיק את הגלולה, אבל עדיין, הם מקבלים נורא מעט עבור שחקן מאוד טוב.

rapgamer4ever

New member
עמדת הסנטר במילווקי נראית כרגע כך:

גרג מונרו- 35 מליון דולר לשנתיים. הוא שחקן טוב אבל הליגה בורחת כרגע משחקנים מסוגו (תראה כמה מעט קיבל אל ג'פרסון).
בכל זאת הוא סחיר ואם עולה לך רעיון לטרייד עבורו אני חושב שמילווקי תשמח לשמוע כי היא מחפשת.
&nbsp
מיילס פלאמלי- במקרה שלו זה פשוט חוזה מטומטם שקשה לי להאמין שמישהו יקח. 50 מליון דולר ל-4 שנים ואנחנו מדברים על הפלאמלי הפחות מוצלח.
&nbsp
ג'ון הנסון- הכי שימושי לצד קאזינס ובכלל שחקן מבוקש. העניין שגם למילווקי הוא הכי מתאים ויחד עם החוזה הכי נוח מביניהם (43 מליון ל-4 שנים) נשאלת השאלה האם כדאי להעביר אותו.

picki23

New member
טרייד שלי

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=hdvm6gz

סורי ראפ אבל הוולבס יקבלו תמורה טובה.

הוולבס מקבלים:
קוליסון
נואל
טימוטי לוואו
רוברט קובינגטון

הקינגס מקבלים:
קריס דאן

הסיקסרז מקבלים:
רודי גיי
בן מקלימור

בעיניי זה סוג של ווין - ווין

מבחינת מינסוטה:
מינסוטה בדיוק במקום הזה שהיא יכולה לעשות את המעבר מקבוצה מבטיחה לקבוצה שמקיימת את ההבטחות שלה. קוליסון הוא באקאפ טוב לרוביו ונרלנס נואל ישלים את טאונס כרים פרוטקטור בהרכבים גבוהים.

מבחינת הקינגס:
אחרי שנים בלי פוינט גארד ראוי, קריס דאן נותן להם הזדמנות למצוא ציוות טוב יחד עם בוגי - אם לא בשנה הזו אז אולי בשנה הבאה.

מבחינת הסיקסרז:
די מבולגן אצלם. אמביד הוא שחקן פוסט, אוקפור שחקן פוסט, נואל הוא שחקן שאין לו משמעות התקפית מסוימת. (כללי) לעומת זאת חסר להם סקוררים ואולי רודי גיי יוכל לספק את זה יחד עם מקלימור שיקבל הזדמנות אחרונה לעשות דיג'יגדל

Cade Foster

New member
למה להתנצל? זה טרייד נפלא למינסוטה

גם לסקרמנטו. אני רק לא רואה סיבה למה שפילי תסכים לדבר כזה בלי בחירות דראפט מאוד משמעותיות. נכון שטרייד על לפחות אחד מהסנטרים הוא הכרחי אבל למה לתת אותו בשביל שחקן אחד שהוא באסט ושחקן שני שהוא בדיוק ההיפך ממה שקבוצה בבנייה צריכה?

picki23

New member
זה טרייד טוב לסיקסרז

אני כמעט בטוח שהסיקסרז רוצים לפדות את כל הנכסים שצברו ולא לבנות יותר דרך הדראפט.
&nbsp
הם מאמינים בסימונס, דריו סאריץ' נראה מבטיח והם מאמינים בג'ואל אמביד.
&nbsp
יש להם בעיה עם אוקפור ועם החוזה של נואל - הם לא יודעים כל כך אם לתת לו או לא ומה יהיה התפקיד שלו והאם הוא מסוגל להתפתח.
&nbsp
אני חושב שהסיקסרז רוצים להפוך מקבוצה שדוחה שחקנים לקבוצה שמחתימה שחקנים.
&nbsp
רודי גיי הוא משהו להתחיל ממנו, הוא שחקן שאפשר לתת לו חוזה טוב והוא וטרן שיכול לתרום לקבוצה.

Cade Foster

New member
אבל איך רודי גיי תורם למטרה הזו?

אם פילי רוצה לפדות נכסים אז למה לא לנצל אותם כדי לחזק את עמדות הגארד העלובות שלה (ולא, מקלמור זה לא חיזוק, זה עוד העמסת מטען מיותר)? למה להביא שחקן שיישב על המשבצת של הפרוספקט שהכל נבנה לכבודו?

picki23

New member
כי אין תמורה באמת טובה

בעמדת הגארד. אם נחשוב על זה אין שחקן היום ששווה את זה או שזה פרקטית יקרה.
כמעט לכל קבוצה יש גארד. יש מעט מאד קבוצות שיש להן גארד פותח לגיטימי או שחקן שישי ששוחוה להחליף אותו בשביל שחקן על חוזה של עונה אחת.
&nbsp
אני יכול לחשוב על ברנדון נייט אבל לסיקסרז הוא לא שווה כי חוץ מעונה אחת טובה הוא לא באמת שווה יותר מדי.
&nbsp
מנגד לסיקסרז דווקא יש את סימונס שיכול לשחק גארד, את סאריץ' שישחק 4, אמביד שישחק 5. איך שלא יהיה - סימונס ומי שישב בעמדות 2,3 יצטרך להיות שומר טוב שיכול לשמור גם על נמוכים ממנו . רודי גיי יכול לעשות את זה
&nbsp

