שרשור טעות חיי

האגס 1

New member
שרשור טעות חיי

אין אדם שלא טעה אי פעם בחייו בשיקול דעתו, ומי שאומר שהוא לא - כמובן שאנחנו לא מאמינים לו. טעויות קטנות הן תוצר לוואי הכרחי של היומיום, ולא תמיד הן גורמות נזק גדול במיוחד. אבל - מהי הטעות שעשיתם ושאתם מתחרטים עליה עד היום, או שהשפיעה על חייכם כך שהייתם מתים להחזיר את הזמן ולהחליט אחרת?

מה, לבחור רק אחת?

שיואו... קשה... יש מלא דברים שהייתי בוחרת לעשות אחרת או לא לעשות בכלל. חלקם מהתקופה האחרונה, שעוד אין לי מושג איך והאם ישפיעו על החיים שלי, וחלקם מההיסטוריה הבלתי מסוגלת להשכח. אם אני חייבת לבחור אחד משמעותי, כזה שבאמת שינה משהו במהלך החיים שלי, נראה לי שזה ששכבתי עם חבר של האקס שלי ביום בו הוא נפרד מהחברה שלו בשביל לחזור אלי, וכשבא לבשר לי את זה, מצא אותנו יחד...

r a f a g a v

New member
לא מסכים!! המלכות לנו...

מכל מה שעושה אני לומד = הוא לא טעות כלל... היו דברים, שעשיתי והצליחו בדיוק כמו שציפיתי = "הצלחתי" והיו דברים, שהתוצאה הסופית היתה שונה ובכ"ז לחמדתי מהם = "הצלחתי"... זה העיקר... כדברי גבי ניצן ב- "בדולינה" - אנו מלכים/מלכות = כל מה שנעשה וכל מה שיעשו סביבנו יהיה... למעננו

אטיוד5

Active member
פעם אחת ...

הייתי יותר מדי צודק ופחות מדי חכם וזה עלה לי בחצי שנת לימודים לפחות. התכתשתי עם המנחה שלי, ואח"כ לא דיברתי איתו חצי שנה. עד היום זה עולה לי לפעמים בסיוטים - שאני עדיין צריך להשלים את התואר. לא חושב שעשיתי אף טעות מז'ורית שאלמלהה (sp?) חיי היו שונים בתכלית. היו החלטות שאם הייתי משנה, חיי היו שונים לגמרי, אבל אני לא חושב שהן היו טעויות. להיפך אפילו.

אני חושבת שהטעות של חיי

היא שאני לא סקרנית מספיק, לא קראתי מספיק ולא דאגתי להעצים את הידע הכללי שלי. אני מרגישה את זה היום בחברת אנשים שאני מסתכלת עליהם בפה פעור ומעריצה את חוכמת החיים שלהם שנובעת מקריאה, סקרנות, שאילת שאלות וכו'.

shellyland

New member
את רצינית?!

את בת שלוש. את יודעת כמה שנים עוד יש לך לקרוא ולהעשיר את הידע לך?!

אני בת 21../images/Emo13.gif

וברור לי שיש לי עוד שנים להשלים את זה, אבל עכשיו זה כבר הרבה יותר קשה. אני לא מתייאשת אל תדאגי. רק מצטערת על זה.

r a f a g a v

New member
../images/Emo2.gif מה קרה לך? להעשרת ידע לומדים...

וכמעט אף אחד לא יצא ללימודים באוניברסיטה טרם גילך... כמובן - יש אפשרות ללמוד אחרת אך - זה המוסד הרציני ביותר.. כשתלמדי עוד ועוד תגלי עוד ועוד עד כמה אינך יודעת, כי... ככל שמרחיבים את מעגל הידע, מגלים עוד ועוד תחומי-ידע נוספים, עליהם לא שמענו קודם... כך בתחומי - בגיאוגרפיה ההיסטורית (ידיעת הארץ) - יש גיאולוגיה וגיאומורפולוגיה ובוטניקה וכו'... כך בתחום השני - עיסוי וטיפול בבעיות הגב - יש דיקור ויש ארומתרפיה ויש רפלקסולוגיה ושיאצו ורייקי וכו' וכו' וכו'.. וכך - עתה את חשה בּוּרָה? כשתלמדי תביני עוד יותר כמה שאנו קטנים... הנה - ראי בחתימתי, בקישור, בפרק: "דרכים להקטנת העומס" - יש שם דברים, שרק אני הגעתי אליהם ובכ"ז יש עוד המון ללמוד...

r a f a g a v

New member
ידע אקדמי, לפחות תואר ראשון...

