שרשור טעויות בשירים!

שאלה

היה לי ויכוח קטן עם אח שלי, על מה ששרים לקראת הסוף ב"אני לא רוקד כשעצוב"...אני התעקשתי שמה שהם שרים זה : "אהההההה מגדלי העירייה...)X2" " ואח שלי המשיך להתעקש שזה סתם גיבוב מילים? בידי מי הגרסה הנכונה?

חחחחח ../images/Emo9.gif

הרגת אותי! מגדלי העירייה! זה גדול
תעלי את זה לאבטיח. ומה שהוא אומר זה "אההההה מדיטרניה" שאם תשאלי אותי- אין לי מושג מה זה אומר..

אבטיח../images/Emo46.gif

אני והבנה של מילים בשירים זה לא משהו שהולך לכך...עקב זאת, אני שולחת להם הרבה מאוד טעויות שלי...הם העלו רק את הכמעט אחרונה ושלחתי להם שוב את הקודמות והם עדיין לא העלו...אני ממש אוהבת את האתר הזה, אבל הם ממש לא מקצועניים...אבל למרות שנראה לי שכבר פרסמתי כאן את הטעות השניה שלי של החברש"ן, אני אפרסם אותה שוב: עד גיל 10, חשבתי שארקדי דוכין שר "הרגשתי כמו צפרדעעעעעעע" ב"יש בך", בקטע שהוא באמת שר "חששתי מחום שפתיהההההההה"...

exit_from_here

New member
שרשור טעויות בשירים!

כל אחד יכתוב פה את הטעויות שהוא חשב בשירים...כמו שהיה למטה עם "מגדלי העירייה" ו"מדיטרניה"... אני מבקש מכל אחד לכתוב את שמו גם.. ואין לכתוב את כל השיר-רק את השורה שבה הטעות,שיר מלא שייכתב-ההודעה תימחק מיידית . שרשרו להנאתכם

גאה לפתוח את השרשור ../images/Emo13.gif ../images/Emo34.gif

עם בית קפה של דינוזאורים אז הטעות שלי זה שחשבתי שהוא שר "ושומנים על הצוואר" כשזה בעצם "משועממים עד הצוואר.."

יש אני מפורסמת ../images/Emo6.gif

הטעות שלי פתחה את השרשור...חיחי...טוב אני אוסיף לכאן את הטעות שלי ב"יש בך"...."הרגשתי כמו צפרדע"="חששתי מחום שפתיה"...וב"מלנכולי" יש הרבה....פעם מצאתי את עצמי שרה "מלנכולי על הגג יש ציפור" (אל תשאלו אותי איך הגעתי לזה) ועד לא מזמן חשבתי שזה :"מלנכולי על הגג רוקד מול חצי ירח מושחר"

למעלה