שרשור טלוויזיה!

רוני 2226

New member
בדיוק הרגע צפיתי בפרייז'ר

בוי או די בהוט, תוכנית מדהימה.

ItsikH

Member
ובתור תושב הגליל (לשעבר לפחות) אתה יכול לדעת מה התשובה המתבקשת - לכיוון החלון ממנו נשקף הנוף (גם סוג של ריאליטי
)

makel1

New member

האמת שהיום אני יותר מעריך את הנוף הזה.. פעם בשבועיים שלושה כשאני חוזר להורים, מבקש להסדיר את הדופק ולהירגע קצת מכל הבלאגן של המדינה השכנה תל אביב - זה חלום. שתבין, מאחת המרפסות של ההורים אתה צופה על הגליל, חיפה, קריות, וחלק מעכו (והרבה ים). אז אתה יכול להבין כמה היא מנוצלת כשאני מגיע לצפון. כמה חבל רק שאני והחברים מזהמים אותה עם וודקה ובדלי סיגריות :p

aשרון

New member
איזה שרשור כיף....

אני לא יכול בלי הקומדיות שיש בערוץ yes comedy , בכל מוצאי שבת משעה שש ורבע ועד מונה בערב אני יושב מול מרתון של סדרות נהדרות, ביניהן : שוות קליבלנד, איך פגשתי את אמא, שני גברים וחצי, משפחה מודרנית. אני גם אוהב לצפות בשידורים השבועיים של 'נשואים פלוס' ו'חברים' , כל יום שני פרקים , שזה נהדר . יש גם את 'האח הגדול' (קצת התמכרתי לזה בעונות הקודמות), מקווה שהעונה החדשה תהייה מעניינת עם חבר'ה הומואים נחמדים.

רוני 2226

New member
גם אני מאוד אוהב האח הגדול

אהבתי את העונות של שפרה, ואלירז, אבל את עונה 3 עם ג'קי פחות חיבבתי, אגב האח הגדול הבא צפוי להיות עם 4 אנשים מפורסים ו12 אנשים אנונימים, ככה אמרו אצל גיא פינס. נשמע מדליק הרעיון אני בטוח יצפה בזה.

Saint Marco

New member
אהבתי

בונז, אחת שיודעת, מעושרות, מדיום, האוס, ניקיטה, ברגעי משבר- עקרות בית אמיתיות וד"ר פיל.

מד מן, דקסטר, קליפורניקיישן

חברות הכבלים באמריקה משדרות את הסדרות הכי טובות, לא יעזור כלום. די אם נזכיר את אוז ועמוק באדמה המצויינות. בקטע היותר קליל, אני מגלה מחדש עכשיו את POPULAR (או "צעירים לנצח"), אותה יצר ראין מרפי (יוצר GLEE), ששודרה לפני עשור ועדיין שנונה ורלוונטית.

Jottamme 20

New member
מממ

באפי קוטלת הערפדים (ישן, אני יודע!) חברים- לא יימאס לעולם עקרות בית נואשות גיבורים GLEE כמובן סקס והעיר הגדולה

IMLost

New member
lost

ויצאו כמה חדשות כמו סיפור אימה אמריקאי... איש משפחה על הקצה

האנטומיה של גריי. עונות 1-3.

אח"כ הסדרה הפכה לאופרת סבון פשוט מעצבנת (שאני עדיין רואה). כנ"ל עקרות בית נואשות. עונה 1-2 מצויינות. השאר כבר.. חלאס.

למעלה