שרשור טעות חיי

האגס 1

New member
אם היא באמת בת שלוש

אז זה לא רע בשביל מישהי בגילה לדעת לכתוב ועוד כל-כך רהוט. אבל את מזכירה לי את הטעות שלי, או יותר נכון - את הטעות שעשו בחיי: למדתי לקרוא בגיל שלוש, מה שרק דפק לי את הלימודים כל השנים אחרי כן.

האגס 1

New member
לפי המעט שאני מכיר אותך

(ואני עדיין מכיר אותך מעט אבל אפשר לקרוא לזה "להכיר") את דווקא נשמעת לי מישהי עם ראש פתוח ועם אינטיליגנציה רגשית מרשימה. אני לא יודע לגבי הידע הכללי שלך, אבל ידע כללי עלול לעשות רושם מוטעה: יכול להיות שאת מכירה אנשים שמקפידים להפגין המון ידע כללי, אבל זה מחסה דווקא על חוסר ידע די גדול שלהם. אבל - כן, כשזה אמיתי אצל אנשים כאלה, זה באמת מעורר קנאה.

D o r o t h y

New member
אחת מאד ברורה-

שויתרתי על שירות בגל"צ. התקבלתי וויתרתי. הלכתי לקורס מורות-חיילות. מפגרת נכון?

r a f a g a v

New member
לא!! זה תפקיד נהדר

בו תוכלי לתרום (ומכך להיתרם) רבות!!

nutmeg

New member
הא?

מדובר על לפני 20+ שנים! מורה חילת תורמת ונתרמת היא כבר לא תהיה, זה בטוח.

nutmeg

New member
ו-כן

מהיכרות עם דורותי זו החלטה מפגרת. היא הייתה מה זה נהנית בגל"צ!

r a f a g a v

New member
א) לא בוכים על חלב שנשפך... ב)

מוצאים את היופי במה שיצא... ומי יודע? אולי, על אף היכרותך אותה, היא תצליח יותר כמורה חיילת? מאז חורבן ביהמ"ק ניתנה הנבואה לטיפשים, כך טוענים... אז - שולח לה איחולי הצלחה ובטוח, שעד היום, כמו לפני 30-20 שנה, יש למורות החיילות תפקיד חשוב מאוד!! (* שימשתי בתפקיד דומה + כמדריך למורות חיילות וכו'...)

האגס 1

New member
אז בוא נשפוך חלב על הרצפה

ומהיכרות אישית שלי עם דורותי, היא כבר לא תצליח יותר כמורה חיילת, היא לכל היותר כבר הצליחה כמורה חיילת. שים לב שזה כמו ש-nutmeg כתבה לך. אני והיא מכירים אצל דורותי אותה תכונה - היא כבר עברה את גיל הצבא לפני למעלה מ-20 שנה.

r a f a g a v

New member
נפלא!! ואין כל ערובה לכך...

שהיתה מצליחה במשהו אחר... ולכן אין לה מה לבכות על אותו חלב.. (הוא בטח היה מחמיץ גם במקפיא...
)...

adipo

New member
מה הטעם בשרשור טעות חיי

אם אתה כל הזמן מנסה להציג את הצד החיובי בעניין?! תן לקטר בשקט, אח שלנו

adipo

New member
נראה לי שלא היה מספיק חיי

כדי שתהיה "טעות חיי". עד כה אני בעיקר מצטערת על קשרים שלא מוצו עם אנשים, או שנשארו בתוך המחשבות שלי ולא יושמו.

האגס 1

New member
את יודעת מה?

למרות שיש לי *קצת יותר* פז"ם חיים, גם אני רואה את עיקר הטעויות שלי כמוך, בקשרים מוחמצים (אבל היו כמובן עוד תחומים שבהם יכולתי להחליט אחרת, ולא ברור עד היום אם ההחלטה שקיבלתי הייתה מוטעית או לא)

אושר מ

New member
אני מניחה שאני מצטרפת לעדי...

אבל לי יש כן טעות אחת.. שלא השקעתי שנה אחת כמו שצריך בצרפתית והלכתי ללמוד בשוויץ, ובמקום זה נשארתי פה..

למעלה