אינו בתחום צר... זה גם תלוי באדם... אני למדתי חינוך + היסטוריה + גיאוגרפיה + דתות + יהדות ועוד כל מיני תחומי עניין, מאסטרונומיה ועד בכלל... אז נכון - לא חייבים אבל - ממש כדאי!!

r a f a g a v

New member
לא ממש משנה...

הכל היה בשביל לרכוש ידע בידיעת הארץ.... לכך הוספתי חינוך, כדי שתהיה פרנסה...
ובסוף צמחתי לכיוונים שונים, כמו מחשבים ואח"כ רפואה רלטרנטיבית... אז - הידע מקורס מורי היוגה, בו הייתי שנים רבות קודם, החל לסייע עד מאוד!! (והנה - הגעתי לתובנות, בעזרתן פיתחתי שיטות לפתרון רוב כאבי הגב.. בשיטה הכי פשוטה שיש: ללמוד לחיות מבלי לעוות את עמוד השדרה... - את מוזמנת לבחון הצעותי בקישור למטה - מידע לציבור הרחב...). והמסקנה - ידע יהיה רחב ככל שנהיה סקרנים יותר... ככל שנתעניין בתחומים מגוונים יותר ויותר, כך נוכל לחוש עשירים יותר.. הבעיה
- אז נגלה עד כמה הידע שלנו מצומצם כי נגלה תחומי-עניין רבים נוספים...

אטיוד5

Active member
נכון שאם ...

אשאל אותך מה השעה גם תגיע איכשהו לשווק את עצמך כרופא גב שחושב שהוא מוצלח, ושחוץ מזה יודע כל דבר?

r a f a g a v

New member
א) שאלת אז עניתי... ב) איני זקוק

לשיווק כי... (מתאר לעצמי שבכך אגרום לשמץ קנאה...
) יש לי מספיק פרנסה ולא ממש מנסה לשווק עצמי... מה שכן מנסה לעשות זה לשווק את השיטה = להביא למודעות האנשים, שניתן ללא הגעה לטיפול לפתור את רוב בעיות הגב שלהם!! וה-כ-ל- דרך בחינת האתר ולימוד וניסוי השיטות המוצעות בו.... ושוב - לשם הסרת ספק - אני לא מרוויח אפילו גרוש שחוק מזה שאנשים נכנסים לאתרי... הרווח הוא רק אנרגתי - מזה שמסייע!!
ולכבוד ראה"ש שולח עוד
* נכון - זה לא מקובל...
אבל יש פה ושם כאלה, שמוכנים לסייע ללא תמורה כספית... למשפט האחרון אינך מאמין, אני מתאר לעצמי, בעיקר לא כששטף הקנאה בגרונך... לאט-לאט- כשהקנאה תשכח, זה יגיע!! והנה עוד 1:

אטיוד5

Active member
תפסתי אותך! תפסתי אותך!

לפחות דבר אחד אתה לא יודע! לכתוב "תשכך." תהיה בריא.

האגס 1

New member
זה לא משנה

אם אתה מרויח מאיתנו כספית או לא - כשאתה משחיל את עקרון בעיות הגב לכל נושא ולכל עניין, זה לא ממש עושה חשק להתעמק בעניין - וזה בדיוק ההיפך ממה שאתה מנסה להשיג.

r a f a g a v

New member
כיוון אחר - כשאת / השני

מתעסקים בחשבונאות עם כותב זב או אחר, על מה שכתב / לא כתב - זה מוציא את החשק מלסייע... נכון - כאן איני תומך בדברייך אלא ממליץ לך לחשוב קצת... קשה אבל - אפשרי
* עקרון בעיות הגב - השיטה בה יכולים רוב האנשים לטפל בעצמם... היא הכוונה של הפורום - לסייע לאנשים לסייע לעצמם... ואם בכ"ז נראה לכם ששגיתי - ברוח הימים הנוראיים אני מבקש סליחה...

למעלה