rapgamer4ever

New member
קודם כל ברנדון נייט באמת עדיף לדעתי

למרות שגם אני סקפטי לגביו ולא בטוח שזה מספיק. אבל זה בכיוון.
אתה צודק שקשה לחשוב עכשיו על טרייד מדהים אבל חכה קצת ותראה שדברים משתנים. קבוצות יגלו שהן פחות טובות ממה שנדמה להן ויהיו פתוחות יותר לטריידים.
סתם לדוגמה יוסטון- עכשיו הם בונים על קלינט קאפלה. ומה אם מסתבר שבעצם הוא לא ברמה של סנטר פותח? אגב אני מאמין שדוקא כן.
עוד דוגמה- פורטלנד. הם יחלטרו בין פלאמלי, אזילי ומאיירס לאונרד אבל אולי הם יגיעו למסקנה שרים פרוטקטור אמיתי הוא מה שחסר להם כדי לעשות את הצעד קדימה?
גם לשארלוט אין כרגע סנטר פותח ברור. טורונטו יכולה להתחרט על כך שויתרה על ביומבו. הלייקרס יגיעו למסקנה שמוזגוב לא מתאים לקצב המשחק שהם רוצים להריץ. ועוד ועוד.
&nbsp
הפואנטה שעדיף לחכות מאשר לעשות צעד שגוי.
&nbsp

picki23

New member
מבחינת טיימינג זה בטוח

אי אפשר לשלוח את נואל עוד לפני שיודעים איך ג'ואל אמביד.
&nbsp
אגב שתדע שאני מופתע ממוזגוב לטובה(אני חושב שאתה זה שאמר לי שזו לא ההחתמה הכי גרועה של הקיץ). ראיתי שני משחקי פריסיזן, בראשון מוזגוב שיחק טוב בשני הוא לא שיחק כ"כ טובה אבל הוא שיפור מהיברט, מצליח להשתלב בקצב משחק ויש לו גם טווח לא רע.
&nbsp
אגב ההחתמה הגרועה של הקיץ זה האריסון בארנס - אני בטוח בזה. הוא פשוט שחקן ספסל מצוין, שחקן פותח משלים טוב אך לא יותר מזה
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני חצוי לגבי הצד של מינסוטה

סקראמנטו אמורה להסכים בקלות.
לפילדלפיה זה לא שווה. נואל הוא כנראה הביג מן הכי מבוקש שלהם, מה גם שקובינגטון אחד השחקנים הסבירים בקבוצה והוא יותר טוב ממקלמור בעיני.
&nbsp
אני מסכים שמינסוטה מקבלת תמורה הוגנת. אבל אנחנו עדיין בשלב ששומרים על אופטימיות, לפני שהמציאות מכה בנו.
למה אני מתכוון? אנחנו מסתכלים על התקרה של כל רוקי וחושבים שהוא יכול להגיע לשם. למשל קריס דאן יכול להתפתח לשחקן בסדר הגודל של ג'ון וול. במקרה כזה לא הייתי מבצע את הטרייד, כי אני מקבל שדרוג משמעותי בפוינט על פני רוביו.
&nbsp
שאלת השאלות היא מה הסיכוי שקריס דאן יהיה שחקן כזה, ברמת אולסטאר. כל אחד יגיד משהו אחר. לי אין מושג.
&nbsp
זו הסיבה שכרגע קשה לעשות טריידים על רוקיז. כל קבוצה חושבת שהיא בחרה בשחקן הכי הכי.

Cade Foster

New member
דאלאס-פילי

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=hpozo87
&nbsp
מה האינטרס של דאלאס? נואל מאוד מתאים לשחק ליד נוביצקי ומכיוון שבוגוט לא שחקן ל30 דקות הם יוכלו להשלים יחד 48 דקות של הגנה איכותית על הטבעת.
&nbsp
מה האינטרס של פילי? הוא ברור, להמיר את אחד הסנטרים בחיזוק לקו האחורי. במקרה הזה זה הימור גדול מבחינתם (הרגליים של מת'יוס) אבל זה הימור שאם הוא מצליח, הוא די מסדר אותם והופך אותם לקבוצה לגיטימית בליגה.

rapgamer4ever

New member
טרייד טוב לדאלאס

אני אוהב את השילוב של נואל-נוביצקי ואני אוהב את המחשבה שביום שאחרי נוביצקי, תהיה להם לפחות חתיכה אחת בפאזל החדש שיורכב.
&nbsp
מבחינת פילדלפיה זו שאלה יותר מסובכת. מת'יוז ישפר אותם בטווח הקצר אבל לא בטוח ששחקן בגיל 30 זה מה שהם מחפשים לקבוצה שתגיע לשיאה בעוד 3 שנים מהיום או יותר.
אני גם לא יודע האם פילדלפיה הגיעה לשלב שהיא רוצה ממש להתחזק כי היא לא רדפה אחרי פרי אייג'נטס משמעותיים. כלומר אני משוכנע שפילי לא רוצים לשבור שיא שלילי העונה אבל האם השאיפה שלהם היא עונה של 35 ניצחונות? לדעתי עדיין לא.

Cade Foster

New member
גם עם מת'יוס ובראה הם לא קבוצה של 35 ניצחונות

הם מאוד צעירים עדיין. אני חושב שבתור שלב ראשון יהיה נחמד אם יהיה שם משהו שמזכיר קבוצת כדורסל.

למעלה