איזה תוכניות או סדרות אתם לא יכולים בלעדיהם שלא משנה מה אתם חייבים לראות? אני עכשיו צופה ב"מעושרת" בית ספר למוסיקה" המירוץ למיליון" ו"סברי מרנן" ובכללי אני מאוד אוהב "האח הגדול" התוכנית הכי אהובה עליי בטלוויזיה. "היפה והחנון" ו"הישרדות".
כרגע רואה הפמליה וזה אדיר, אני כבר בעונה 3. אחר כך כבר מוכן לי על המחשב משפחה מודרנית, breaking bad וthe office כמובן שהכל בHD. כשיש לי זמן פנוי אני מריץ פרקים של עספור למרות שאני מודע לזה שזה לא משהו (במיוחד הכישלון של העונה השניה).
בת 50 פרקים כל ערב עם כל הדמויות הביצ'יות מהטלנובלות מהעבר, בין הביצ'יות עידית לינוביץ', מרמת אביב ג'. ברוריה פסקל מפיק אפ, מירב בן בסט מחשופים, ונעומי שחר מהשיר שלנו, נשמע מעניין אני בטוח יצפה בזה . http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryId=2156441
בגלל ה"ריאליטי" אין לי טלביזייע ולמה מרכאות - כי יש סיבה למונח הלועזי, אין שום קשר בין "ריאליטי" (ועוד במרכאות) לבין מציאות. זה התחיל ב"THE REAL LIFE" של MTV וכבר אז הבנתי שאין לטלוויזיה מה להציע לי יותר. תודה ושלום.
אפילו לפריק ריאליטי כמוני זה ידוע שלריאליטי יש מניפולציות, והמניפולציה הכי גדולה זה האח הגדול איך משחקים במתמודדים מכניסים אנשים שהם לא אוהבים בכוונה בשביל רייטינג. אני רואה את זה ואפילו נהנה. אבל אין סיכוי שהייתי נכנס אני פריק קונטרול בשביל להשתתף בדבר שכזה אבל מי שנכנס לשם לא איכפת לא מכל המניפולציות. הוא בדרך כלל רוצה שני דברים פירסום ומיליון שקל.
האמת גם בדירתי הקטנה אין טלוויזיה גם בגלל הסיבות שציינת וגם בגלל הרצון לתעל את הזמן לדברים יותר מעניינים כמו לימודים ספורט וחברים. יש לי כמה סדרות שיצא לי לאהוב לאורך השנים: sex& the city friends פרייז'ר כולם אוהבים את ריימונד סיינפלד CSI אחד העם 1\101 את חמשת הראשונות בעיקר אהבתי לראות בסביבות 12 בלילה מתחת לשמיכה